עם ידע בפרוטוקולים (HTTP\HTTPS) ניתוח טקסט (לקסיקאלי או אחר) עדיפות לבעל נסיון במערכות שונות (לינוקס\חלונות) קורות חיים נא לשלוח במייל (בכרטיס האישי). נא לא לפנות בפרטי.
קצת מעבר ל"לוח המודעות" שהוא היה בחודשים האחרונים. אנשים התלוננו שנמאס להם שהפורום נראה כמו לוח מודעות של אנשים המפרסמים מודעות ספאם כמו "בואו תהיו מליונרים כמוני", "100000 מעבודה מהבית" וכו´. הודעות ספאם יימחקו.
להקמת עסק בתחום החינוך אנו מחפשים שותפים/יזמים בעלי ידע וניסיון בהקמה/עיצוב ואחזקת אתרים, שיווק ומכירות, חינוך ונכונות (ואפשרות) להשקיע. המודל שאנו מציעים: השקעת ידע (באחד או יותר מהתחומים הדרשים) תמורת בעלות + השקעה בהקמת והרצת העסק בהתאם לבעלות היחסית. ליצירת קשר: [email protected] 052-705665 – משה
התפנו משרות בחברה בינ"ל ציבורית העוסקת בשירות לקוחות! יתרון לבעלי ידע ביותר משתי שפות. הדרכה והכשרה תינתן למתאימים בלבד, ע"י החברה בימי עיון וקורסים מסודרים. יש ליצור קשר במייל או ע"י האתר.
אני לא יוכל לשלם לאף אחד פה חוץ מתשלום סמלי בלבד, אני מציע שותפות מלאה באתר שיש לו הרבה רעיונות לרווח טוב, האתר הולך ליהות בסגנון הפורטל מסיבות של לילה (WWW.LAYLA.CO.IL אני מבטיח שלא תצטערו עכשיו אני מחפש משהו רציני ומבוגר לזה שמעוניין ליהות שותף או פשוט לעשות את זה עבור תשלום לא גדול אי סי קיו 144149213 או [email protected]
אם את רצינית בכוונותיך להצליח אם את בעלת ראש פתוח ונכונות ללמוד שיטות עסקיות חדשות את מוזמנת להתקשר לטלמסר מס. 7651267-03 ולהאזין להסבר קצר. משם... הכל תלוי בך! * המודעה מיועדתלגברים ולנשים!!