הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

בחוץ סערה, הרוח לא פוסקת, וגם ג'נואה סיטי רוחשת וגועשת. כפי שעיניכם רואות, המתכונת של הסיכום השבועי מעט השתנתה הפעם, ואם תאהבו את השינוי יכול להיות שהוא יהפוך לקבוע.
שני חברים חדשים הצטרפו אלינו השבוע: impressive instant וshirly20 - ברוכים הבאים ותרגישו בבית!
בשרשור הפרק של יום א' שפתחה ים כחול הופנתה תשומת הלב אל ליאנה לאב וקולה "החתולי והמתפנק"
ובשרשור של Uma will kill bill על הפרק ביום שני דיסקסנו על שיבתו של ברוק מעולם המתים.
impressive instant פתח שרשור על טרישה וגרייס - צמד הבלונדות התחמניות
, ושרשורו של Charmed24 עסק גם הוא בטרישה, לצד ניקי, ג'ק ושאר ירקות. בפרוייקט Y2K
עלו שתי קטגוריות נוספות: חתונת העשור
והתיק המשפטי של שנות התשעים.
כאמור, מי שעדיין רוצה להצביע מוזמן לשרשר את בחירתו בכל עת. מצעד האיוולת
אומרים כי טיפשות היא מחלה שאין לה תרופה, וכולנו יודעים שבג'נואה סיטי היא רק הולכת ומתפשטת. אם כן, זהו המקום בו יונצחו אותם רגעי קסם. סיטואציות מוזרות, תהיות קיומיות או פשוט דמויות שעושות שטויות.
טרישה מקניל - טרישה נכנסה השבוע לפעולה עם תוכנית פשוטה אך יעילה. רק מה, לגנוב מפתחות מהתיק של אחותה? אין בעיה. לשקר קצת לבעלה? לא נורא. אבל לבצע את ההחלטה הגורלית על המיקום בו תניח את החזייה? זה כבר מעבר לבינתה.
גרייס טרנר - גרייס היא כביכול ה"מוח" מאחורי מזימת החזייה השתולה, אך בפועל היתה זו טרישה שביצעה את העבודה השחורה. נראה כי גרייס קצת שכחה עד כמה חשוב לה שהתרגיל יצליח, שכן ברגע בו התקשרה אליה טרישה לעזרה, צרחה עליה גרייס, הלחיצה אותה ולבסוף ניתקה. דרך מצויינת להשגת המטרה.
מייגן דניסון - מייגן מעולם לא היתה בחורה מבריקה, אך נדמה כי הפעם הגענו לרף חדש של טיפשות (או שמה תמימות?). בזמן שהיא וטוני התמזמזו על הספה הרגישה מייגן משהו מתחת לגבה. היא הרימה את הפריט המשונה ושאלה "מה זה?" בתמיהה. מותק, זו חזייה.
גארי ורוס - שני ה"פרסומאים" האלה עסוקים כל כך בשיחות על ויקטוריה, עד כי נדמה ששכחו לעשות את עבודתם. פעם אחר פעם מגיעים הם למשרד של ויקי כשאין באמתחתם אפילו חצי רעיון לקמפיין חדש. וכאילו זה לא די - עוד מעיזים לבקש הכפלה של תקציב הקמפיין!
הקו החדש של ז'בו ז'בו אמורה להיות מעצמת קוסמטיקה עולמית, אז למה אנחנו שומעים שאם לא תפתח מוצר חדש כעת היא "תתרסק" או "תישאר מחוץ למשחק"? האם חושבים שם כי צרכני ז'בו לא יסלחו לחברה אם לא תוציא מוצר חדש לקראת הקריסמס? וואו, צרכני הקוסמטיקה האלה הם טיפוסים קשים, הא? בשבוע הבא בג'נואה סיטי
ויקטור מגלה לניק את כוונותיו בנוגע לג'ק!
ניקי ואשלי מתעמתות בנוגע לויקטור!
האם ספר ההמשך של ליאנה ל"Ruthless" כבר בדרך?
בראד מגלה את המכתב שקיבלה דיאן מהמעבדה!
ויקטור וניקי מגיעים להסכמה, האם זה השקט שלפני הסערה?
ויקי אומרת לקול שהוא עומד לעשות את טעות חייו!
גרייס וטרישה לוקחות את תוכניתן צעד אחד קדימה!
מקנזי וברוק נפגשים לראשונה! הדיאלוג השבועי (מתוך משיחתם של ג'ק וניקי) ...Nikki: At this point I wonder if I should even care what he thinks Jack: That's a pretty good attitude... a healthy dose of cynicism will keep the old boy guessing שיהיה לכולם שבוע טוב!

Dawn12

New member
ויש גם סקר חדש ../images/Emo124.gif

תוצאות הסקר הקודם: 50% מבין המצביעים בחרו במשפחת ווינטרס כההעדפה שלהם להיעלם מג'נואה סיטי. יש האומרים כי אחת הסיבות להצלחתה של "צעירים חסרי מנוח" בארה"ב היא דווקא משפחת ווינטרס. המפיקים יצרו את המשפחה בראשית שנות ה-90, ובניגוד לדמויות אפרו-אמריקניות אשר הופיעו לפני כן בסבוניות, ניל, דרו, אוליביה, ניית'ן ובהמשך גם מלקולם זכו לעלילות מרכזיות ומכובדות. מה לעשות, תמיד דופקים את השחורים.
המשפחה הבאה בתור היא משפחת דניסון (או מה שנשאר ממנה) עם 28% מן הקולות. משפחת דניסון היא החדשה מבין המועמדות בסקר (הגיעה בשנת 1997) ונראה כי חלקכם חושבים ששלוש שנים זה די והותר. 3 קולות (ואני ביניהם) המהווים 17% הלכו למשפחת וויליאמס בתקווה שתנטוש את ג'נואה סיטי ובמהרה. הניומנים זכו לקול אחד (5%) והאבוטים הם המשפחה היחידה עליה קיימת הסכמה כי מקומה בג'נואה סיטי לעוד הרבה שנים טובות.
הסקר החדש עוסק בדמויות המשנה החדשות והותיקות בעיר.
זהו הקישור לשרשור הפרק היומי של ים כחול שמשום מה לא עלה בהודעה הקודמת.

אני בעד גינה

ששנים לא קיבלה עלילה ראויה ( מאז העלילה המדהימה של קלינט-רקס וקתרין )

blair manning

New member
ברור שאף אחד לא הצביע נגד אבוט../images/Emo47.gif

מי שמצביע נגדם יש לו עסק איתי!!! וחוץ מזה שהם המשפחה של העיר... ואת המשופם תמיד היינו רוצים להרוג אבל בלעדיו הסדרה תהיה משעממת.... אני הצבעתי בעד להעיף את האחיות דניסון מהמרקע שלי

שמיצית

New member
המממ... אני גם בעד ג'ינה, מה שמפתיע

כי אני רגילה להיות בדעת מיעוט :) למשל, אני דווקא כן אוהבת את מייגן, אויה לבושה! למרות שהיא קצת מתחסדת... תרמה לזה רבות השינאה היוקדת שלי לטרישה, הברבי-וואנבי, פסיכופטית, שחקנית גרועה ומכוערת פחד (תגידו מה שאתם רוצים - מייגן היא יפהפייה ואני מאד מתגעגעת לטוני הישן...). בקשר לגארי ורוס - מי זה מי?? זה שכל הזמן אומר לבוס לא לרדוף אחר ויקי הוא בטח המעריץ הפסיכי שלה, הסטוקר.. לא? זה רנאה לי יותר מידי שקוף. אם כן - אז יש לו עלילה.... את ויקטוריה אני לא אוהבת, אגב. אני עדיין מחכה להסבר לאן היא נעלמה חצי שנה בעת שהייתה נשואה לקול בלי מכתב וטלפון...

Charmed24

New member
מריסה

היא הכי מג-ניבה בכל ג'נואה. קודם כל, מה בדיוק התפקיד שלה, ולמה דיאן צריכה עוזרת, ומה בכלל דיאן עושה? מה שבטוח מריסה חיה טוב. כל היום בבתי קפה ומסעדות על חשבון הבוסית, ושעות העבודה ממש גמישות, כי דיאן כל הזמן משחררת אותה, כשבאים כל מיני חתיכים למיניהם לדבר עם דיאן. חוץ מזה, יש את הידידות המפולאה עם לין. ואם זה לא מספיק, אז זכינו לראות אותה באחד הפרקים, עם קרם אבוקדו על כל הפנים (זוכרים?). ממש הייתי רוצה לראות עלילה שהיא מתגלה כביתו האובדת של ג'ון אבוט מרומן מהצד, והופכת להיות מנהלת בז'בו לצידו של ג'ק וגונבת לאשלי את קול. לא יכול להיות מתאים

ים כחול

New member
לדעתי

הצמידו לדייאן את מריסה , מאחר ודייאן אשה בודדה כלכך ומרירה והיא חייבת לשוחח עם מישהיא וכדי שלא תדבר עם עצמה ותתגלה כחולת נפש פשוט הצמידו לה דמות שולית .

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif ענק!

אבל למה לחפש רחוק, כשהעלילות הפוטנציאליות למריסה כבר נמצאות במרחק נגיעה? מריסה הרי מטפלת בכל העסקים (הלא רבים) שיש לדיאן, מה שאומר שיש לה בוודאי גישה לחשבונות הבנק והנכסים הרבים שצברה הגברת מגירושיה מויקטור. למה שלא תשים מריסה את ידיה על ההון הג'נקינסאי בשקט בשקט, ולבסוף תבעט את דיאן אל הרחוב חסרת כל פרוטה ותשתלט על הפנטהאוז? או אפילו יותר טוב, למה שלא תמצא מריסה את המכתב מן המעבדה ותשתמש בזרע של ויקטור בעצמה? אין גבול לאפשרויות!

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הלוואיייייי מפיך לתסריטאי ולבמאי ... זה יהיה עסיסי ביותר , וכך ניפטר מערימת העצמות שנקראת דיאן .
יש לך ראש טוב דון

python 4

New member
למרות שגם אני אוהב להיות בדעת מיעוט

(אני רציתי להעיף את הניומנס, המשפחה הכי מיותרת בג'נואה סיטי) גם אני הצבעתי ג'ינה - מגיע לה קצת יותר מלהיות השרלילה התזונאית של ג'נואה. למרות שלא הייתי מתנגד לראות את התפתחות הרומן הלסבי הראשון באמריקה, בין מאריסה ללין, כמובן. חוץ מזה את לין צריך להרוג ומהר, כי היא מהווה איום על כריס (מצד פול), ואת מאריסה יכולים להרוג גם כי היא מהווה איום על דיאן. מצידי ששתיהן ימותו בתאונת ויברטורים ביזארית.

ים כחול

New member
../images/Emo12.gif

אוי לי איזה מחשבות - תהיה לי בריא חוץ מויקטוריה אני לא סובלת את הניומנים אך בלעדיהם הסדרה לא שווה . מסכנונת ג"ינה , איך הגעת לתאור הזה ?? לין מדהימה
אחת הנשים הכי טובות בסדרה ואנושית
פול מתוק מזכיר לי בשיניו הקטנות את משפחת המכרסמים
כריס קיבלה מאבא המפיק חופשה ארוכה ונעימה . וכהרגלה היא פתאום תופיע לה בפתח הדלת בלי הודעה מוקדמת עם תסרוקת חדשה ושזופה ורעננה , ופול יזיל דמעה והם יתחבקו כאילו לא קרה כלום , כאילו רק אתמול ראינו אותה . כולי מתוחה מה יעשה בראד עם המכתב .. זו הזדמנות חייו .. מה דעתכם ??

למעלה