הצעות לייעול הפורום-התייעצות

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifהצעות לייעול הפורום-התייעצות../images/Emo41.gif

אוקי אז בנוסף להצעת שירשור פרק לכל סדרה(שאני שמחה לראות שחלקכם כבר ביצעו אותו) חשבתי על עוד כמה רעיונות כדי לגרום לפורום לזוז ואשמח אם תגידו לי מה דעתכם
1. יש לחזור ולהזכיר שהסדרות שעוד צריכות שיפתחו להן שירשור(מחפשות חבר פורום חביב שיעשה את זה): אמריקן איידול
פרייז'ר
4400
שוב מתאהב
כן , מותק
וכאמור הצעות לעוד שירשורים של סדרות שהייתם רוצים לפתוח יתקבלו בברכה
ואם אתם לא רוצים לפתוח זה סבבה אבל יהיה נחמד אם תגידו אילו תוכניות אתם במיוחד רוצים שיהיו כי סדרות שפחות צופים בהם חבל יהיה לי לפתוח עליהם שירשור ולהפוך את הפורום למקום כחול יותר אבל לווא דווקא טוב יותר.. 2. חשבתי שיהיה נחמד כמו בפורום נוסטלגיה שלוקחים סדרות נוסטלגיות ומנתחים אותם אז גם אנחנו ניקח מדי פעם סדרה וננתח אותה(מבחינת שחקנים, עלילה, תמונות, ראיונות, ציטוטים וכל מה שרק עולה בראש) אז מה דעתכם? יש איזו סדרה שממש הייתם רוצים שננתח? יש סדרה שהייתם מעוניינים לנתח בעצמכם?
3. שרשורי תמונות גדולים(כל פעם על סדרה אחרת) בא לכם? אם למישהו אישית בא לפתוח אחד כזה על סדרה שהוא אוהב אז בשמחה שיעשה את זה
4. תחרות פאנפיקים(דיי נו תחשבו על זה חח זה לא חייב להיות משהו רציני), כל כמה חודשים יהיה נושא והנושא יהיה סדרה שעליה אתם אמורים לכתוב פאנפיק(באורך שבא לכם) וכאמור הפאנפיק הטוב ביותר יזכה לכבוד(במאמרים?
) אך אם קשה לכם זה יכול להיות סיפור קצר או לכתוב לחילופין לכתוב סיום של סדרה שלא אהבתם(מכושפות
נעדרים
וכו') וגם אפשר בלי עניין התחרות אם זה מלחיץ אתכם. 5. האמת שגם חשבתי על איזה חידון גדול אבל קודם אני אבדוק אם בפועל אפשר לבצע את זה ואז נראה
אוקי אז מה דעתכם? מקווה שמשהו פה טוב ואם לכם יש הצעות משלכם אתם כמובן מוזמנים להציע (ודניאל לא שכחתי מההפתעה הקטנה שלך אני פשוט חושבת על משהו לעשות בתור שגרה כדי להחזיר את הפורום למסלולו)

YaEl 15

New member
1. "שוב מתאהב" לא נגמר?

או עומד להיגמר?? 2. נשמע לי סבבה (נוכל להתחיל עם מכושפות...חחח....) 3. לפני שהצטרפתי לפורום רשמית, הייתי ניכנסת לפה לפעמים, וניראה לי שכבר היו פה מלא (אם לא יותר מידי) שירשורי תמונות... 4. נשמע נחמד... 5. גם נשמע נחמד... אין לי ממש מה להוסיף... אממ....אבל אני חושבת שצריך להתחיל במיזם כלשהו, ואז לפרסם "ברכות פסח כשר ושמח" בשאר הפורומים, או משהו כזה.. לא יודעת, ובאותה הזדמנות להודיע להם שאנחנו קיימים, ופעילים... אני לא ממש מבינה בזה, אבל, לא יודעת, עם האנשים, באים הרעיונות, לא? ככל שיהיו פה יותר אנשים, הפורום יתפתח מעצמו. אז אולי אפשר להתחיל בחידון, או בתחרות הפאנפיקים, ואז לפרסם ולקוות שיבואו אנשים יצרתיים שאוהבים ליזום...
פחח...אני מניחה שלא עזרתי בהרבה...
אבל תודה על כל הזמן שאת משקיעה פה...וגם דניאל, ושאר האנשים...

always be me mc

New member
חח עונה:

בנוגע ל"שוב מתאהב" יש מצב
כדאי לבדוק
האמת בנוגע ל-2 גם אני בעד להתחיל עם מכושפות מהסיבה העיקרית שזו התוכנית שאני הכי מכירה אבל אחרי זה אפשר גם לחקור תוכניות אחרות כמו נעדרים, אנג'ל וכו' אז זו בהחלט אפשרות
3. סבבה אז נעשה קצת מנוחה מהשירשורי תמונות
4. שמחה שאהבת בהחלט אני אנסה להוציא לביצוע אבל זה לא יעבוד בלי שיתוף פעולה שלכם
וכנראה שגם מפה צריך להתחיל לעשות עם התוכניות הכי אהובות ומוכרות ובמיוחד אלו שדורשות המשכים(כמו נעדרים
) 5. עוד בבניה אז אין ממש תגובה. אם כי אולי אפשר לעשות חידון משולב עם שאלות על הסדרות המשודרות והערוץ.. נראה כבר איך זה ילך לי תודה שענית
את ההחלטות הסופיות אני אדחה לאיזה 3 ימים כך שכל מי שרוצה להביע עמדה יוכל

always be me mc

New member
אה ובנוגע ליוזמת הפסח שציינת

בהחלט יהיה רעיון טוב לעשות ברכות ולפרסם
אפשר לשלב ברקע כמה תמונות של כמה סדרות של ערוץ 3, באמצע לשים את הלוגו ואיזו ברכה נחמדה מתחת. את צודקת זה טוב.. ואכן עם האנשים באים הרעיונות

אני יכולה לעשות את הברכה../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אני משתמשת בפוטושופ
בדרך אני אעשה גם לפורום שבניהולי חחח

always be me mc

New member
אחלה../images/Emo24.gif תודה רבה../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif

והאמת שגם אני יכולה כי יש לי פיינט שופ פרו אז גם אני אנסה משהו או שתיים לפני שתקופת הנסיון תגמר
אבל כל המרבה בברכות הרי זה משובח

סבבה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אגב, לגבי תקופת הנסיון, את לא יודעת מה עושים

always be me mc

New member
לא יודעת מה עושים אבל

לא נורא
גם שמא עדיף לא לדסקס בזה על גבי הפורום
אבל במסרים שלי חופשי תציפי

danielle23

New member
אמריקן איידול../images/Emo99.gif

אין לי בעיה לפתוח שרשורים על אמריקן איידול.. וייאייי את מנהלת!!

always be me mc

New member
אחלה../images/Emo127.gif ו../images/Emo99.gifעל אמריקן והכחול../images/Emo9.gif

אגב למרות שאת משקיעה ברמות בפרוייקט שאת עושה יהיה בכל זאת נחמד אם תגיבי גם לשאר הנק' שציינתי כי אני מאוד מעריכה את דעתך

danielle23

New member
../images/Emo9.gifבקשר לפאנפיקים..

מה שהשאר רוצים, כי אני גרועה בדברים האלה
אבל אני יכולה לעזור אם צריך
אני חושבת שחידון יהיה ממש מעולה וימשוך אנשים חדשים לפורום.. ואני יכולה להמשיך את החוליה החלשה מאיפה שדניאל, המנהלת לשעבר, הפסיקה פעם..
רוצה?

always be me mc

New member
כן תמשיכי את החוליה החלשה../images/Emo9.gif

זה באמת יהיה מצויין אם תעשי את זה
וגם ממש יעזור
וכל הכבוד על ההתנדבות

וואו../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אהלן
נכנסתי לפורום לראות מה קורה, בקושי יש לי זמן בזמן האחרון חחח ולראות אותו כל כך מואר ויפה
רואים שאת עושה עבודה מעולה
משהו שאני לא הצלחתי לעשות עקב חוסר זמן בעיקר חחח אני שמחה לראות שאת מנהלת ושאת מצליחה לנהל פה בהצלחה רבה
אני פרשתי אומנם בגלל חוסר זמן אבל בעיקר בגלל שלא הרגשתי שאני אצליח לרומם פה ת'פורום
חח ואני שמחה שאת מצליחה
אממ.. עוד משהו.. ערוץ 3 שולחים לי כל שבוע עדכונים לגבי מה שיקרה בערוץ, היית רוצה שאשים את זה פה

always be me mc

New member
עידכונים זה טוב../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

תאנקס
ותודה על כל המחמאות למרות שגם לחברי הפורום מגיע קרדיט על זה
אגב אם אי פעם תרצי לחזור לניהול או להיות בניהול בשותף אז את מוזמנת בשמחה

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אף פעם לא רציתי לעזוב חחח ברור שלחברי הפורום מגיע קרדיט על זה גם, אבל בלי מנהלת, איך אפשר
חחח תודה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifהחזרת שם הפורום להוט 3../images/Emo41.gif

במטרה למנוע תחרות עם ערוצי Yes Stars אנחנו שוקלים ברצינות להחזיר את שם הפורום לHot3 אבל רציתי לדעת מה דעתכם קודם. בעד?
נגד
וגם מה יש לכם? הוט או יס?
בבקשה תענו על זה בהקדם זה חשוב. ואני לא אסיים בלי כמובן לציין את דעתי האישית. אם הרוב פה יש להם הוט אז אני בהחלט בעד להחזיר/לשנות לHot3 כי חוץ מתחושת ייחוד מסויימת שזה יתן לפורום
זה פשוט נראה לי יותר נכון שהמילה הוט תחזור

לי יש יס../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

כשאני נכנסתי לניהול כאן שינו את השם לערוץ 3 מכיוון שאני צופה של יס ורציתי משהו שיהיה משותף גם לכאן וגם לכאן.. אבל כשאת אומרת שרוצים למנוע תחרות עם יס סטארס זה הגיוני ונכון, אבל מה שכן ביס סטארס בקושי מדברים על יס סטארס 3
חחח בכל אופן, אני לא חושבת שזה משנה, כי במילא מדברים פה בעיקר על מה שמשודר גם ביס וגם בהוט
חח

danielle23

New member
../images/Emo45.gif יש לי הוט../images/Emo9.gif

אני בעיקרון בעד, אבל זה לא מאוד קריטי..

למעלה