הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

אנחנו מתחילים היום מסורת חדשה של סיכום השבוע שחלף בג'נואה סיטי ובפורום החדש שלנו. עם הזמן, הסיכום ישתפר וישתכלל אך הדבר תלוי גם במידת ההיענות וההשתתפות שלכם כי כפי שתיווכחו לדעת - כל אחד מכם יהיה שותף בו! אז קבענו? יום שישי, אחרי הצהריים, בקולונייד כמובן, כי אין מקום מתאים יותר. הרמת כוסית
השבוע הגיעו אלינו The Beautiful Gaea, lybmann ואור2221. ברוכים הבאים ושתו לרוויה!
לא נקפח גם את חברינו החדשים שנמצאים איתנו מעל לשבוע: הצופה החדשה, פיית הפרחים, SuperRonit, rinani וצמד חמד שנערכים אחריו בג'נואה סיטי חיפושים ארוכים - מקסימה1 ודלק הסיירים - אנחנו מתגעגעים! מה שהיה
השבוע הפורום שלנו נפתח באופן רשמי! יצאנו לדרך ארוכה ומפותלת, לא לפני שהיכרנו את הנפשות הפועלות בשרשור היכרות ראשון. ז'בו שבה הביתה בתופים ובמחולות, והשרשור של יום שלישי הפך לדיון על ויקטוריה וויכוח על דמעות. The Beautiful Gaea גרמה לכולנו להיזכר ברגע בו התחלנו לראות את הצעירים, ו-Charmed24 ניצל את שרשורו של מרTIMMIY כדי להזכיר לנו את הסלהוף, דיקסון והרומן הלסבי של שנות השבעים. מה שיהיה
רמונה מגיעה לג'נואה סיטי, וחכו עד שתראו את מי היא פוגשת!
ויקטור וניקי שוב רבים, האם מתחילים לראות את הסוף?
דיאן ואשלי בעימות במשרדי ז'בו, אל תחמיצו!
ג'ון מסרב לבקשתו של בילי לעבור לניו יורק, כיצד בילי יגיב?
ניקי ובראד סועדים ורוקדים, אך מה קורה כשדיאן נכנסת לעניינים?
קת'רין חוזרת בלי ברוק ובלי תקווה, מה יהיה הצעד הבא? ולקינוח... אלו מכם שהיו חברים גם בפורום אופרות סבון ודאי זוכרים את סיכומיו המרתקים של ידידנו צהובון ואת פינת המשימה השבועית שלו. ובכן, הפורום אמנם השתנה אך מסורת טובה לעולם לא הורסים! מדי שבוע יקבל אחד מחברי הפורום משימה הקשורה לצעירים חסרי מנוח. השבוע יזכה בכבוד python 4 שמתבקש לסכם עבור כולנו את חייה של אהובתו נפשו, הלא היא כריסטין וויליאמס, החל מן הימים בהם שמה היה עוד קריקט ועד אשר הפכה לעורכת דין בלונדינית ורצינית. שבוע טוב לכולם וחג חנוכה שמח!

../images/Emo6.gif אחלה סיכום!

אמרתי לך אתמול והנה אכן הוכחת שאתה לא מבייש את הפירמה...
חג שמח לכל חברי הפורום

python 4

New member
*יוווו, איזה התרגשות...*

המפקד, אני מוכן ומזומן לבצע את המשימה! המפקד!

Charmed24

New member
../images/Emo77.gifאיזה יופי../images/Emo70.gif

הסיכום השבועי הראשון של הפורום הנוצץ והמצוחצח שלנו
בוודאי ובוודאי שתהיה השתתפות והיענות, בין האתר של שחר, לצבא שלו, לא נשאר יותר מדי זמן להשקיע בפורום, ואנחנו בהחלט נתרום ובכיף

אכן סיכום נחמד ../images/Emo58.gif

גם אני מצטרפת לפורום - ומצפה בשבוע הבא לראות את השם שלי בחדשים. ודרך אגב, מתי בילי ומק סוף סוף יבינו שהם אהבים אחד את השני? רק בשביל ג'ק, אשלי ומקנזי אני צופה בסידרה הזאת!

python 4

New member
ברוכה הבאה!

אבל את צריכה לשנות את החתימה שלך לפורום הזה! אני בטוח שמישהו יוכל לספק לך כמה משפטי מחץ של ג'יל וקתרין.. למרות שאף אחד לא מגיע לרמה של ג'ולי ואייבי!

Dawn12

New member
וולקאם יקירתי! ../images/Emo24.gif

בקשר לשאלתך, זה עוד ייקח די הרבה זמן אבל כבר בעוד מספר פרקים נראה שינוי ביחס של בילי למק. תודה לכל מי שהגיב לסיכום ומצורפים לכאן קישורים שהתבלבלו או לא הופיעו כלל משום מה בקולונייד.

ומתי באמת (מיני ../images/Emo58.gif)

מאק תוחלף בשחקנית אחרת? חבל! ואגב בילי, כשעשיתי מבחן לפי התאריך לידה שלי יצא שיש לנו משיכה פיזית של 100%!! פחחח!! (עם ראול יצא לי רק 96%! ועם ג'ייסון שיין סקוט, וויל מ"לחיות", יצא לי רק 6%!! מה הולך כאן??)

Charmed24

New member
והשאלה המתבקשת:

מתי מגיע בילי החדש
בילי דיוויד טום עוזב באוגוסט 2002 (בפרקים שלנו: נובמבר 2006) ובילי החדש ראיין בראון מגיע בדצמבר 2002 (ואצלנו: במרץ 2007, מי יכול לחשוב כ"כ רחוק
)

python 4

New member
והרי דבר מומחה הבילים הרשמי

של הפורום: בילי החדש נראה חמוד לאללה. שינוי מרענן לעומת היצור שעונה לשם הזה כיום. אוף, מתי זה כבר מרץ 2007?

blair manning

New member
אחלה סיכום שבעולם ../images/Emo47.gif

ואחלה מנהל שבעולם יש לנו! אז
לשחר על הסיכום הנפלא! כמו כן אני מזהירה פה מראש את כולם על המשימה שאני יקבל, שאף אחד לא ינסה לסכם לי מראש את אהוב ליבי, שפתאום שמתי לב שיש לה הרבה מעריצים: סמיילי ג'ק!
שיהיה לכם שבוע הכי מקסים שבעולם, והכי סמיילי שיש LOVE

Peace & Love ../images/Emo23.gif

ואני אסכם על ויקטור ניומן, נכון שאני לא מת על המשופם אבל.... יהיה מעניין לחקור אותו...
(אבל אנ'לא יודע מתי יהיה לי זמן להתפנות לסיכום על ויקטור...... כשיהיה לי, אני אעשה
) ...........

python 4

New member
אבל כריסטין היא שלי!

אה, מי צריך לעבוד על עבודת מסטר כשאפשר באותו זמן לעשות משהו מועיל בחיים כמו לסכם את חייה הנפלאים של כריס אהובתי?

SupeRonit

New member
אני בשוק-אני בהלם-אני-המומה

כריסטין היא גם הכי אהובה עליי.אפילו טרחתי לציין זאת בסקר

בעצם אולי אני אסכם על נינה........?

גם ככה אני אוהב אותה, ושמעתי שבעבר היא אפילו היתה מרשעת לא קטנה.... נינה נינה נינה!!

python 4

New member
אולי תסכם על מרי ווילאמס וגמרנו?

הרי אותה אתה מכיר הכי... *שיעול*... לעומק.

למעלה