הצעות לפורום החדש

S H I L G I

New member
../images/Emo41.gifהצעות לפורום החדש../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

קיי אז שרשרו לפה הצעות לפורום החדש.. זה יקל מאד.. הצעות שלי: לפתוח אפשרות של "קישורים". לשים בזה את האתרים: www.horseland.com www.gogallop.com www.horsecity.com www.soos.co.il city.boom.co.il/neta46 *שיעול*..חחח אה ויש עוד אתר שקוראים לו הורספאן אני חושבת, אפשר לשים גם אותו.. לעשות לוח אירועים שבו יהיה תחרויות רכיבה, פסטיבלים וכו'-עוד הצעה- לרשום שם ימי הולדת של חברי הפורום נטע

../images/Emo41.gif פיצי מתחילה... ../images/Emo41.gif

אז כך: אני מקווה שהפורום יהיה מקום שכיף להיות בו, שאפשר לצחוק ולהנות בו ועם זאת גם לדבר ברצינות מבלי להציף ולהתווכח.
פיצי.

כנ"ל כמו פיצי ובקשר לקישורים

הייתה בעיה להעלות ולעדכן כל מיני דברים בדף פתיחה ובקישורים... זה יסתדר בקרוב!.....

קיי אממ...

אני לא טובה בלעשות רשימה של דברים.. כשיהיו לי הצעות טובות ורעיונות אני כבר ימסור לסתיו ופיצי.... דרך אגב סתיו איפה כל התמונות שהבאתי לך בשביל הטאגליין??? אמרת שתעי אותם.... טוב חפיף הבנתי שאת עסוקה.... טוב סבבה.... ם בא לכם אני ישב עכשיו ויחשוב על רעיונות לפורום כי גם ככה אין לי מה לעשות ואין לי כח כרגע לאתר שלי...

אמממ.........

התמונות שלך בגלריה אחרי התיעצות עם פיצי זה מה שהחלטנו שמקומן שם! את מוזמנת ללכת לראות אותן!

הצעה לסמל לפורום...

עשיתי אותו בכוונה מאוד פשוט כדי שלא יתחילו מריבות על מה שמופיע בו...

TauraMan

New member
פלמינו זה מכוער! תעשי חדש!../images/Emo20.gif

סתתתתם זה ממש יפה!! כל הכבוד

זה בדיוק מה שאמרתי שלא כדאי...

א. הוא ממש לא משלב את כל צורות הרכיבה... ב. הוא של פורום סוסים ג. לדעתי לא כדאי להתחיל להתעסק עם סגנונות רכיבה כי זה לא ייגמר לעולם... עדיף לשים תמונה של סוס לא ברכיבה.... ד. אתם מוזמנים להכין עוד שלטים...

Shai Felton

New member
לדעתי../images/Emo170.gif

הרבה יותר כייף להכנס לפורום ולא לראות שם איזה סמל תקוע... הרבה יותר יפה לדעתי זה תמונות יפות של סוסים! פשוט תמונה! מומלץ תמונה מתחלפת (אחרי שסתיו תלמד איך עושים את זה
) ככה שכל הזמן יש תמונה אחרת אבל של סוסים.... אפשר גם ווסטרן, גם אינגליש דראסז' וקפיצות וגם סוסים ככה סתם! זה הכי יפה לדעתי... אל תבינו לא נכון הסמלים שעשו פה מאד יפים אבל תמונה יותר יפה לדעתי.

גם אני עשיתי סמלל!!!! מה דעתכם?? ו.

העברתי את זה כדף אנטרנט כי לא הצלחתי לעשות את זה בקובץ שיראו נורמלי אני אחר כך ינסה... מה אתם חושבים?

˜Me˜

New member
../images/Emo41.gifמילון מונחים../images/Emo41.gif ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

אינגליש, ווסטרן וכו'. הליכה, טרוט קנטר...

niko girl

New member
אממממ אפשר גם לקחת

קישורים מפורום סוסים.........שיהיו שתיים.....אזזזזזזזזזזז

למעלה