הצצה ל-She Falls Asleep

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif הצצה ל-She Falls Asleep ../images/Emo41.gif

עוד שיר מבית היוצר של מקפליי. והפעם משהו די שונה.. אם לא ממש שונה. מעורבים בשיר תזמורת כלי נגינה. מה שאתם צריכים לעושת כדי לשמוע 30 שניות מהשיר זה להיכנס ללינק למטה וללחוץ על השיר שאתם רוצים. אני אישית עוד לא גיבשתי דעה של ממש לגבי השיר, אבל בנתיים ממש אהבתי את הכלי נגינה ואיך שהם משתלבים עם טום
ועכשיו אני גם מבינה מה טום כל כך מתלהב מהשיר הזה

loner in love

New member
הבנתי שזה שיר מדהים

אם זה חצי ממה שהם מדברים עליו, זה הולך להיות אחד המדהימים אני בהחלט מצפה להרבה

DesertRose7

New member
את זוכרת ש..

אמרו שיהיה שיר של טום ופסנתר?! משהו כזה?! אז הוסיפו לזה כמה כלי נגינה.. ונראה לי שזה זה..

MayLuvsDoug

New member
היואיחעיהא!1

זה יפה לדעתי. באמת מזכיר קצת דיסני. BTW, חזרתי!!!!1111111#$% שישו ושמחו. סיימתי לחרוש פה על השבוע שעבר. הלכתי לחרוש על מה שהיה השבוע בפורום באסטד! להת' חברות

bustedit

New member
מייו'ששששש!!!!!!!!../images/Emo23.gif

אהובתי!
משוש חיי!!!!
חזרת!!! סופסוףףף וועאהעהאהההעהאהעהההה תחברי למסנג'ר כברררררררר

may90

New member
מיייייייייייייייייייייייייייייייייי

יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

shircherry

New member
אמממממממממ

רק אני נבהלתי מהמילים של השיר? (שזו אחת שהתאבדה) למרות המנגינה היפה היפה והכל, המילים מפחידות למדי...

DesertRose7

New member
מפחיד.. אבל מדהים!

מה שהם אמרו על השיר Harry: Epic is the word. Tom: This was written over a year ago – and along with ‘All About You’ it was one of the first songs I wrote on the piano I got for the house. Over time it took on a life of its own. It’s about a girl who commits suicide – when she falls asleep it’s because she’s, well… Dougie: Killed herself. Tom: Yes. The song tells the story of her phoning her best friend up on the phone – he doesn’t know what to say to help her, so he races round to her house to sort her out but by the time he gets there she’s already dead. Originally the song was going to have drums and guitars coming in halfway through, but in the end we decided it should be all orchestra and piano. I’m a big fan of [film score composer] John Williams, and the introduction is very inspired by him. פשוט מדהים השיר הזה.. אני מחכה לשיר המלא

shircherry

New member
אממממממ

שה מה שהפחיד אותי... פתאום טום כותב שירים על התאבדות!?

loner in love

New member
זה מה שיפה

*לא שקראתי תמילים או שמעתי את השיר* אבל דווקא אהבתי את הקטע שהוא כותב על דברים כאלה דברים טיפה יותר רציניים מכמה שהוא לא יכול להשיג את הבחורה הזאת... מראה כמו הוא התבגר

DesertRose7

New member
הוא כתב את השיר הזה לפני שנה

ככה שאת ההתבגרות שלו אל השיר.. לא ממש זכינו "לראות"

../images/Emo45.gif

אני כל כך מסכימה איתך....... נמאס כבר משירים על אהבה (לי לפחות) סוף סוף יש שירים רציניים יותר ..... ועוד של מקפלי....

SurfeR Babe

New member
אשכרה - Epic is the word

שיר ממש יפה , ורק שמעתי כמה שניות ממנו ! אהבתי איך שדאגי השלים את טום . זה לא היה אמור להיות מצחיק אבל זה היה קצת נחמד ..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif

בכיתי ששמעתי אותו. אנלא מסוגלת, המילים כ"כ חזקות בשבילי.

למעלה