הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

שבוע רועש וגועש עבר עלינו בקהילה ומחוצה לה, עם ביקורו של אריק בריידן האגדי בארצנו הקטנה. את סיכום האירוע בקניון בכפר סבא סיפקו לנו כפר סבאי ואור2221 אשר היו שם בעצמם. הראיון הענק של אריק אצל יצפאן זכה גם הוא להתייחסויות רבות, ו-רונני2001 העלה את הראיון והכתבה אל הרשת, כדי שכולנו נוכל ליהנות. בתחילת השבוע, העלתה שארקית את השאלה מדוע יש כל כך מעט אורחים בכל חגיגה ומסיבה. השרשור היומי ביום א' עסק ברובו בויקטור, האיומים והילדים המתמרדים, בעוד שאלותיה של שמיצית ביום שני התפתחו לדיון על העוזרות והמשרתים. עזיבתה של גרייס תועדה בשרשור של impressive instant, לצד כמה ספויילרים לעתידה של הדמות. Charmed24 העלה שרשור תמונות של תושבי ג'נואה סיטי בעתיד. לגבי חלק זה נותן תקווה, לגבי אחרים - זה פשוט מפחיד. במסגרת פרוייקט Y2K
בחרנו השבוע את הגבר של שנות התשעים, עם הויכוח הנצחי בין ויקטור וג'ק, והיריבות בין המשפחות של הגברים. הרבה חברים חדשים הצטרפו אלינו השבוע וזה הזמן לתת להם את הכבוד הראוי: א י צ י ק B, הבן של בלום, junny ,KOBEMANIA, כפר סבאי, alma26, רונני2001 ו-sergew2 - ברוכים הבאים!
בג'נואה סיטי נפרדנו השבוע מגרייס טרנר, אשר נחשבה פעם לביצ'ית משובחת. למרבה הצער, אנחנו כנראה נזכור דווקא את הופעותיה עם טוני ושרון בעודה בוכה ומתייפחת. רמונה קאסראס שוב כיבדה אותנו בנוכחותה השבוע, כאשר הגיעה אל משרדו של ויקטור בשמלה ורודה צמודה (אבל זה רק במקרה) ורצתה שהאביר השחור ישמש עבורה כאביר הלבן. רמונה ניחנה ביכולת המעצבנת להשלות את האחרים בסביבתה בכך שהיא אישה תמימה, חסרת אג'נדות משל עצמה וכל רצונה הוא לתרום לעולם הרפואה. "ניקי, אני לא מבינה מה קורה כאן" אמרה השחרחורת בקול משכנע. כן, בטח. ככל שתקדים רמונה לוותר על ההצגה ולהשיג את מבוקשה, כך יוטב לכולנו. השבוע של דיאן עמד בסימן מאמצים בלתי נלאים להשגת הזרעונים של ויקטור. זה לקח זמן (הרבה זמן) אך לבסוף זה קרה - גילינו שדיאן לא רק מדברת אלא גם עושה. קצת מצחיק לראות שדיאן החלה להתנהג כניומנית רק לאחר הגירושין מויקטור. האיומים, התקיפות, השימוש במזומנים כפיתרון לכל בעיה, ושלא נדבר על העובדה שהיא מעבירה את זמנה בחוסר מעשה בדירתה. "!Give me the damn sample" צרחה דיאן על עובדת המעבדה, והסיפור הזה אמנם רק מתחיל אך ההתחלה אכן מבטיחה. בשבוע הבא בג'נואה סיטי
ניקי מתעוררת אצל בראד במיטה!
מלקולם נותן לקאלי טבעת אירוסין!
אשלי מתחילה להבין את תוכניתה של דיאן!
ניל מוצא את אוליביה מוטלת בדירתה!
המעריץ של ויקטוריה ממשיך לשלוח מכתבים!
בילי עומד להזמין את מק לנשף, מי מקדים אותו? הדיאלוג השבועי (מתוך העימות בין ויקטור וג'ק) ...Victor: Very soon I will crush you under the heel of my boots !Jack: Thanks for the visit

Charmed24

New member
בהחלט שבוע רועש וגועש../images/Emo70.gif

הפורום שלנו ממש התעורר לחיים השבוע
שימו לב - השרשורפלצת הראשון של הפורום (השרשור המקופל) והמון כותבים חדשים
ברוכים הבאים חבר'ס

python 4

New member
ח"ח על הסיכום...

למרות שלא הוזכרתי! בחייך שחר, לפחות היית שם אותי ברשימה של החדשים שהצטרפו לפורום!

python 4

New member
תודה לך..../images/Emo7.gif

ריגשת אותי עד דמעות...
אני מודה לאקדמיה ולהורי שהביאוני עד הלום.

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif סקר הולך וסקר בא

נראה כי לקראת סוף השנה (1999) החליטו בצח"מ לעשות ניקוי בית ולסלק את הדמויות שמיצו את עצמן כבר בג'נואה סיטי. בשבוע שעבר נשאלתם מי צריך להיות הבא בתור (אחרי קול וגרייס) והתשובות לא ממש מפתיעות. קאלי רוג'רס נבחרה ברוב של 53% כדמות שצריכה לעוף מכאן, וכמה שיותר מהר. היא לא מועילה, היא לא מזיקה, היא פשוט שם, וגם את זה אפשר (וצריך) לשנות. נושפת בעורפה (אמנם בפער משמעותי) היא אוליביה ווינטרס עם קרוב ל-27% מהקולות. לפחות מבחינת ארבעת האנשים שבחרו בה, ההתמוטטות שעברה בפרק האחרון צריכה להביא למותה. ניל ווינטרס הוא, אם תרצו, הגבר ממנו הכי הייתם רוצים להיפטר. 13% אינם משקרים, וניל יעשה לכולנו טובה גדולה אם ילך בבית שלו. אחרונה חביבה, עם קול אחד היא נינה וובסטר, הותיקה מבין הארבעה שנבחרו, אך נדמה כי גם ימי הזוהר שלה כבר מאחוריה. הסקר החדש עולה בקרוב!

אני מתפלא שלא נתנו קול למרי

באופ' "אחר". עד כדי כך אתם שונאים אותי, שאתם רוצים שהיא תמשיך להיתקע לי בחיים

python 4

New member
זה בגלל שאנחנו אוהבים אותך כל כך

שאנחנו רוצים שתהיה לך מישהי בחיים.. לפחות מרי, מה רע.

python 4

New member
תודה יקירי,

האושר שלך חשוב לי עד מאוד, ואם היא עושה אותך מאושר, מי אני שיעמוד בדרכה של אהבת אמת?

אהבת אמת../images/Emo35.gif

טוב אז אני אגלה לך את הסיבה האמיתית שאני עם מרי. תראה מה שייך לה! תראה מה היא מחביאה מעיני כולם!
בתענוגות

python 4

New member
שיואו, איזו אופציית דיור חביבה..

אממ... מה המספר של מרי, תזכיר לי? בעצם לא צריך לסבול כל כך בשביל זה... פול הוא היורש היחיד של מרי, וכריס היא היורשת היחידה של פול, לא? הממ...

python 4

New member
לא אחרי שהיא תפגוש אותי!

אגב, בתור הידוע בציבור של מרי אתה גם עשוי להיות ברשימת החיסול שלי. אופס, לא הייתי צריך לגלות.

למעלה