הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

אמנם קצת באיחור, אך במסגרת המגבלות הטכניות (המחשב שלי סיים את דרכו בעולם הזה) רציתי בכל זאת להעלות את סיכום הקולונייד השבועי. לצערי, גם במהלך השבוע הקרוב אינני יודע מתי אקבל מחשב תקין ולכן אאלץ ככל הנראה להיעדר. הרמת כוסית
השבוע קיבלנו בזרועות פתוחות את Uma will kill bill ואת HONKY TONK WOMAN. ברוכים הבאים! כמו כן, דלק הסיירים עשה קמבק מרשים, וכל שנותר לשאול הוא האם גם מקסימה1 תשוב אלינו בקרוב? מה שהיה
Charmed24 פתח את השבוע עם סיכום חייה של טרייסי אבוט, שהצטרף אל מאמרי הפורום במקום של כבוד. בהמשך עידכן אותנו בלוח הזמנים לחודשים הקרובים מבחינת הדמויות שיעזבו ויחזרו. דלק הסיירים חזר עם שרשור שהוקדש כולו למזכירה הנאמנה, לין באסט כמובן. Uma will kill bill הסבה את תשומת ליבנו לשאלת מיליון הדולר של ניקי - "האם יש חדרים?", והשרשור היומי של blair manning הפך לדיון על דיאן ומה שעשו לה השנים. מה שיהיה
קול וויקטוריה חוצים את הקו, מה יקרה עכשיו?
טרישה מחליטה לשים סוף לקשר של אחותה, אל מי היא פונה?
מה קורה כאשר ג'יל מגלה את גרייס במשרדי ז'בו?
לדיאן יש נשק סודי נגד ניקי, כיצד היא תחליט לפעול?
ג'ק וגרייס עובדים יחד בז'בו, האם זה יתפתח ליותר מיחסי עבודה?
אוליביה מחליטה לשכור את מייקל, כיצד מלקולם יגיב? ולקינוח... השבוע אור2221 נקראית אל הדגל במסגרת המשימה השבועית. אור מתבקשת להכין לנו מאמר מכובד על הזוג המלכותי של ג'נואה סיטי והאהוב עליה כל כך - ויקטור וניקי ניומן. ההיכרות, המשברים, החתונות, הילדים, הפרידות ושאר ירקות. בהצלחה! שבוע טוב לכולם!

Dawn12

New member
ונסתכן באפשרות שנאלץ לצפות

בנשיקה רטובה של ניקי ובראד? No Way!

טוב אז נתפשר על....

קרימסטון לייטס! אני עם האנשים הפשוטים, העממים, הראוליים........ למי יש כסף לקולונייד?? קיצוצים, קיצוצים.....

python 4

New member
אם חסר לכם כסף

תמיד אתם יכולים לארח את הכינוס השבועי אצלי, באחוזת צ'נסלר, אבל בתנאי שמישהו אחר יביא את הכיבוד (מאז שג'יל הביאה את הבן שלה בילי לגור איתנו משום מה המקרר כל הזמן מתרוקן בקצב מדהים).

python 4

New member
רק לידיעתך,

בקרוב מאוד אנחנו מתכננים להעיף את קיי וצוות הגרופים שלה מהבית, וכן את בילי נמסור בחזרה לאביו ג'ון. ואז כל הבית יהיה שלנו! אגב בית אבות, מה דעתך שאתה ומרי תקפצו אלינו בשבת לחמין?

blair manning

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

אחלה סיכום שבועי...! אם יש בעיה מבחינת חיפוש מקום בג'נואה סיטי שיארח אותנו אני יכולה לדבר עם ג'ק על מסיבה באחוזת אבוט, מה אתם אומרים?
שיהיה שבוע נפלא לכולם

אור2221

New member
אוי לא...

אנגלית גם הולך? כדי שאני אוכל לעשות קופי מהאתר? :) ברצינות עכשיו, מדובר על ויקטור וניקי, עם פחות מ5 עמודי פוליו לא תצאו. טוב טוב, אני אנסה לארגן משהו, אבל אני עמוסה באוניברסיטה, אז לפני יום רביעי הבא זה לא יהיה. אור.

למעלה