הקאנג'י היומי #44

neko

New member
../images/Emo41.gif הקאנג'י היומי #44 ../images/Emo41.gif

ערב - EVENING - 夕 Onyomi: SEKI Kunyomi: yuu

אלוהים אדירים!../images/Emo54.gif

איזו חתימה..... אני לא יודע אם התכוונת לעניין ברצינות, אבל אם כן, אני לא מניח ששכחת שאי כריתת החלק הזה עלולה לגרום לזיהומים קשים ואף למוות? העור המיותר הזה אוצר בתוכו המון חיידקים מזיקים. כמובן שרק אם התכוונת ברצינות.....

ketty the sheep

New member
אמ, לדעתי..

זה כמו לומר שאם לא יוציאו לאדם כל איבר אחר בגוף אז יוכלו להתפתח בו זיהומים\מחלות וכו'.

לא בדיוק...../images/Emo54.gif

ב....חלק הזה.... של הגוף, אצורים הרבה מאוד חיידקים מזיקים, שיש סיכוי טוב שיפגעו בך. באיברים אחרים לא אצורים כל כך הרבה חיידקים, ואין סיכוי כל כך טוב שיתפתח זיהום כלשהו. לא משנה.... מישהו יכול לכתוב לי (באנגלית) איך אומרים "מים", או "מפל", או "נהר" או "ים" ביפנית? דחוף!!!!

neko

New member
מים = MIZU בין השאר.

UMI זה ים אם אני זוכר נכון (בשביל מה יש מילונים?)

אם היה לי מילון...../images/Emo48.gif

הייתי אומר לך..... יש מילונים באינטרנט, אבל כולם כותבים את התרגום ביפנית, ואני לא יודע איך להגות את המילה. מה בקשר לשמות?

neko

New member
יש בקישורים אחלה מילונים, בייחוד

זה של ניהונגו. שמות כל אחד יכול לתרגם עם טבלאות ההירגאנה והקאטאקאנה (יש כמה בקישורים).

בדיוק לא בדיוק - תשובות

מים MIZU נהר KAWA ים UMI מפל TAKI ב... חלק הזה... של הגוף יש בערך אותה כמות חידקים שיש באיבר מין נשי, או לחילופים בפה שלך. באמצעות כללי היגיינה בסיסיים שאתה עצמך מבצע כל יום (או שאתה לא מצחצח שיניים?
) אפשר למנוע התפתחות זיהומים גם שם וגם שם. ולידיעתך: ל... חלק הזה... של הגוף יש תפקיד לא קטן בהנאה המינית ובשמירה על ה... חלק הזה... של הגוף מפני מחלות ודלקות. העובדה שיש חידקים באיבר מסוים לא מהווה סיבה לכרות אותו. בטח לא לתינוק שלא יכול להביע את דעתו בנושא. בטח לא בניתוח בלי אמצעי אילחוש.

לא.

עד כמה שאני יודעת בקריאה הנפוצה של השם KAWASAKI, הקאנג'י השני פירושו "פנינסולה קטנה" ולא הקאנג'י של "יין אורז" (שהקריאה שלו היא בכלל SAKE. רק באנגלית מבטאים את זה SAKI). בלגן. SAKE יין אורז 酒 SAKI פנינסולה 崎 (זה הקאנג'י שמופיע בשם).

neko

New member
../images/Emo32.gif עצוב שמישהו חושב שזה לא רציני

אי-כריתת העורלה תביא מקסימום לדלקת מקומית שכיחה, מצב שלא צריך להתקיים אם הבחור שומר על הגיינה בסיסית. לעומת זאת, פעם בשנתיים מת תינוק בארץ מזיהומים בעקבות המילה, ובמקביל תינוק מאבד את כל השלוימקה. מבחינה רפואית גרידא, כל ארגוני הרפואה בעולם ממליצים שלא לבצע ברית מילה, מסיבה רפואית גרידא (ללא קשר לטראומה אפשרית ולנזקים התחושתיים). אחרי כל זה, עדיין לא התמודדת (וגם בג"ץ סירבו להתמודד) עם השאלה הקשה - למה לאדם א' יש זכות לחתוך חלקים מאדם ב' ללא הסכמה? מזמין את כולם לבקר בקישור שבחתימה או בפורום "ברית מילה" מס' 202 לעוד פרטים. הגיע הזמן להפסיק את המנהג הברברי הזה שכבר 2200 שנה מתקיים לשווא.

neko

New member
בשביל זה יש פורום ברית מילה (202).

אתה יותר ממוזמן לפתוח בדיון שם, או להצטרף לדיונים קיימים..

neko

New member
אם יש פורום ג'סטין טימברלייק

ופורום אקזיט ופורום שמוליק טיאר ופורום תרבות צרפת... הבנת את הרעיון.

rocket

New member
סתם .. פשוט ראיתי הודעה שלך בפורום

סטודנטים ורציתי לשאול ^_^

למעלה