../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif
היות ולא נפתחו כאן שרשורים יומי לפרקים האחרונים משום מה, ועבר עלי שבוע קצת משוגע, ננצל את הפגישה השבועית שלנו כאן גם לדבר על כל מה שהיה. עוד לפני נזכיר את שרשורה של ים כחול שהכיל התייחסויות לשני פרקים ושתי נשים שחורות, ואת הקטגוריה שעלתה בפרוייקט Y2K
שעסקה בכל הדמויות הרעות. לאלו מכם שתוהים, הקטגוריה השנייה שתוכננה לעלות השבוע ולא עלתה מפאת חוסר זמן (וחוסר שעות שינה
) תעלה ביום ראשון הקרוב והפרוייקט ימשיך. היה לנו גם שרשור יומי ביום שני
, מבזק חדשות נוסף מארה"ב
, ועדכון מצהובון 1 ויחיד בנוגע להגעתו של אריק בריידן לארץ. ועכשיו, אל "הפרקים האבודים"
- טרישה ומייגן עברו אל השלב הבא בתוכניתן, אשר גם בו מופיע מוטיב החזייה הלבנבנה. מייגן שוב נפלה בפח, וכבר מרגישים שהיחס שלה אל טוני מתחיל להשתנות, והכל הודות למזימה כל כך פשוטה אך עם זאת כל כך יעילה. לא ברור לי מה גרם לדיאן להפקיד בידיו של בראד את המכתב. זה היה הנשק הסודי שלה! זאת היתה ההזדמנות שלה (אם רק היתה מפעילה את גלגלי המוח החלודים שלה) להתנקם בויקטור ובניקי! וחוץ מזה, זה היה הדבר היחידי שהעסיק אותה בשבועות האחרונים, אז מה היא אמורה לעשות כעת? אכזבת השבוע שלי היה ניקי, ששבה אל זרועותיו של המשופם בקולות של "אני מצטערת, הייתי טיפשה." כמה חבל. נכון שעניין התינוק היה קצת מגוחך, אך עדיין נהניתי מהריבים, הויכוחים והעקיצות השנונות של הגברת. לאן הכל נעלם? It was good while it lasted בשבוע הבא בג'נואה סיטי
מקנזי, ברוק וקת'רין מתאחדים כמשפחה!
קול מסרב להצעתה של אשלי להביא ילד לעולם
מלקולם מחליט להעלות את נייט לדוכן העדים!
ויקטור מגלה את העיסוק החדש של ניקולאס!
אשלי וויקטוריה בעימות בלתי נשכח, אל תחמיצו!
כריס מודיעה לפול שהיא חוזרת לעיר! הדיאלוג השבועי Nikki: Is there anything I could say to you to make you think twice about what you're doing? Victoria: No, because in this family, as I'm sure you've realized a long time ago, we have our own minds שבוע טוב לכולם!
היות ולא נפתחו כאן שרשורים יומי לפרקים האחרונים משום מה, ועבר עלי שבוע קצת משוגע, ננצל את הפגישה השבועית שלנו כאן גם לדבר על כל מה שהיה. עוד לפני נזכיר את שרשורה של ים כחול שהכיל התייחסויות לשני פרקים ושתי נשים שחורות, ואת הקטגוריה שעלתה בפרוייקט Y2K