הצעה לתוספת לקהילה

../images/Emo41.gif הצעה לתוספת לקהילה ../images/Emo41.gif

אהלן אורי ואלון, חשבתי שאנחנו הרי דגים דגים, ורובנו גם אוכלים אותם בסופו של דבר. לכן, למה שלא נוסיף כאן לוח או מדור מתכונים לדגים ? היה פעם כזה באתר "רשת הדיג" אך האתר נסגר וגם המדור לא התעדכן. אני מעוניין שיהיה כאן מדור שכזה, פעיל וחי, ושיועלו לכאן מתכונים לדגים שניסינו ואהבנו והחלטנו לשתף עם משתתפי הקהילה. מה דעתכם ?

מקובל עליכם ?

אני מבקש לפחות תגובה של אחד ממנהלי הפורום, פשוט כדי לדעת אם ההצעה נדחתה על הסף או שהתקבלה... תודה מראש.

zoharfi

New member
רק בשביל שלא תרגיש רע...

ומכיוון שלא קיבלת תגובות מאף אחד, המחשבה חלפה במוחי לפני שבועיים בערך. אני חושב שהרעיון במקומו, הרי כך נוכל להנות מהדייג ותוצאותיו קצת יותר.

paluta

New member
זה עלול להיות אין סופי

כמה ספרי בישול נכתבו בנדון ? - עשרות אז אני מניח שכדאי להתחיל מהם ומי שיכין מתכון ששמח בו יוכל להמליץ בפורום מידי פעפ בפעם

לא מדובר על כל מתכון אפשרי -

מדובר על מתכונים שאנשים ניסו והכינו ומאוד נהנו, ואותם הם יפרסמו בלוח המתכונים. לא מדובר על להעתיק ספרי מתכונים של דגים ללוח המתכונים...! כלומר, זהו לוח מתכונים מומלצים לדגים (ע"י חברי הקהילה).

אוריא

New member
קודם כל התנצלות.

כמו שכתוב בכותרת קודם כל אני מצטער שלא קיבלת תשובה בשלב מוקדם יותר. באופן עקרוני אין לנו בעיה לפתוח לוח למתכונים, אבל בנינו זה שהיתה קטגוריה בפורום הישן - זאת לא סיבה מספיק טובה. יש פה עוד אנשים שמעונינים?

zoharfi

New member
זה סיפור להוסיף לוח ?

אם זה הרבה עבודה ורק אני וניר חושבים שזה רעיון נחמד, אז תדלגו. אם זה לא סיפור, אז למה לא, מינימום יהיו שם שני מתכונים...

ההתנצלות התקבלה, וזו לא הסיבה -

ברור שזה שהייתה פינה כזו באתר הישן זו לא סיבה - הסיבה היא שלפעמים אנחנו רוצים לגוון, לנסות דברים חדשים וטעימים עם הדגים שלנו. אז אנחנו נכנסים לאתרי מתכונים, או פותחים ספר למתכונים, אבל לא יודעים מה לבחור ומה באמת טעים וכו´ וכו´. לכן, אני מציע פתיחת לוח מתכונים מומלצים. בלוח זה יועלו מתכונים שניסינו על הדגים שלנו ונהנינו עד מאוד, וברצוננו לשתף עם יתר הגולשים בקהילה. ככה יתקבצו לאט לאט מאגר מתכונים מובחרים של דגים.

למעלה