הקדם אירווזיון

Deacon Frost

New member
הפרומו של הקדם אירווזיון.

ראיתי אתמול את הפרומו של הקדם אירווזיון בפעם הראשונה (את הפרומו שבו יעל לובשת בגדים בצבע ורוד ואומרת "עכשיו תורכם להחליט"), ומשום מה נראה לי שהיא לא ממש קשורה לקדם. נכון שהיא הנחתה לא פעם ולא פעמיים אירועים מיוחדים, אבל הקשר בינה לבין הקדם אירווזיון נראה לי משום מה תמוהה. גם לכם זה נראה ככה?

שימו לב ../images/Emo70.gif

שלמעלה יש קישור לצפייה במאחורי הקלעים של הקדם אירויזיון כדאי להיכנס ולצפות אולי יראו את יעלי תהנו

לי אמנם לא יצא לראות את הפרומואים

אבל להגיד לך את האמת אני לגמרי מבינה את ההחלטה שלהם לקחת את יעלי להנחות את הקדם... אז נכון שהיא לא הכי קשורה למוסיקה אבל מה שכן אני גם ישאיר לרגע בצד את זה שאני אוהבת אותה אין עליה מבחינת הנחייה של אירועים כאלה ומבחינת הנחייה בכלל היא הנחתה המון אירועים וזה ממש תפור עליה, לא משנה מה היא מנחה ואל תשכח שהיא מעניינת, הקהל אוהב אותה ואני לא יודעת אם הייתי כל כך להוטה לראות את זה אם היא לא הייתה המנחה מה שאומר שהם גם חשבו על זה מבחינת הרייטינג. מבחינתי ההחלטה מובנת לגמרי.

Deacon Frost

New member
בגדול אני בדיעה שלך.

אני גם רואה את הקדם רק כי יעל מנחה אותו, ולא משום סיבה אחרת. אף אחד מבין המתחרים לא מעניין אותי עד כדי כך שבין השירים אני בטח יעביר ערוץ. הסיבה היחידה שלקחו את יעל להנחות את הטקס היא יחסי ציבור.

נכון...

זה בטוח היה השיקול העיקרי שלהם אני לא יודעת אם הם התחשבו בעובדה שחוץ מזה שהיא מושכת קהל ושכמעט כל דבר שהיא נמצאת בו הוא פצצת רייטינג היא גם כל כך טובה בהנחייה אבל זה לא משנה אם הם בחרו אותה בגלל זה או לא הם עשו בחירה טובה כי היא כרגיל תהפוך את הטקס הזה לזוהר מה שהוא לא כל כך בדרך כלל.

Deacon Frost

New member
כמו שכבר אמרתי,

הכל עניין של יחסי ציבור, וכל משתייך לגורם הזה שנקרא יחסי ציבור. את הממונים בערוץ 1 לא מעניין מי מנחה את הטקס (עובדה ששנה שעברה הקדם נחשב לקדם הגרוע ביותר, בעיקר מבחינת ההנחייה של מורן אטיאס. הם רק רצו להביא לטקס שיק חו"לי, ומורן היא כזאת, אבל יכולות ההנחייה שלה היו מתחת לכל ביקורת עד כמה שהבנתי), אלא רק אכפת להם שהוא יביא באז לטקס, ויעל היא מס' 1 מהבחינה הזאת בארץ. אני יודע שהיא הנחתה לא מעט טקסים, ואף בהצלחה, אבל אל תשכחי שרוב הטקסים האלה שודרו בערוץ 2 והקדם משודר בערוץ 1, ככה שיש להם הבדלים גדולים מהבחינה להפיק אירוע גרנדיוזי. אני סומך על יעל בעיניים עצומות שהיא תנחה את הקדם בצורה יוצאת מן הכלל, אבל אני די משוכנע שמחר רוב מבקרי הטלוויזיה יקטלו אותה כי מבחינתם זה לא משנה אם היא הנחתה טוב או לא, אלא רק לקטול.

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifהקדם אירווזיון../images/Emo41.gif

לכל מי שלא מחובר לארץ- היום הקדם אירווזיון בערוץ הראשון בשעה 21:00! גם משדרים את מאחורי הקלעים של האירווזיון, ויש לכם לינק למעלה
תהנו, וגם אם לא תהנו מהשירים לפחות יעלי מנחה

מורלוש

New member
יואוו אני פשוטט חייבת להגיד משוו=>

יעלייי היאאאא עוצרתת נשימהה אני נישבעתת לכם!!!! רק בגללה אני רואה את הקדם!! היא כזאת מושלמתת שזהה למות!! אמלההה כמההה היאאא יפההה היאא פשוטט עוצרתת נשימהה.. לראות ולהנותת=>איזהה מושלמת היאא ;)) יעליי אני אוהבת אותך הכי שיש בעולםם יאאפהה שיליי את פשוט עוצרתת נשימהההה אני נישבעת לך אני מטורפת עלייךך נשמה יפהה שיליי!!!! <למקרה שהיא תראה>

Deacon Frost

New member
מה את אומרת?

בלעדייך לא הייתי מעז לחשוב זאת. מזל שאת קיימת.

m i r u s h i

New member
מה זה 'שילי'? :X../images/Emo108.gif

אני לעולם לא אבין למה מעוותים מילה כ"כ קצרה,שנשמעת טוב..

Deacon Frost

New member
זאת השפה הרשמית של

ילדות בנות 12 וכאלה שמעריצות את "הגיים בויז".

אז ככה

יעל הייתה מדהימה כשהיא נכנסה ושרה את השיר היא פשוט הייתה מקסימה הייתי בשוק, כמה שהיא יפה. ובמשך כל הקדם היא הייתה עם חיוך. הנחתה מדהים. לא יודעת למה היא נורא הצחיקה אותי בכל הטקס הזה, משום מה. היה גם קטע שהיא ועדן הראל התחילו לצחוק שם, נקרעתי. הן לא יכלו להתאפק. תכלס נראה לי הן שתו קצת לפני חחח התחרות עצמה הייתה די תת רמה השירים היו ממש לא משהו אבל יעלי כרגיל הייתה- משהו משהו
. אין עליה, על היפה הזאת כל דבר שהיא עושה תמיד יוצא הכי מקסים.

Deacon Frost

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif.

לא צפיתי בכלל בשירים מכיוון שידעתי שכל השירים גרועים, צפיתי רק בקטעים שיעלי הופיעה. כן, באמת היא הייתה מצחיקה (טוב, היא מטבעה כזאת). שמת לב כשתמיד היא פנתה אל עדן הראל היא אמרה לה "גיסתי היפה", "גיסתי האהובה"? מסכנה, עדן הראל. היא כל הזמן צחקה מתוך מבוכה, במיוחד בסוף כשיעלי אמרה "תודה לעדן הראל-מנשה".

Dark Force

New member
יעל לאתונה 2006../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

היא הייתה ממש מדהימה, הסיבה היחידה שממש שווה לראות את התחרות הזו. חיוך, מצחיקה, אין עליה פשוט אין- היא מוכיחה לכולנו עוד ועוד, שהיא הכי הכי.

Deacon Frost

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif.

אין,אין עליה. היא פשוט מלכה בכל מובן אפשרי.

למעלה