הצעה לסדר

אלמרה

New member
../images/Emo41.gifהצעה לסדר../images/Emo88.gif

כשאני מסכם לעצמי ביני לביני ורק בדיון פנימי מה קורה כאן בפורום ואיך מרעיון די בוסרי לובש הפורום צורה, תוכן ואפילו מעורר מחלוקות - אני לא יכול שלא להתמלא שמחה מהולה בהמון הפתעה. החשש שאולי "יש כבר פורומים רבים" העוסקים כבר בכל נושא ו"תפוז" מלא כרימון, בו כבר לא ניתן לחדש וגם לא קל בכלל... (הוסיפו לזאת חוסר הניסיון שלי בפורומים ציבוריים)... עם זאת אני חש שאי אפשר לנוח על זרי הדפנה ואחרי שאני מודה לכל מי שעמד מאחורי ומצדדי ומעדיף להישאר שם, תומכים, מעודדים, תורמים מנסיון אני עדיין חושב שאפשר להגדיר את הרגשתי "ירוק מקנאה" על כי בכל פורום אחר בו אני מבקר (משם אני דולה את הפנינים ומזמין אלינו לכאן את החברים החדשים המצטרפים חדשות לבקרים (שרק יתמידו!!) יש גיבוש ומסורות ו"אורחות חיים" משל הפורום. מבין שאת רומא וירושלים לא בנו ביום אחד (אוףףףףף ROMA=AMOR תזכירו לי פעם אספר לכם על רומא שלי...) ויודע שצריך "זמן אוויר" כדי להתגבש ולהשתכלל.. אבל אומר זאת כעת ומה שיקרה יקרה: אני רוצה לראות פורום חי ותוסס ואחד הסממנים שאני נותן הוא למשל ימים או שעות קבועות בהם הפעילות נעשית ממש אינטנסיבית; נכון זהו לא פורוס העוסק בזיונים ולא מפגשים לצרכי סטוצים ואין לי יומרות או יכולות התמודדות להתקרב לרמת ההשקעה הנדרשת שם. עם זאת מה שעתכם למשל על מסורת? בואו שרשרו לכאן דעתכם האם וכיצד ניתן לקבוע כנס גב"מ (גברים בעידן המודרני - בו לנשים יש מקום של כבוד כמובן שכן זהו רק שם פורום) שיתכנס פעם בשבוע בשעה ידועה, קבועה... בו לא נטכס עיצות ולא נדון במשברים... בו סתם נתחיל להכיר ת'חברים? אוהב את כולכם ומודה לכל אחד מכם.

ביקשת דעה

ואתן לך אחת, את שלי
עבורי הפורום (והפורומים בכלל) אינו מקום מפגש עם חברים, הוא מקום לדיון , לחידוד וגירוי אינלקטואלי, מקום בו אני משתפת בהשקפת עולמי , בדעותי , בנסיוני ומקום בו אני מקבלת מכם המשתתפים בדיוק את אותם דברים - דעות,השקפות,נסיון. הפורום עבורי הוא מקום בו רוצה לתרום ולהתרם. כל היופי בפורום הוא שאני יכולה להכנס ולדון ולהגיב בזמני החופשי (להבדיל מצאט למשל). יחד עם זה והיה ותתקים מסורת שכזו והיה וארגיש שהיא מענינת אותי ונעימה לי, ארשה לעצמי אולי לשנות את דעתי. אגב אלמרה ,מנסיוני , ברגע שאנשים יוצאים מהוירטואליות שלהם קשה להם להמשיך ולכתוב כל דבר ואז האמת, הכאב ולפעמים השמחה עוברים למסרים האישיים והפורום הופך להיות במה לחירטוטים . שבת שלום איש שבת שלום חברים

אלמרה

New member
ודאי שאנונימיות נשמרת!

הכוונה להיועד כאן יותר על בסיס קבוע ופחות מזדמן...

לטעמי

זה כל היופי שכל אחד עושה זאת בזמנו החופשי למרות שללא כל ספק נעים מאוד לעיתים שהדיון מתפתח באותו זמן . חוצמזה זוכר שאמרתי ? זו דעתי ויש כאן עוד הרבה דעות

Deerest

New member
זה נוח

להשתלב מתי שנוח לך. לפעמים הנושאים והתגובות הן תוצאה של מצב ותקופה. לא הייתי רוצה לראות שרשורים עם חיי מדף של דקות.

אלמרה

New member
../images/Emo41.gifניסוי כלים - כנס גב"מ ../images/Emo88.gif

המקום: כאן בפורום היום : ערב שבת השעה: 22:30 המטרה: להפגש ולנסות לקבוע מסורת אולי רק לקבוע שהמועד לא מתאים... ולקבוע מועד אלטרנטיבי... הצעות ממנוסים ממני, תתקבלנה בברכה.

רות 2

New member
זמנים..

הלוואי והייתי טובה יותר בזמנים במציאות... היופי של המקוםוהתגובות הוא לא בזמנים כ אבל אם יצא אכנס בכייף

Deerest

New member
זה לא ילך, אלמרה

זה כל הגדולה בפורום, במחשב עם גישה חופשית, בבחירת מועד התגובה, זה לא יהיה אותו דבר אם זה לא ישאר כך. שלח מתי שאתה יכול תגיב מתי שאתה יכול זה עולם מודרני. ואנחנו גברים. אז?

אלמרה

New member
אין לי כוונה לשנות סידרי פורום....

אבל השתתפתי אמש בשעת לילה ב"מפגש" בפורום אחר... הם מתאספים ומברכים זא"ז לשב"ש, מישהו מעלה נושא סתמי (זהו פורום פטפטת ברשת אמנם אבל כיפי) ומשם כולם נסחפים לקשקשת בלתי פורמאלית ולא מחייבת. חשבתי למה לא יקרה כדבר הזה כאן? ומרגע שנפגשים ועושים הפוגה קלה... ממשיכים הלאה. מעט "סוציאליזציה" של הפורום באה בחשבון? בכל מקרה את צביון הפורום הזה אין לי שום כוונה לשנות.

Deerest

New member
נושא הפורום

משמעותי ומכתיב את סוג האנשים בו כמובן שבפורום פטפטת חייבים "להגביל" את שעות השימוש אחרת שטחי האחסון של תפוז לא יעמדו בעומס.

רות 2

New member
עוד יפתחו כאן שירשורי ../images/Emo32.gif

לא יצא לי לפגוש בפורומים שאין שם קצת פטפטת ברשת..... רק שלא יהפוך ל..ז'דעא ראס...

אש אש

New member
משהו פה מגיב מנסיונו האישי?

של מפגשי פורום? הייתי במפגשים זה רק קירב בין האנשים חברויות מדליקות ופורום הועשר,לא רק בהתפלספויות ושפה יפה ועשירה אלא בהמון פשטות ואהבה משחקי כוחות פםקו ואפילו הייתה עזרה למי שהיה זקוק לה,של מעבר למשהו מילולי של שליחת חיבוק ונשיקה. נסו ותהינו. ואפשר חופשי להבין את אלא שיתנגדו ולהם לא יתאים. הרעיון מבחינתי מעולה.

אש אש

New member
מה אני מפגרת?../images/Emo67.gifבכלל לא הבנתי

אופס............:) ניקרעת מצחוק,SORRY אש על הפנים.

s h o o s h a

New member
פורום פתוח

לדעתי, קביעת יום ושעה למפגש די תכבול ידיהם של משתתפי הפורום ותגביל את אפשרותם ו/או לאורך זמן את רצונם להמשיך ולהשתתף. גם אם מדובר על מפגש חד שבועי. אמרו לפניי ומצטרפת גם אני, היופי של הפורום בחופש שניתן לנו הכותבים להגיע ביום, בשעה ומהמקום שנוח לנו. לענין ניסוי הכלים הערב, כבר מודיעה שיהיה זה בלתי אפשרי עבורי להיות נוכחת ומראש חבל לי. רציתי רק להוסיף שעד כה היה הפורום נעים לי, השכנים נעמו לי ובכלל האווירה. לא הייתי רוצה לאבד את זה. באמת ... שבת שלום שושה

אש אש

New member
../images/Emo52.gifאפשר להגיע בג'ינס?

היום בערב לבטח תקבל את כל התשובות אם בכלל הרעיון מתאים
אש.

אלמרה

New member
חברים - זה בסדר, הבנתי!

הפורום הרי פתוח תמיד ולכל דכפין. מי שירצה להשתתף בניסוי פגישת גב"מ ביום שישי הקרוב (עוד שבוע) יבורך. בכל מקרה אשמח אם תחזירו משוב גם דרך ה"סקר" המופיע בסרגל הכותרת של הפורום. כן מותר ואף רצוי להגיע בלבוש הולם איך אומר קונן היפה: "בגד קליל, וכיו"ב" הוא בטח התכוון ל-Casual.

גנגי

New member
מניסיון של שנים רבות בפורומים -

(גם כגולשת, וגם כמנהלת של שלושה פורומים עד היום) זה לא ילך. תן לדברים להתגלגל מעצמם, כל העיקרון הוא שכל אחד בא בזמנו החופשי וכרצונו ומגיב רק על מה שנראה לו. אם אתה מעוניין אפשר לפתוח צ'ט פרטי של הפורום, וזה כבר עניין אחר.

פורום איננו מועדון חברתי

כאלו יש רבים. כוותיק ומנוסה בעולם הפורומים אני יכול רק להגיד בקיצור נמרץ (כי נכנסתי לכמה שניות ואני לחוץ אש) שאם תר אתה אחר מנגנון שיהרוס פורום וירטואלי ויביאו אך קיצו - ערוך בו מפגשים ואין נפקא מינא אם מפגשים גופא או "מפגשים" קבועים מראש וירטואליים. ראיתי פורום אחרי פורום נהרסים עקב מפגשים (למעט פורומים מקצועיים שמטרתם ותחוןם העניין בהם צר ומווקד עד מאוד ושמפגשיהם נסובים סביב נושא זה). כתבו כאן ממוקד מאוד לפני מדוע הרעיון הינו הרה אסון ואינו מוצלח. אני מסכים עם דברי מרבית קודמי. במקרה הזה - הסקרנות ללא ספק, תהרוג את החתול.

אש אש

New member
טוב פיטר סליחה../images/Emo66.gif

חוזרת בי גם ככה אני לא מאלו שרצות למפגשים במציאות או כאן,אבל כשיצא לי פעמיים בהחלט היה לי נחמד אבל זאת כמובן כבר היסטוריה.

למעלה