הצעה...

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
../images/Emo41.gifהצעה...

תקשיבו...אני ממש חושבת שצריך לפתוח שוב את הפינה ההיא של- הכר את הפורום כי... א'- באו אנשים חדשים!! וסתם הודעת- היי,אני יפי, בת 17... לא עושה לאף אחד חשק לדבר עם אף אחד!! ב'- כי ממש התחיל להתייבש פה לאחרונה... ג'- שילוב של שתי הסיבות- יבש פה כי אנשים לא מכירים מספיק ואז לא מדברים אחד עם השני! ואני אפילו לא מרגישה צורך לבקש סליחה על זה שפתחתי שירשור חדש, מרב היובש, צריך להגיד תודה על כל הודעה!! אה וכמובן, סיבה אחרונה- ד'- סתם לרגל האלבום-הדיסק החדש שהגיע לארצנו הקטנה!!! אז מי שהייתה אחראית על הפינה פעם שעברה..לא יודעת מי זאת...דברי אלינו! וכולם בעצם.תגובות! ושוב, מעומק הלב, סליחה על חפירת החפירים. *אמןשתפוזבלישלחאתההודעההזאת,אמןשהתפוזבלישלח...*

Rose131

New member
אני עשיתי כבר שני סבבים ואנשים היו יבשים,

אז לאדעת.. לא מיצינו?

5ifi

New member
אבל עכשיו אנחנו אנשים חדשים!

וחוצמזה..את אחראית על הפינה (מסתבר..חח) אז את יכולה להמציא חוקים שיעזרו לפינה להתגוון-כמו אסור לשאול (טוב, לא אסור אבל שזה לא יהיה הנושא העיקרי...) שאלות כמו: היי מה שלומך? מה המצב? מה נשמע? וסיום: את אוהבת אותי? כי זה טחון, נדוש ומעצבן ומשעמם... ושחובה לקרוא את השאלות שכבר שאלו ואממממ... אני באופן אישי מתחייבת לשאול שאלות מעניינות (מה המיץ הסחוט המועדף עלייך? {צביקה פיק: שזיפים..}) וכיוצב"ז בכל מקרה..את תמיד מוזמנת להעלות הצעה אחרת, מגניבה וחדשנית יותר לריענון והיכרות עם הפורום הזה שהוא אהובי לנצח נצחים. ואגב, אנשים שיש להם את הדיסק- שתפו אותנו!! ביקורות, משהו...!

DropDeadAlice

New member
!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo11.gif

צריך לגייס אנשים לפורום
HIM זו פשוט להקה מדהימה.. ואני.. אררר
לא מבינה איך הפורום גוסס...
וילה עצוב.

Rose131

New member
אני חושבת שסבב שלישי יהיה מיותר, את מוזמנת

לנסות אם את רוצה ואם אין לענבלירון בעיה עם זה

למעלה