הקולונייד - סיכום שבועי

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד - סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

בג'נואה סיטי התחילו להתכונן לקריסמס הקרב ובא, ואנחנו קיבלנו אלינו את S w i t c h - וזה הזמן להגיד שוב ברוכה הבאה!
התחלנו את השבוע עם הסיכום המפורט של צהובון 1 ויחיד על חייו ומעלליו של מייקל בולדווין - האיש והאגדה. Charmed24 חשף את פניו החדשות של פיליפ
המתבגר, ו-python 4 הוסיף עץ משפחה מרשים ביותר. sergew2 העלה סקר בנוגע לעתידה של אשלי המלכה, ורונני2001 העלה את הפלאשבקים של ויקטור וניקי להורדה. פייתון פתח שרשור שעסק בתהייה
הקיומית - מדוע ז'בו נקראית בשמה, וביום שני השרשור היומי של צהובון עסק בפלאשבקים, המשחק של לורליי וניקי המסכנה. במסגרת טרנד השאלונים
, העלתה אור2221 שאלון מכובד משלה, וגם פייתון הוסיף מספר שאלות למחשבה. שרשור יום ד' של miss chief עסק בעיקר באוליביה החולה, וביום ה' עסקנו במייקל, דיאן ורמונה שמתעקשת לשחק אותה תמימה. בפרוייקט Y2K
בחרנו השבוע מבין סיפורי האהבה, ובשבוע הקרוב תעלה הקטגוריה האחרונה! מה היה לנו השבוע בג'נואה סיטי? ניקי ניהלה שיחה עם תמונה, טוני שוב הגיע בלי עניבה, רמונה קפצה לבקר כדי לפרוץ לכספת וטרישה ניסתה לקדם את "תוכנית ההתנתקות" המתמשכת. אוליביה השתחררה סוף סוף מבית החולים, ואף הודתה בפני ניל שהיא רחוקה מלהחלים. כריס ופול המשיכו להשתרלל ללא בושה, אשלי קיבלה מתנה בצורת שיט על ספינה, ובמשרדי B&S הוחלט להוריד את המודעות לפי שעה. על ויקטוריה עבר שבוע עמוס במיוחד, אך אני אתעכב דווקא על רגע אחד. לאחר שיחתה הנוקבת עם ניקי על היעדרותו של ויקטור, שאלה ויקי בהתייחסה לאביה: "?What is wrong with you". כל שנותר להגיד הוא - את רוצה את התשובה בכתב או בעל פה? בשבוע הבא בג'נואה סיטי
רמונה מגלה את הרומן של ניקי ובראד!
טוני משוכנע כי טרישה היתה חלק מתכסיס החזייה!
מק שומעת שיחה בין בילי ובריטני, כיצד היא תגיב?
השבוע - ויקטור חוזר לג'נואה סיטי!
ניקי מתלבטת בשדה התעופה, האם היא תיסע עם בראד?
בילי מציע לראול לעזוב את מקנזי!
קאלי מתייעצת עם ג'ון סילבה בנוגע לגירושין! הדיאלוג השבועי (מתוך שיחתם של בראד וויקי) Brad: Like I told you last night, my concern is your safety - and I meant it Victoria: and I believe I said thank you, now go make some paper airplanes or whatever it is you do in the privacy of your office

python 4

New member
../images/Emo45.gifיופי!

הוזכרתי 3 פעמים, לעומת אף פעם בקולונייד הקודם. כל הכבוד, שחר, למרות שגם אתה (כמו כולם) לא טרחו לענות על השאלון שלי שעמלתי עליו קשות בזמן שכולם ענו על השאלון של צ'רמינג. אבל נו טוב, אני יסלח לכם רק הפעם. בגלל שאני כזה בנאדם נחמד.

S w i t c h

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif איזה כיף...

אני בסיכום השבועי
כנראה שפיספסתי חלק חשוב - לאיזו כספת רמונה פורצת ולמה

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif שחר תודההההה ../images/Emo9.gif

על ההשקעה הניפלאההההההה
אני נהנית כל פעם מחדש ממך !!! עכשיו שאלה לי : למה חשוב לכם כלכך להיראות בסיכום השבועי ?? מה זה נותן לכם ??
סתם סקרנית אל תקחו אותי קשה

ים כחול

New member
רמונה ....../images/Emo41.gif

שמתם לב שבבת אחת רמונה עברה שינוי קוסמטי ?? אולי הייתה במהפך אצל אורנה דאץ ??
פתאום היא נראית כזו זוהרת , וקצת אבל טיפה ביצ"ית ... אין לי מושג למה , אבל היא פתאום מתמימה הפכה לממזרית אולי אני טועה אבל לא אהבתי את השינוי הדראסטי במקצת .... מה דעתכם\ן?

miss chief

New member
ימית../images/Emo45.gifגם אני הבחנתי בזה../images/Emo70.gif

כפועל יוצא - היא פתאום לא נראתה לי יפה בכלל....

python 4

New member
זה חשוב מאוד להופיע בסיכום השבועי!

אם אתה לא שם - אתה לא קיים.

S w i t c h

New member
../images/Emo124.gif אף אחד לא עונה לשאלה שלי...

לאיזו כספת רמונה פורצת ולמה ?

רמונה

לא "פורצת". היא נכנסת לכספת של ויקטור ע"י אישורו (למרות שלפי דעתי זה עדיין מאוד גבולי, אפילו אם ויקטור כביכול נתן לה את הקוד, וזאת ההוכחה - מתפקידו של ריאן לאמת זאת ממקור ראשון - ויקטור)

miss chief

New member
היא לא ממש פרצה ../images/Emo10.gif

היה יכול להיות ממש מעניין אם כן... היא הגיעה למשרד של ויקטור, שמאויש זמנית ע"י ריאן, כידוע, ואמרה שויקטור ביקש ממנה להביא לו מסמכים מסויימים מהכספת שלו. ריאן אמר שאין לו את הססמא... אבל, מה את יודעת, ויקטור נתן לרמונה (תמוה מאד, העניין)... אז הוא יצא, היא פתחה את הכספת, לקחה מה שלקחה, ויצאה. לי זה נראה מאד משונה שהם האמינו לה ככה...

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif הסקר השבועי

בשבוע שעבר בחרנו מה צריך לקרות בנשף הצעירים הממשמש ובא, והתוצאות לפניכם: את המקום הראשון חולקות שתי אפשרויות, כאשר כל אחת עם בדיוק 33.3% מן הקולות. 5 אנשים רוצים לראות את בילי ומק מתוודים על אהבתם, אך כל עוד ראול נמצא בסביבה קשה לראות את זה קורה. אותו ראול מככב דווקא באפשרות השנייה, לפיה בנשף הוא יבין שהוא נמשך דווקא לבילי! תגידו מה שתגידו, זה בהחלט יכול להיות סיפור מקורי. במקום השני עם 20% - בילי וראול מחליפים אגרופים. 13% לאפשרות הסוגרת את הרשימה שבה גם בריטני סוף סוף מופיעה, ולפיה בנשף הצעירים בילי יהיה מדוכא וישכב עם הבלונדה בתור מרפא. מה יקרה באמת? נגלה בקרוב.
סקר חדש עולה בקרוב!

למעלה