הצד שלו הצד שלה/The Break Up
(
)

../images/Emo41.gifהצד שלו הצד שלה/The Break Up../images/Emo41.gif (../images/Emo58.gif)

אני חדשה כאן
הרגע סיימתי לראות אותו..
שנה
:2006.
תקציר(מתוך האתר "דונקי)
: וינס וון וג'ניפר אניסטון מככבים בסרט "הצד שלו, הצד שלה" , שמתחיל איפה שכל הקומדיות הרומנטיות מסתיימות. אחרי שבחור ובחורה הכירו, התאהבו, עברו לדירה חדשה להתחיל את חייהם המאושרים לעולמי עד וישר כשסיימו לשגע אחד את השני הם נקלעים למריבה בעקבות ויכוח בסגנון של "למה את/ה לא יכול/ה לעשות את הדבר הקטן הזה בשבילי ?! " ברוק (אניסטון) מתעצבנת ורוצה לזרוק אותו (את גרי (ואן) ) מהבית אך נתקלת בקשיים. הם נאלצים לחיות באותו דירה כשותפים אוייבים. אחרי כמה זמן ברוק מבינה שזה לא המקום שמפריע לה ... אלא הבן אדם.
סה"כ הסרט הוא סרט טיפוסי על פרידה. יש קטעים מצחיקים קטעים עצובים, והוא לא הכי משעמם בעולם. אהבתי את הקטע שהם עשו את התחרות ציור, והקטע המרגש היה כשהיא בכתה בחדר, וביקשה ממנו לעזוב.
הדירוג שלי
:
וחצי.
אתם מוזמנים להוסיף את הביקורות שלכם על הסרט

just adiki

New member
../images/Emo99.gif

עוד סרט של ג'ניפר שאני לא ממש אובייקטיבית בנוגע לסרטים שלה כי אני רק רואה אותה משחקת ואני נמסה
. הסרט הוא סרט טוב, הוא באמת סרט טוב. הבעיה איתו שהוא מיועד לאנשים חובבי קיצ' אבל הסרט לא קיצ'י בסופו. ככה שלא משנה כמה נהנת במהלך הסרט אתה יוצא עם אכזבה. ככה לפחות קרה לי, ואני מצד אחד נורא רוצה לראות את הסרט שוב אבל מצד שני נורא לא בא לי להתאכזב בסופו שוב.
כמו שאמרת, הסצנה בה אניסטון יושבת בחדר ובוכה היא באמת מרגשת ועצובה
וכמובן-כל חובב ג'ניפר חייב לראות את הסרט הזה
וגם מי שלא חובב זה סרט ששוה לראות
בעיני, מגיע לו יותר מ3 וחצי בועיות..

ג'ן שיחקה ממש טוב

בסצנה כשהיא בוכה...ממש מלא דמעות...היא טובה
אבל זה כיף שסרט שובר את כל האחרים הרומנטיים....שלא הכל נגמר בטוב וזה...

just adiki

New member
כן זה רעיוןו נחמד..

אבל לחובבי קיצ' [כמוני] כזה לראות את זה..

הביקורת שלי -

אז זהו, שגם אני ממש לא אובייקטיבית בסרטים של ג'ני
אבל ננסה. לדעתי, הסרט בלי ג'ן היה יוצא הרבה פחות טוב
. הוא.. אני לא יודעת. היה נמרח כזהX: ואני באמת אוהבת קיטש וקומדיות רומנטיות וכאלה, אבל זה היה יותר מעייף מקומדיות רומנטיות רגילות.. ישר שראיתי את הפוסטר בקרוב, ממש חיכתי לראות כבר, וממש התרגשתי לקראתו וכל זה {נו, כמו בכל סרט שלה
} ותכלס התאכזבתי קצת מהעלילה, אבל לראות אותה על המסך היה שווה את זה. היא גם שיחקה שם ממש טוב, ונהנתי מהמשחק שלה וממנה וכתוצאה מזה גם מהסרט עצמו. אבל אם זה לא היה איתה, אני לא חושבת שהייתי נהנת ממנו
.

linoy7

New member
ממממ..../images/Emo41.gif

קודם כל, ג'ן משחקת שם מדהים
את הסרט עצמו לא ממש אהבתי
ואני דווקא אוהבת סרטים מהסוג הזה
אבל משום מה את הסרט הזה לא..

למעלה