הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

היות ואת השבת הבאה עלינו לטובה אני סוגר בבסיס, החלטתי לערוך ארוחת שחיתות בקולונייד, ותוך כדי לסכם את השבועיים האחרונים שחלפו בפורום. מפאת קוצר זמן, הסיכום השבוע יהיה קצר יותר, אך המתכונת המקורית תשוב בשבוע הבא. הרמת כוסית!
זהו הזמן לברך את החברים החדשים שהצטרפו אלינו בשבועיים האחרונים, הלא הם: LauraLF, ורדה 1, מעיין19 ושמיצית. השתלבות מהירה! מה שהיה...
השבוע נפתח פרוייקט Y2K אשר ילווה אותנו, כפי שהובטח, במהלך החודשים הקרובים עד אשר המילניום יפציע גם בג'נואה סיטי. במסגרת הפרוייקט בחרתם השבוע במשולש האהבה הטוב ביותר ובזוג הגרוע ביותר שנראו בעיר בשנות התשעים. נראה כי זה הופך להיות מנהג, אך גם הפעם היה זה צהובון אחד ויחיד (שנעלם לנו השבוע... חזור הביתה!) שציין יציאה שנונה נוספת מפיה של ניקי בשרשור הפרק היומי. HONKY TONK WOMAN רצה לדעת למי אנחנו מתגעגעים, ו-Charmed24 ניסה להעיר את הפורום עם שרשור על עורכי דין טובים ורעים. מה עוד היה? דיון על קול הווארד והיחסים המוזרים שהוא מנהל עם אשתו והאקסית ושרשור יומי על ניקי שעסק בהמשך גם בג'ק וליאנה. המשימה השבועית היות וכולנו מחכים עדיין בקוצר רוח למשימותיהם של python 4 ואור2221 (אור, האם את נרתמת אל המשימה?
) לא תהיה השבוע משימה חדשה. שיהיה לכולם סוף שבוע מקסים!

Charmed24

New member
../images/Emo2.gif

"ו-Charmed24 ניסה להעיר את הפורום עם שרשור על עורכי דין טובים ורעים"
אני
MOI
לא זכור לי כזה דבר.... לא מספרים לי שום דבר בבית הזה

python 4

New member
היי, אתה היית זה שאמרת על ג'ון

שהוא מהרעים.. ומכאן התפתח דיון סוער (שהסתכם בהודעה אחת בלבד, שלי) על האופי המקצועי של הסניגורים. ואגב צהובון שחסר - אני לא בטוח אבל מקריאה בפורום אופ"ס נראה לי שהוא לא יכול להשתתף פה בגלל שהוא יושב שבעה על לחיות את החיים.

למעלה