הקומדיות של יום שבת

Aviad1987

New member
../images/Emo41.gifהקומדיות של יום שבת../images/Emo41.gif

8 כללים פשוטים - פרק 'טוב' (זתומרת עם כמה שהוא יכול להיות טוב) הקטע הכי מרגש היה בסוף שהיא קראה את הטור האחרון של פול. ממש הצטמררתי. הופ ופיית' (ופה יש לי מה להגיד) - היה פרק מעולה (אני יחסית הכי פחות אוהב את הקומדיה הזאת) אבל זה רק אני או שהתסריטאים שלהם לוקים בחוסר מקוריות משווע? קודם כל ההנרי הזה דומה בצורה מחשידה לקייל מ'8 כללים פשוטים' וההפיכה של הילדה הקטנה לפופלרית יותר מהגדולה (שכחתי איך קוראים להן חח) גם מזכיר קצת. בכלל כל ההווי של הסדרה מתחיל להזכיר בדיוק את '8 כללים פשוטים'. אולי זה רק מוחי הקודח והדימיון נובע רק בגלל שמדובר ב2 קומדיות משפחתיות על תשתית דומה... זהו

Aviad1987

New member
שכחתי לציין

שהופ נבחרה, בדומה לקייט, להרצות על חינוך מיני בבית הספר

TheCharm

New member
8 כללים פשוטים היה בלתי נסבל

עם כל הכבוד לג'ון ריטר, ויש המון כבוד לבן אדם הזה... לא הצלחתי הפעם להינות מהפרק. הפעם הוא נמרח יותר מידי, ו... למרות הנושא הכאוב, לא יכולתי לראות את זה עם עניין כלשהו.

אהבתי נורא את 8 כללים..

(ראיתי רק עכשיו...) נראה לי שניסו, דרך הזיכרונות של פול להביא תמונה של ג'ון ריטר (אדם מצחיק, ב-2 מילים) וזה היה ממש יפה.. חבל שלא שידרו את שני החלקים צמודים
...

adi121

New member
היה כל כך יפה ועצוב!

(גם אני ראיתי מאוחר) פיספסתי טיפה את ההתחלה.. אבל היה פרק מאוד יפה.. נכון שהיה קצת מייגע לשמוע עוד ועוד שיחות נפש אבל זה פרק מיוחד אז אפשר להבין היה מאוד מרגש שבוע שני אני מודה שהזלתי דמעה
שאלה- עכשיו כאילו נגמרה העונה הראשונה? ומשבוע הבא ישדרו את העונה השניה?

זה חלק מהעונה השנייה..

ג'ון ריטר הספיק לצלם את 3 הפרקים הראשונים בעונה השנייה לפני שנפטר. שני פרקי הפרידה היו פרקים 4 ו-5 בעונה השנייה.

למעלה