הקאנג'י היומי #33 10 - 十 Onyomi: JUU, JI(TSU), JU(TSU) Kunyomi: too, to
N neko New member 2/10/03 #1 ../images/Emo41.gif הקאנג'י היומי #33 ../images/Emo41.gif 10 - 十 Onyomi: JUU, JI(TSU), JU(TSU) Kunyomi: too, to
../images/Emo41.gif הקאנג'י היומי #33 ../images/Emo41.gif 10 - 十 Onyomi: JUU, JI(TSU), JU(TSU) Kunyomi: too, to
מ מארק מג הקלשון New member 2/10/03 #2 נצל"ש../images/Emo54.gif אתם יודעים, שאלתי שאלה בהודעה שלי, ואף אחד לא גיב. נא להגיב! ודרך אגב, איך יהגו "עומר חָמצָנְי" ביפנית? ובבקשה תרשמו באנגלית, לא ביפנית.... בתודה מראש, אני מקווה....
נצל"ש../images/Emo54.gif אתם יודעים, שאלתי שאלה בהודעה שלי, ואף אחד לא גיב. נא להגיב! ודרך אגב, איך יהגו "עומר חָמצָנְי" ביפנית? ובבקשה תרשמו באנגלית, לא ביפנית.... בתודה מראש, אני מקווה....
N neko New member 3/10/03 #4 למען האמת, אני לא חושב שיפני יהגה את השם שונה בהרבה ממה שאנחנו (חוץ מזה שהחי"ת שלהם קצת פחות גרונית).
למען האמת, אני לא חושב שיפני יהגה את השם שונה בהרבה ממה שאנחנו (חוץ מזה שהחי"ת שלהם קצת פחות גרונית).
N neko New member 3/10/03 #5 אה, חוץ מזה שהוא יצטרך לבחור בין HANTSANI ל HAMETSANI, הייתי מהמר על הראשון כי הN היפני דומה קצת לM.
L lgmtk New member 6/10/03 #8 אכן כך כמו במילה senpei שבמטאים כ- sempai. אך לדעתי זה לא משנה כל עוד אמורים נכון. בטוח ישנו חוק אך זה לא משנה אם לא יודעים אותו. אפשר לכתוב omeru hantsani. לדעתי זה יתקבל.
אכן כך כמו במילה senpei שבמטאים כ- sempai. אך לדעתי זה לא משנה כל עוד אמורים נכון. בטוח ישנו חוק אך זה לא משנה אם לא יודעים אותו. אפשר לכתוב omeru hantsani. לדעתי זה יתקבל.