../images/Emo41.gif הקולונייד ../images/Emo41.gif
בשבועיים החולפים היו לנו לא מעט ציוני דרך חשובים. שנת 1999 הסתיימה בג'נואה סיטי יחד עם חגיגות אינסופיות של חג המולד. הפתיחה החדשה והמרהיבה של צח"מ עלתה סוף סוף גם אצלנו לאוויר. פרוייקט Y2K הסתיים גם הוא והפירוט יגיע בהמשך. "צעירים חסרי מנוח" חגגו אתמול (26/3) יום הולדת 31 ובאותו יום בדיוק יצא לדרך האתר הרשמי של הקהילה! הספק לא רע עבור שבועיים, לא
תחילה, נברך את החברים החדשים כמו שצריך: Anat L, פריצי1980,yAeLuShA ,rex2 ומקסימה 1 (שהפציעה לאחר היעדרות ממושכת) - ברוכים הבאים!
מחכים לראות אותכם על גבי הדפים! בקהילה שלנו, צהובון אחד ויחיד המשיך בפרוייקט שלו "צעירים שנת 2000"
עם ספויילרים מפורטים לאבוטים, לניומנים, לוויליאמסים, ולשחומים. המאמר הגדול יכנס למאגר בקרוב! Charmed24 סקר בשרשור מיוחד את כל הילדים הקרציות
שדרכו (וידרכו) בג'נואה סיטי. בשרשור היומי של צהובון עסקנו בטרישה, שינויי אופי, ומסעי פרסום, ובזכות pyhon 4 גם בקול שמאחורי הטקסט בסיום.
קיבלנו את הפתיחה החדשה בשרשור תמונות גדול, והרמוניקה העלתה את השאלה באיזה פרק של צח"מ בכיתם
יותר מכל? השרשור היומי של פייתון עסק בכניסה של ויקטור, מייקל, כריס ומדונה
בונציה היפה ופרצוף חצוף שאלה בכמה נשמות השתמש כבר
ויקטור ניומן בסדרה. אור2221 שתפה אותנו בתמונות שלה במפגשי מעריצים, ובשרשור יומי נוסף עסקנו בגרייס, ליאנה וטרישה שיורדת מהפסים. עוד בהקשר של טרישה, העלתה פרצוף חצוף ניתוח לאישיותה, ורונני2001 העלתה תמונות וסרטון להורדה. sergew2 ביקש להיזכר בניק, וורטון וימי הכלא העליזים וממש אתמול נפתח האתר של הקהילה לגולשים! שתי הנשים שעמדו במרכז השבועיים החולפים הן ויקטוריה וטרישה - הת'ר וסאברין אם תרצו. הת'ר טום עושה עבודה נהדרת עם סיפור המעריץ המסתורי המדשדש שלה, שלא היה שורד דקה על המסך בלעדיה. כבר באותה סצינה זכורה במסעדה, יכולנו להרגיש את האימה והפחד שאוחזים בויקטוריה, כשאדם זר בחן אותה במבטים חודרים. השבוע, כשקיבלה עוד מכתב, היא פרצה בהתקף בכי היסטרי שבו אני בטוח שנכמרו גם רחמיהם של שונאי ויקטוריה אליה. פשוט שחקנית ענקית
וכל מילה מיותרת. את כישרונה של הת'ר אנחנו כבר מכירים מזמן, אך סאברין, שעד לא מזמן גילמה דמות די חד גונית ואאוטסיידרית בסדרה, עוברת תהליך של לידה מחדש ככל שהטירוף של טרישה עולה לרמות מדאיגות. אני נמנה בין אלה שאוהבים דמויות מופרעות, כאלה שמסבכות את החיים לאחרים, ובעיקר לכל המצטדקים והמאוסים. מבחינתי, טרישה יכולה להמשיך במסע שלה אל תהומות השיגעון שמי יודע איך הוא יגמר. טוב, אני כן יודע, אבל בכל זאת אני לא מוותר!
פרוייקט Y2K במשך קרוב לשלושה חודשים אנחנו בוחרים, מתלבטים, ובעיקר נזכרים. בשבוע שעבר, הגיע פרוייקט Y2K לסיומו, עם קטגוריה נוספת על העלילות הגדולות של שנות התשעים. מחר יתחילו פרקי שנת 2000 בארץ ואין זמן טוב יותר לעשות סיכומים. חשבתי להביא את תוצאות הקטגוריות, אך הרעיון מאחורי זה היה פחות התוצאות ויותר הזכרונות. דיוויד, שילה, דני, פיליס, מאט, הופ, בלייד, דרוסילה, רקס, אפריל, לואן וקימו הם רק חלק מן הדמויות בהן נזכרנו, העלילות בהן עסקנו, הזוגות, האהבות, הטרגדיות והחתונות בהן דנו. אפשר לומר שסיכמנו את שנות התשעים של "צעירים" בכבוד, ולמרות תחושת הנוסטלגיה אל העבר המפואר של הסדרה - אני יכול להבטיח לכם שגם העתיד ממש ממש לא רע! הדיאלוג השבועי (מתוך שיחתם של ניק ולארי וורטון) Larry: Look I'm on my break right now, but if you wanna get together some time after work, I'll be glad to kick you ass six ways 'till sunday, but right here... no way Nick: Because you're on parole !Larry: Boy... the man is a genius
בשבועיים החולפים היו לנו לא מעט ציוני דרך חשובים. שנת 1999 הסתיימה בג'נואה סיטי יחד עם חגיגות אינסופיות של חג המולד. הפתיחה החדשה והמרהיבה של צח"מ עלתה סוף סוף גם אצלנו לאוויר. פרוייקט Y2K הסתיים גם הוא והפירוט יגיע בהמשך. "צעירים חסרי מנוח" חגגו אתמול (26/3) יום הולדת 31 ובאותו יום בדיוק יצא לדרך האתר הרשמי של הקהילה! הספק לא רע עבור שבועיים, לא