הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

עוד שבוע מסתיים לו, עם שלל התפתחויות דרמטיות בג'נואה סיטי.
נישואיהם של קול ואשלי מתמוטטים אל נגד עינינו, ולמרות שיש לי תחושה כי עוד נדון בכך השבוע אפשר כבר להגיד כי מדובר בביזיון של ממש. איפה התחבאו אותן "בעיות רציניות" שקול מדבר עליהן? מוזר, אבל לי זכור שלפני תקופת המתיחות בז'בו ותקופת הדד-ליין של קול, השניים דווקא היו מאוהבים עד מעל הראש. לא זורקים נישואים לפח כשקצת מתחיל להיות לחוץ, וחוסר ההסכמה שלהם בנוגע לתינוק הוא רק אמצעי כדי להסתיר את האמת העגומה. בצידה האחר של ג'נואה סיטי, אוליביה ווינטרס הצליחה להרוס את כל מה שמייקל בנה במשך שבועות והחליטה להעניק למלקולם זכויות ביקור.
אם הגירושין האלה הולכים להיראות כמו מידת ההחלטיות של אוליביה, אני מתחנן שיחסכו מאיתנו את התענוג ויסיימו עם זה מהר ככל האפשר. בילי אבוט הופך לאט לאט לדמות המובילה בזירת הצעירים, וזכה למספר לא מבוטל של סצינות השבוע גם לצד חבריו וגם לצד בני משפחתו.
נדמה כי ידידנו סוף סוף החליט לוותר על פוזת "אמא נטשה אותי ועכשיו אני כועס על העולם" וזה עושה לו רק טוב. ויקטור גילה השבוע כי ניקולאס, יורש העצר לשושלת ניומן המפוארת, מעביר את זמנו דווקא בארגון ערבי שירה בציבור בקרימסון לייטס. התגובה שלו לא היתה מפתיעה.
אני כבר מזמן הפסקתי לצפות מויקטור לאיזשהו סוג של פתיחות או גמישות, אך הדבר המדהים הוא שבני משפחתו (שאמורים להכירו טוב ממני כמדומני) עדיין חושבים שיש תקווה. 'סדר... זה הזמן לקבל בברכה את השכנים החדשים בקהילה שלנו: yaron היחיד, ForeverMC, Gipsey ,hadar81185 ושארקית - ברוכים הבאים ונשמח לראות אתכם הרבה על דפי הפורום!
פתחנו את השבוע עם השרשור היומי של python 4 שעסק בחזיות, ישיבות ונשים זקנות (או אחת במיוחד
). ForeverMC הגיח אלינו בשאלה על ג'ין קופר, וCharmed24 סיפר לנו על הותיקים של ג'נואה סיטי. בשני וברביעי נפתחו עוד שרשורים יומיים, ושארקית החדשה פתחה שרשור עבור היפות והיפים. פרויקט Y2K
ממשיך זה השבוע החמישי כאשר השבוע נתבקשתם לבחור את העלילה הגרועה של שנות התשעים ואת הדמות אליה אתם הכי מתגעגעים. נזכיר גם את מבזק החדשות מארה"ב, ואת סיכומו הנפלא של Charmed24 שעלה לא מזמן ועוסק בחייה של מרי ג'ו מייסון. בשבוע הבא בג'נואה סיטי
בראד מראה לניקי את המכתב מהמעבדה, כיצד היא מגיבה?
גרייס מודה בפני טוני ומייגן שהשתילה את החזייה!
ויקטור ודיאן משוחחים במסעדה, האם זה יגרום לה לצאת לנקמה?
דיאן שוב מתחזה לגברת ויקטור ניומן, וזאת רק ההתחלה!
קול יוצא למסע קידום של הספר החדש, האם הוא מתכוון לחזור?
אל תחמיצו את העימות של ויקטור וג'ק במשרדי ז'בו! הדיאלוג השבועי (מתוך שיחתן של אשלי וויקי) Victoria: Not as easy as you thought, is it? being off from under Newman's umbrella Ashley: Please... I've been dealing with fragrance business longer than you've been out of diapers. שבוע טוב לכולם!

Charmed24

New member
אחלה סיכום../images/Emo70.gif

על הנישואים של קול ואשלי, כמו גם על נישואי אוליביה למלקולם, אני ממש לא מתאבל, ולא נראה לי שצריך לטרוח מדי כדי להצילם. זמן המשחק שניתן לבילי ממש לא מושך אותי לצפות, זו הופכת להיות עלילת הנמנום הבכירה. ולגבי ניומן הזקן, כל ייחודו של ויקטור הוא האופי הקשה והדורסני שלו, והוא הכי מרתק כשהוא ככה. בשבוע הבא ניפטר לעד מקול (מישהו עצוב
), נקבל חזרה את כריס (מישהו שמח
), ונראה את גרייס מקפלת את הדגל, כי שבוע אח"כ היא אורזת מזוודות ועוזבת אותנו
היה לנו שבוע רווי קרבות, עוד מעט נזכה לראות גם את הסצנה הזו

שארקית

New member
תודה רבה ל-dawn וcharmed ../images/Emo39.gif

על הסיכומים היפים! ובקשר לקול ולגרייס שעוזבים אותנו, אני לא מתכוונת להזיל דמעה. גם היא וגם הוא היו דמויות מרדימות ולא מעניינות. אני לא ממש מתה על כריס שחוזרת אלינו, אבל בגלל שפול כל כך מת עליה ויש ביניהם אהבה כל כך אמיתית, אני מוכנה לוותר לה. :) בקשר לאוליביה ומלקולם - הם תמיד היו בעיני זוג מוזר, שאין ביניהם התאמה משום בחינה שהיא. היא דוקטורית מרובעת ושמרנית, בכלל לא קולית, והוא חתיך הורס שעד לא מזמן סתם הסתובב ברחובות עד שהפך להיות עוזר צלם ועכשיו צלם בז'בו. החברה הנוכחית של מלקולם הרבה יותר מתאימה לו (טוב שהחליפו שחקנית. נראה לי שהקודמת היתה יותר זמרת משחקנית). היא יפה בצורה לא רגילה, צעירה ואוהבת אותו בלי תנאים. לא כמו אוליביה שהיתה די נודניקית מתחילת הקשר ביניהם.

שמיצית

New member
קאלי הוחלפה כי היא נפטרה מסרטן

השחקנית המקורית והמדהימה, כלומר....

alma26

New member
איזה חמודה היא היתה לא כמו..

הפילצה המכוערת הזו שעכשיו תתחתן עם מאלקום..שתחזור לבעלה טריי המאפיונר, הרבה יותר מתאים לה, היא ממש פרחה

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif סקרים ותוספות

גם הפעם תוכלו למצוא כאן קישורים נוספים לשרשורים שנפתחו השבוע (ממש שם למטה), אך ניגש לסוגייה האמיתית - הסקר. 15 אנשים השתתפו הפעם בסקר בו נתבקשתם להביע את דעתכם על ההתערבות של ויקטוריה בנישואיהם המתפרקים של קול ואשלי. שני אנשים חושבים כי ההחלטה להביא ילד לעולם תהיה שגויה עבור קול ואשלי, אך ויקי איננה האדם שצריך לומר זאת להם. שלושה אחרים לא רואים כל רע במעשיה של ויקטוריה, וחושבים כי הכל נעשה מתוך דאגה ואהבה כי היא אינה רוצה לראות את קול נפגע. עם זאת, רובכם הגדול והמכריע (66.67%) חושבים שהגיע הזמן שויקטוריה תעזוב את בני הזוג במנוחה ותמצא לעצמה תעסוקה אחרת. ימים יגידו אם היתה זו ההתערבות של ויקי או הבעיות האחרות של אשלי וקול שהכריעו את גורל הנישואים. כך או כך, נדמה כי היה זה הסקר הראשון והאחרון שעוסק בזוג הזה שימיו בג'נואה סיטי ספורים. סקר חדש עולה מייד, וכולכם מוזמנים להצביע!

סחטיין על הסיכום! ../images/Emo45.gif

ובקשר ל"בעיות" של אשלי וקול, גם אותי זה ממש הורג. הרי סך הכל כל אחד מהם היה עסוק בפרויקט שלו, אבל הם עדיין אהבו אחד את השני. לא היתה להם סיבה ממשית לכעס. זה רק מראה שכשהתסריטאים רוצים להפריד בין זוג, הם יכולים למצוא סיבות מתחת לאדמה. כל הקטע של הנתק ביניהם נבנה בצורה מאוד לא אמינה.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gifדון וצ"ארמד ../images/Emo9.gif

סיכומים ניפלאים , ציניים כלבבי !!! בכלל אני רוצה לציין שאני נהנית מרמה טובה של אנשים פה בפורום וכייף של ממש להיות פה ולקרא אתכם כל פעם מחדש !!! תודה

למעלה