הצעות עבודה

foxus

New member
דרוש שותפ/ה להקמת עסק

להקמת עסק אמיתי ורציני, ולא מדובר בקישקוש מסוג הרבלייף ודומיו, אני זקוק לשותפ/ה. (מטעמי נוחות בלבד אכתוב מעתה ואילך בלשון זכר). ראשית, אציג את עצמי. אני בשנות השלושים לחיי, בעל השכלה רחבה, וחשוב מכל , בעל נסיון ניהולי של מספר שנים בתחום התוכן. במהלך השנים, זיהיתי עולם תוכן שלם, שלא יכול היה להתקיים ללא שימוש באמצעים טכנולוגיים מודרניים. את אותו תחום תוכן ניתן לפרמט למספר מוצרים מקוריים ומענינים, עליהם, להבדיל מכל מיזמי האינטרנט לדוגמא, ניתן לגבות תשלום. אבטיפוס שהפקתי זכה לתגובות חיוביות מאד, ואפילו גיליתי מוצרים דומים שנמכרים בעולם- הוכחה לכך שיש למוצרים זכות קיום מסחרית. בשלב בו אני נמצא, אני זקוק לשותף רציני. מישהו שייקח על עצמו את הצד המסחרי של העסק: מו"מ מול מפיצים, יחצנ"ים, קונים מוסדיים וכו´. מישהו שמגיע מתחום מוצרי הפרסום, קד"מ או מסחור של תוכן. נדרש נסיון בתחום, הרבה מרץ וקשרים. בנוסף, נדרשת השקעה כספית. לצורך ההשקה, נדרשת השקעה של כ - 10,000 דולר, אותה אחלוק עם השותף - נתח ההשקעה שלו כנתח הבעלות שלו. למען הסר ספק - אני לא מחפש משקיע, אלא שותף. ההצעה רצינית, לכן בבקשה - רק מועמדים רציניים. נא לפנות לדוא"ל [email protected] ולצרף קו"ח.

סניכספי

New member
../images/Emo24.gif5000 חלקית/10000 ומעלה מליאה

5000 חלקית/10000 ומעלה מליאה לרציניים מגוון תפקידים מגיל 20-80 אתר בעברית Http://start.at/sani טל 067581616

כאן מוצאים דרושים?

אני מחפש שותפים רציניים ואחראיים לעסק גדול ומתפתח. רציניים בלבד מגיל 21+ עבודה לא קלה אך עם סיפוק רב. לפרטים יש לצור קשר במייל.

eshlomo

New member
ליברטי חברת הניהול שלך ובשבילך.|חיב

תוכנית גיוס מתקדמת אשר מגייסת אנשים עבורך. בעזרת כלים פשוטים אך רבי עצמה חברת הניהול ליברטי יוצרת עבורנו עסק בין לאומי. כדי לבנות עסק מצליח כל יזם יודע שעליו למצוא את האנשים הנכונים. למעשה זהו כל הסיפור, ליברטי אינה חברת שיווק או MLM, ליברטי הינה חברת ניהול מקצועית בין לאומית. עם הרישום ישלח אלייך קורס חינם המסביר בדיוק כיצד כל אחד יכול להפוך לבעל עסק בין לאומי משגשג. והכל דרך האינטרנט. ללא צורך ברכישת מלאי מוצרים, ללא צורך בגיוס אנשים, ללא צורך בניסיון קודם. החברה מספקת אתר באנגלית ואתר בעברית וכליי אינטרנט שונים המסבירים על השיטה ובעזרתם ניתן לצור תוספת הכנסה הנעה בשלב הראשון בין 500 $ ל 2,000 $. פרטים נוספים באתר לאחר הרשמה קצרה. www.prosperity.up.co.il

pcguru

New member
לכל מי שלא גומר את החודש או מעוניין

לכל מי שלא גומר את החודש או מעוניין להרוויח יותר כסף בעבודה בה השמיים הם הגבול. לקבלת פרטים נוספים אנא פנו אלינו לתאום פגישה בטלפון מספר: 052-793152 גילה או 04-9834553 גילה ניתן להתקשר מימים א-ה´ עד 22:00 וביום ו´ עד 14:30

dorittt

New member
Join iDune´s community developers

שלום, אנו נותנים הזדמנות לאינדיבידואלים מוכשרים, שיוכלו לנצל את שרת היישומים שפיתחנו לצורך פיתוח מהיר של אתרי אינטרנט דינמיים. אם את/ה פרילנסר שיכול/ה לפתח ולבנות אתרים, ולמצוא לקוחות המעונינים בשירותיך אנו נעניק לך את הטכנולוגיה, שירותי אירוח בחוות השרתים שלנו ותמיכה טכנית לצורך פרויקטים מורכבים. חברת איי-דיון בע"מ (www.idune.com) היא חברה בינלאומית שבסיסה בישראל, אשר פיתחה שרת יישומים מקוון לפיתוח מהיר וקל של אתרים דינמיים בכל שפה, גודל ורמת מורכבות. לקוחותינו הרבים פרוסים בארה"ב, אירופה, וכמובן ישראל. בין לקוחותינו בארץ ניתן למצוא את חיל האוויר הישראלי, מוטורולה, בנק דיסקונט, מכון האגמים והימים, ההסתדרות הרפואית ורבים אחרים. מתוך מטרה ליצור בית ועוגן למפתחים רבים, איי - דיון נותנת את התוכנה Dev2Go בחינם לאלו המוכנים ליצור בעזרתה אתרים המביאים לידי מיצוי את יכולותיה. אנו ניתן תמיכה טכנולוגית, לוגיסטית ואופרטיבית לבעיות בהן אתם עלולים להיתקל במהלך פרויקטים מורכבים, וגיבוי בעת חתימת עסקאות במקרה ויש דרישה לחברה בע"מ או ספק של משרד הביטחון. שרת היישומים שלנו מהווה כלי פיתוח מקוון ואפקטיבי המתאים למפתחים בעלי יכולות עיצוביות גבוהות. ידע תכנותי רצוי אך אינו חובה. הזמינו לכם עוד היום נסיעת מבחן מקוונת ב- Dev2Go Online Workshop ותיווכחו בעצמכם. לפרטים נוספים – [email protected]

למעלה