הקאנג'י היומי #48 נהר, נחל - RIVER, STREAM Onyomi: SEN Kunyomi: kawa
N neko New member 22/10/03 #1 ../images/Emo41.gif הקאנג'י היומי #48 ../images/Emo41.gif נהר, נחל - RIVER, STREAM Onyomi: SEN Kunyomi: kawa
../images/Emo41.gif הקאנג'י היומי #48 ../images/Emo41.gif נהר, נחל - RIVER, STREAM Onyomi: SEN Kunyomi: kawa
L lgmtk New member 22/10/03 #2 אולי רק לי......................... אבל הוא מזכיר את הקאנג'י של המים 水.........עם הקטע של הנהר וכל זה שישנו גם במים. אולי רק לי זה מזכיר אבל זה אחלה דרך לזכור את שניהם.
אולי רק לי......................... אבל הוא מזכיר את הקאנג'י של המים 水.........עם הקטע של הנהר וכל זה שישנו גם במים. אולי רק לי זה מזכיר אבל זה אחלה דרך לזכור את שניהם.
D dswbg New member 22/10/03 #3 קנג'י דומים הם ממש בעיה לתלמיד היפנית הממוצע.. קבלו קנג'י שמזכירים מים 永 -eternity; long; lengthy ON Reading: ei KUN reading: naga 氷 / 冰 -icicle; ice; hail; freeze; congeal ON reading: hyou KUN reading: koori, koo(ru), hi
קנג'י דומים הם ממש בעיה לתלמיד היפנית הממוצע.. קבלו קנג'י שמזכירים מים 永 -eternity; long; lengthy ON Reading: ei KUN reading: naga 氷 / 冰 -icicle; ice; hail; freeze; congeal ON reading: hyou KUN reading: koori, koo(ru), hi