הקולונייד

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif

פורים הגיע
בקול ובתרועה, כשעוד שבוע מסתיים לו גם בקהילה. נתחיל כמו תמיד עם החברים החדשים: חולה על אגאסי ו-noname20041 - ברוכים הבאים!
ביום שבת, העלה Charmed24 סקירה מרתקת על 12 הילדות הרעות
של ג'נואה סיטי. צהובון אחד ויחיד פתח השבוע את כל השרשורים היומיים, כשביום א' השרשור עסק בכריס, מייקל, ג'יל והגברברים. ביום שני משפחת ווינטרס ונינה
היו הנושאים החמים, והסקר שהעלה sergew2 הפך לסקירה על אשלי במרוצת השנים. ביום ג' זכינו לראות מעט מהישיבה במשרדי ז'בו
בסוף התוכנית, וגם גילינו שטוני יודע לבנות מכונית
. ים כחול העלתה שרשור נפלא של מה היינו עושים לו היינו הבמאים, וגם הכינוי "ויקטטור" נכנס ללקסיקון שלנו באופן רשמי. ביום ד' במשרדי ז'בו המשיכו לסעור הרוחות, ובבראד אנד סאסי החליטו להוריד את המודעות. לכבוד פורים נזכרנו בנשף התחפושות הגדול שערכו התושבים, עם שלל תמונות, סקירות ואפילו סרטונים. אתמול העלה צ'ארמד חידון על הדמויות והסיפורים, ולכל אלו שעדיין לא ענו - למה אתם מחכים?
בשבוע הבא בג'נואה סיטי
בראד מציע לניקי לעבור לגור איתו!
אשלי מקבלת מקול מכתב שמסיים את נישואיהם!
רוס זועם כשהוא מגלה כי המודעות יורדות!
רמונה מתקשרת לניקי, מה היא אומרת לה?
איך יתפתח הערב של ריאן, טרישה, מייגן וטוני?
אוליביה משתחררת, אך נראה כי זו רק ההתחלה! הדיאלוג השבועי (מתוך סצינת הישיבה בז'בו) John: We are going to go ahead with the Glow line with a few key changes !Jill: Ohh great... that's like changing bar's tools on the Titanic

python 4

New member
חחחח! אהבתי את המשפט הזה

המושבים שעל הטיטניק... סחתין על הסיכום שבו אני לא מוזכר, שחר!

Dawn12

New member
קישורים נוספים

אולי הפעם זה יעבוד?
יום ב' - כריס, מייקל, גי'ל והגברברים

בראד אנד סאסי../images/Emo35.gif

מעניין אותי אם זה היה מכוון או סתם טעות, כי ה-ד' ממש ליד ה-ש'... בכל מקרה, זה באמת לא רחוק מלהיות בראד אנד סאסי...

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif זה היה אכן טעות

אבל כבר גילינו השבוע שמטעויות במקלדת לפעמים יוצאים דברים נכונים.

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif סקר מכר

מבין האפשרויות שהיו בסקר הקודם, קרוב ל-65% מכם בחרו בעלילת הזרעונים של ויקטור כמעניינת ביותר. במקום השני, המשולש המתפתח בין בילי, מק וראול עם 21%. את המקום השלישי חולקות שתי עלילות: המעריץ המסתורי של ויקי ועלילה אחרת שלא הופיעה בין האפשרויות (מי שבחר מתבקש לפרט כאן). ודרך אגב, רצוי שתדעו, כי גם מבחינת פרק הזמן שתלווה אותנו כל עלילה - הסדר המתקבל די דומה לזה שיצא...

python 4

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אני רואה ששנינו חשבנו על אותו דבר... אגב, חסרה לי שם אופציה 'בילי מבין שהוא נמשך דווקא לפייטון'

python 4

New member
אגב, כמה קולות קיבל הספר של נינה?

כי זו נדמה לי תופסת את הכי הרבה זמן.

python 4

New member
בפח הזבל הקרוב לביתך

אני כבר מעדיף לקרוא נייר טואלט.

שמיצית

New member
הרגת אותי עם בראד אנד סאסי ../images/Emo6.gif

זה כל כך מתאים, בכל כך הרבה רמות... הפעם הראשונה שאני לא מופיעה בסיכום השבועי... אוף, אבל זה בגלל שלא ראיתי אף פרק השבוע, מפאת עניינים שוליים, כמו עבודה
התשובות לסקר הנוכחי משעשעות, ואני מודה שבחרתי בתשובה הקיטשית ביותר (הראשונה), כי כמו שכבר אמרתי - אני סאקר לאהבות ראשונות.. מה עוד מה עוד.. אה, בן כמה השחקן שמגלם את ג'ון במציאות? היום קראתי בפנאי פלוס שיש לו ילד בן 6...

Charmed24

New member
בפרקים

שמשודרים אצלנו עכשיו, ג'רי דאגלס (ג'ון אבוט) בן 64

שמיצית

New member
כלומר שהוא מתקרב לשבעים

ויש לו ילד בן 6.. (בכתבה דיברו על משהו שקרה לא מזמ ןעם הבן שלו).. שיהנה
אני לגמרי מפרגנת

למעלה