הציטוטים הגדולים מהסרטים

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif הציטוטים הגדולים מהסרטים

אוקיי אז זה יכול להיות נחמד תרשמו כאן את כל הציטוטים הכי גדולים מכמה שיותר סרטים... צריך לרשום באנגלית, את התרגום שלו בעברית ומאיזה סרט הוא כמובן. למי שלא מבין אני יתחיל: I see dead people/אני רואה אנשים מתים - מתוך "החוש השישי" I'M NOT YOUR FUCKING MUMMY!/אני לא האמא ה*** שלך! - מתוך "הצילצול 2" Come out come out whatever you are/צא, צא, איפה שלא תהיה - מתוך "משחקים נסתרים" ולא עולים לא עוד עכשיו.. פשוט תמשיכו.

דם דם

New member
רעיון אדיר

לא עולה לי שום ציטוט כרגע של סרט חוץ מסרט אחד שהוא לא אימה אז הוא לא יתאים לכאן.

scoti5

New member
הניצוץ

All work and no play makes Jack a dull boy Here's johnny המשפט השני נבחר במספר מגזיני סרטים למשפט המפחיד ביותר.

רועי123456

New member
ויש עוד משפט שאהבתי

שבצעקה 2 הוא התקשר לסיסי [שרה מישל גלר] ואמר לה Do you want to die tonight Cici

R y a n O

New member
גם ת'קטע הזה אהבתי

בפולטרגייסט שהאמא גילת שיש רוחות במטבח, היא קראה לבעלה. היא שמה על הבת שלה ת'קסדת פוטבול והיא נגררה על הרצפה, הרוחות גררו ת'ידלה. אבא שלה תפס אותה. ואז הילדה אמרה משהו כמו "איה, אמא שרף לי (בתחת)" ואמא שלה ענתה "מצטערת שלא החלקתי ת'רצפה" זה היה קטע קורע

R y a n O

New member
...

לא זוכר מי אני חושב שרועי אמר שיש ת'סרט הזה עוד פעם בטיסיאם בקרוב. אם מישהו יודע מתי יש ת'סרט שבקשה יגיד לי מתי הוא ישודר

kfir number 1

New member
אז ככה

i see dead people החוש השישי, here johnny הניצוץ, redrum redrum הניצוץ, ?whats ur favorite scary movie צעקה וואי ברח לי מהראש ואני דווקא די טוב בזה. אם אני יזכר אני יכתוב

sapirush1

New member
ראיתי את הניצוץ

אבל אני עדיין מנסה להיזכר מי זה היה ג'וני שהוא אמר את המשפט הזה?

Spiritfall

New member
Saw

"most of the people are so ungrateful to be alive. but not you. not anymore..." כבר אמרתי שזה סרט גאוני?

למעלה