הקאנג'י היומי #28 מילה, אות - Character, word, letter Onyomi: JI Kunyomi: aza
N neko New member 27/9/03 #1 ../images/Emo41.gif הקאנג'י היומי #28 ../images/Emo41.gif מילה, אות - Character, word, letter Onyomi: JI Kunyomi: aza
../images/Emo41.gif הקאנג'י היומי #28 ../images/Emo41.gif מילה, אות - Character, word, letter Onyomi: JI Kunyomi: aza
R rocket New member 28/9/03 #2 אהממ ... מצטערת על החוסר סבלנות ... לא בדיוק מצאתי מנוע חיפוש באתר של הקאנג'י .... אז יש לי שאלה - מה הקאנג'י של tenshi (angel)
אהממ ... מצטערת על החוסר סבלנות ... לא בדיוק מצאתי מנוע חיפוש באתר של הקאנג'י .... אז יש לי שאלה - מה הקאנג'י של tenshi (angel)
R rocket New member 28/9/03 #4 תודה ! שתי הקאנג'ים הם אותו דבר ? כאילו זה לא משנה באיזה מהם אני אשתמש ?
S sonkun New member 28/9/03 #5 הם ביחד.. כל אחד בנפרד זה משהו אחר צריך להשתמש בהם אחד ליד השני, צמודים, כדי שיהיה מלאך.. ;-_-
M magic goldfish New member 28/9/03 #7 אני תמיד מתבלבל בין זה.... לבין הקאנג'י של "ללמוד"...תוכל לפרסם את הקאנג'י הזה, ולהסביר את ההבדל?
A amitwagner New member 28/9/03 #9 אני לא נוהג לעשות כך אבל please read my reply to your imprudent message about the sakura...
N neko New member 28/9/03 #12 שמות בחום הם של "מומחים" בפורומים, כלומר כאלה שיש סיבה להקשיב להם יותר מאשר לסתם מישהו שבא לפורום וכותב שטויות (ולא חסרים כאלה בכל הפורומים... )
שמות בחום הם של "מומחים" בפורומים, כלומר כאלה שיש סיבה להקשיב להם יותר מאשר לסתם מישהו שבא לפורום וכותב שטויות (ולא חסרים כאלה בכל הפורומים... )
L lgmtk New member 29/9/03 #16 ניסיתי לקרוא אבל חלק בקאנג'י אז אממממממ לא הצלחתי................אדום זה לא אקא? あか?
D dswbg New member 29/9/03 #18 אדום זה אקה 赤ーあかーRed (赤ーNoun, 赤いーAdjective) 御ーごーHonorific go 指導ーしどうーGuidance
L lgmtk New member 30/9/03 #19 ידעתי. ומארו זה פרווה לא? ../images/Emo26.gif יש לי בעיה עם היפנית אז maru?
D dswbg New member 30/9/03 #20 מארו זה עיגול או מעגל, ובתואר משמש גם לציון דברים שלמים או מושלמים, לדוגמא: 丸一日- כל היום כולו. (まるいちにち) קנג'י נוסף למארו הוא הקנג'י המשמש גם לציון ין: 円ーえん、まる
מארו זה עיגול או מעגל, ובתואר משמש גם לציון דברים שלמים או מושלמים, לדוגמא: 丸一日- כל היום כולו. (まるいちにち) קנג'י נוסף למארו הוא הקנג'י המשמש גם לציון ין: 円ーえん、まる