הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

ובכן, שבוע נוסף חלף ואנו מתכנסים כאן כדי לסכם אותו. אתם מוזמנים להתכבד במנות העיקריות שתוכננו במקור לויקטור, ניקי, אשלי וקול אך כידוע הן מעולם לא הוגשו. אמנם לא היה קל לשכנע את ז'ק, אך כמה ירוקים פתרו את הבעיה. הרמת כוסית
אמבולנס דורס וים כחול הם המצטרפים החדשים אל קהילתנו המתפתחת. ברוכים הבאים והתקלמות מהירה! מה שהיה...
מעט מאוד שרשורים נפתחו השבוע, והשאלה המתבקשת היא מדוע? אם יש לכם מה להגיד על הפרק היומי או על אחת הדמויות, אל תהססו לפתוח שרשור במידה והוא עוד לא נפתח ולכתוב את דעתכם, קצרה או ארוכה ככל שתהיה. כולנו רק נרוויח מזה. אז מה בכל זאת היה? השרשור היומי על ניקי ודיאן התפתח דווקא לדיון בדמותו של בראד קארלטון, ו-Charmed24 כתב על הצדק הפואטי בסיפורים של קול, ויקי, ניקי וויקטור. כמו כן, שתי קטגוריות נוספות עלו במסגרת פרוייקט Y2K - הפריצה הגדולה של שנות התשעים, והדמות ממנה הכי שמחתם להיפטר. עדיין לא מאוחר להצביע ולהשפיע! מה שיהיה...
מלקולם נדהם מהחלטתה של אוליביה, מה יקרה עכשיו?
טרישה נכנסת לפעולה בתוכנית נגד מייגן וטוני!
קת'רין מתכננת אזכרה לברוק, אך הסיפור בהחלט לא מת!
אשלי מציעה לקול להביא ילד לעולם, כיצד הוא יגיב?
ויקטוריה ובראד שוב חלוקים בדעתם, מה יהיה הסוף?

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif גם הסקר התעדכן

והגיע הזמן לסכם את תוצאות הסקר הקודם, בו נשאלתם על עתידם של ג'ק וליאנה כזוג. לשני אנשים כלל לא אכפת האם יהיה לזוג עתיד ורוד, בעוד ששניים אחרים חושבים כי היה זה רק סטוץ ולא מדובר בקשר שיתפתח למשהו רציני. עם זאת, הרוב המוחלט (71%, 10 קולות) תולה תקוות גדולות בג'ק וליאנה להפוך לאחד הזוגות הלוהטים של ג'נואה סיטי. נחיה ונראה.
סקר חדש כבר עלה, ועוסק במשפחות השונות של ג'נואה סיטי. שיהיה לכולם שבוע טוב!

SupeRonit

New member
בקשר לסקר

אתה יכול להסביר על המשפחה האחרונה ? (דבינון !?!?!) אני לא מכירה אותה,לא יודעת איזה נפשות היא כוללת..אשמח לדעת דברים אלו כדי לענות על הסקר

Dawn12

New member
זו לא משפחת דבינון, אלא דניסון

והכוונה היא כמובן לטרישה, מייגן, קית' (אביהן הנעדר) ואם תרצו גם טוני, למרות שבאופן רשמי הוא לא חלק ממנה.

הסקר החדש ../images/Emo47.gif

לאחר לבטים קשים (
) בחרתי במשפחת ווינטרס. אמנם יש לנו את מלקולם החסון, אך כל השאר כ"כ משעממים ומייגעים. ועם כל הכבוד (ויש, יש כבוד
) לגוף של מילקי ולאישיות שיחסית הכי נורמלית מבני הווינטרס, גם הוא תמיד מצוי בעלילות משעממות... היחידה ממשפחת ווינטרס שאהבתי בעבר היתה דרוסילה, אם כי גם היא לקראת הסוף התקלקלה.
משפחת דניסון
מייגן מייגעת, אבל עכשיו יהיה לנו אקשן עם טרישה, אז אפשר לסלוח.
משפחת אבוט
אני כבר שומע את צעקותיה המהדהדות של יפית - "סמיילי ג'ייק, סמיילי ג'ייק"
והאמת שגם אשלי-איליין לא רעה בכלל.
משפחת וויליאמס
מרי גם ככה עם רגל וחצי בעולם הבא. נשאר רק פול, לא ביג דיל.
משפחת ניומן
ויקטוריה ניומן זו סיבה מספיק טובה כדי להשאיר את המשפחה ה"מסכנה" הזאת בג'נואה סיטי

python 4

New member
אופס -

אני רואה שמישהו בטעות הצביע בעד להעיף את משפחת וויליאמס מהשטח. אני מצטער, 'העכבר החליק לי' זה לא תירוץ. נא לתקן מייד את הטעות. אני אגב הצבעתי בעד משפ' ניומן. אומנם משפ' ווינטרס היא מעצבנת לאללה, ומשפ' דניסון התמוהה בכלל לא ברור לי מה תפקידה בכח, אבל הייתי מעיף את משפ' ניומן על כל ספיחיה (וכן, גם קול הוא ספיח של הניומנס - הוא לא ראוי להיקרא אבוט).

Charmed24

New member
שום אופס../images/Emo70.gif

אני הצבעתי לווילאמסים, ואני עומד מאחורי ההחלטה ו
גאה בכך. וויליאמס זה מרי פול וכריס. הדמויות השנואות עלי ביותר. את כריסטין לא סבלתי אף פעם, לא כשהייתה ילדה אדומה וצווחנית שחיפשה את אימה האובדת, לא כשהייתה נערה אדומה וצווחנית שנאנסה, לא כשהייתה אישה אדומה וצווחנית והנישאה לפופסטאר דני רומלטי, ולא כעת כשהיא עורכדינית אדומה וצווחנית ונושאה לפול. פול גם הוא היה תמיד משעמם, עוד לפני שנישא לכריס, ועתה על אחת כמה וכמה. ולגבי מרי, אני חושב שאין צורך להכביר מילים. הייתה לי התלבטות קשה עם הווינטרסים, שגם הם לדעתי משעממים ברמות שמזיקות לבריאות, אבל בסופו של דבר, תתפלאו, אני מעדיף את הדוקטור על עורכת הדין. לגבי אבוטים וניומנים הם המשפחות המרתקות בסדרה. דניסון לא כאלה מזיקים בהתחשב בעתיד להתרחש, ובעיקר בהשוואה מול ווינטרס ו-וויליאמס. ובכן, נקבע: וויליאמסים - צאו בחוץ

שמיצית

New member
דפינטלי משפחת דניסון

אינסטינק ראשוני אמר לי ללחוץ על משפחת ניומן.. אבל, עם כל שנאתי העזה לאביר השחור, לא יהיה קצת שמעמם בלעדיהם
על מי אני אתלונן
את מי אני אשנא
מנגד, עם כל אהבתי למייגן (היא כזו יפהפייה מדהימה), אני לא אצטער לשנייה אם טרישה תעוף ממרקעי ומחיי... ואם זה אומר שמשפחתה תעוף יחד איתה - מה ל'שות...

ובכן.... ../images/Emo11.gif ../images/Emo47.gif

ניל ואוליביה מעיקים, אבל העלילה העכשווית אליה אנחנו נכנסים ממש בימינו (תקראו את המשפט הזה שוב ותבינו... או שלא
) אמורה להיות מעניינת. מייקל בולדווין יעורר חיים אצל השחומים
ואוליביה, עם כל הכבוד (ואין כבוד) ל"טוהר" שלה, היא בעצמה יכולה להיות אישה רעה ונקמנית וזה מה שנראה בקרוב. חוצמזה בילי הוא ממש חידה לטעמי. יש ימים שהוא נראה לא משהו, ויש ימים שהוא נראה פשוט מצויין, כמו היום

ים כחול

New member
סקר לא קל .. אך מעניין ../images/Emo13.gif

לאנס ( קיצור של אמבולנס ברשותך) גם אני בדעה שלך ואני אף פעם לא סבלתי את אוליביה וניל ואת בנה גם לא את בעלה הקודם וגם לא את האמא , האחת שמאד אהבתי ואני מתגעגעת אליה היא דרוסילה - מקסימה !! ומלקולם שווה מכל הבחינות
. (קאלי מיותרת כבר אמרתי) אם הייתי כותבת תסריט הייתי מחזירה את דרוסילה שתיקח את מלקולם תחת אפה הבוער של קאלי .
.. ~~~~~~~~ ~~~~~~ משפחת ויליאמס משעממת בטירוף - את קריסטין אני אוהבת מאד ! רגישה חכמה ויפייפיה , נפלה על גברים חננות
לא הוגן . ~~~ ~~~~~~ האחיות לבית דניסון מבחילות אחת אחת - והאבא בוק מרדים !! הכי מצחיק שהביאו שחקן חלופי שנראה ההיפך הגמור מהדמות הקודמת - כמו איזה פלאייבוי ערמומי עם מבט נוטף זימה בעיניים , נו באמת .... לא יכלו למצוא שחקן בוק אחר שיהיה דומה לשחקן הקודם??? בכלל כל החלפות השחקנים האלו מקוממות , חוסר מיקצועיות !! ~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ האבוטים : ג"ק הציני חביב עליי - אני צוחקת מהיציאות שלו אשלי - הדמות שלה קצת ניפגמה עם השנים - אהבתי אותה לפני עשור יותר , הייתה מתוקה וטובה , חל בה שינוי שאני לא אוהבת . גם האבא חמוד , אם כי מיותר לטעמי. (נו טוב שירוויח כמה דולרים) ג"יל אשה מרגיזה אך מעניינת , לא הייתי מוותרת עליה . בילי ילד מפונק עד גועל !!! (שיקנו לו כבר כרטיס לניו יורק) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ השפם (כמו שג"ק הקרוע מכנה אותו) טיפוס נאלח אך בלעדיו הסדרה לא סדרה. ניקי החתולית הממורמרת - למרות חייה המשמימים היא דמות מרתקת ויקטוריה -שנונה ומקסימה- בלעדיה יהיה עצוב ניק - בוגדני ומשעמם . שרון - מתוקה וטובה אהה וגם את הילדה אני אוהבת
~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ לסיכום משפחת דניסון "ניצחה" אצלי ואותה אשמח להעיף בשלימותה

איזו התלבטות!

מצד אחד - סיכוי ורוד להעיף את מרי, פול ואולי גם קריסטין שהיא עכשיו חלק ממשפחת ויליאמסון. מצד שני - להעיף את אוליביה הקרציה, את ניל ואת מלקולם - שבטח יעיף את קאלי איתו. התלבטות קשה עד מאוד. אבל לבסוף הוחלט - להעיף את אוליביב וחבריה, כמה שיותר מהר!

למעלה