הקורבן המזופלן/המזופלן המקורבן

Shemesh161

New member
../images/Emo41.gif הקורבן המזופלן/המזופלן המקורבן ../images/Emo41.gif

ובכן, שבוע שלישי של הפינה :) שבוע שעבר היו מעט תקלות, השבוע אני מקווה שלא יהיו
. ובכן, הקורבן שלנו להשבוע- שיר - JumpInTheFire! השאלות הקבועות-
להקה אהובה (מאוד) חוצ מלד:
תמונה: סופ"ש נהדר לכולנו
.

JumpInTheFire

New member
|מקורבנת|

השאלות הקבועות- גיל: 16 תחביבים עיקריים: חברים, מוסיקה, טלויזיה, ספרים, ציור... להקה אהובה (מאוד) חוצ מלד: Pink Floyd The Beatles The Who (עד כמה שאני מכירה) Megadeth Blind Guardian Opeth Iron Maiden ועוד ועוד.. תמונה:

FunkyMonk

New member
שאלות D:

אלבומים אחרונים ש-קנית- ואהבת? =) הסרט של הקיץ? את עובדת? אם כן, במה? איך מתקדם החופש? יש לך עוד פחות מ-20 יום, תנצלי תזמן. מוהאהאהאהא את מנגנת? (על מה?) הספר האהוב עליך מכל? (לא תתקבל כאן יותר מתשובה אחת!) האם חגגת את יום השנה להופעה של רוג'ר בארץ?? והשאלה החשובה מכל - האם את באמת קופצת לתוך אש?

JumpInTheFire

New member
../images/Emo98.gif

אלבומים אחרונים ש-קנית- ואהבת? Iron Maiden- Powerslave Aerosmith- Get A Grip Led Zeppelin- Houses Of The Holy, Physical Graffiti The Jimi Hendrix Experience - Axis: Bold As Love הסרט של הקיץ? הסימפסונס, למרות שעדיין לא ראיתי
את עובדת? לא אם כן, במה? - איך מתקדם החופש? מהר מדי :S יש לך עוד פחות מ-20 יום, תנצלי תזמן. מוהאהאהאהא את מנגנת? (על מה?) פחות או יותר.. גיטרה הספר האהוב עליך מכל? (לא תתקבל כאן יותר מתשובה אחת!) ממ...... שאחרון שקראתי ואהבתי היה חוה ואדם. אני לא קוראת יותר מדי (לצערי :/ חוסר זמן) האם חגגת את יום השנה להופעה של רוג'ר בארץ?? לא :) והשאלה החשובה מכל - האם את באמת קופצת לתוך אש? משתדלת שלא

Anuerysm

New member
אממ

היי (אל תעני לזה) 5 סרטים אהובים: 5 אלבומים אהובים: 5 ספרים אהובים: משהו שתמיד רצית להגיד ולא יכולת: משהו שתמיד רצית לעשות ולא יכולת: מאיזה אנשים מורכבת להקת החלומות שלך? אם יכולת לחזור בזמן לפעם אחת בלבד, למה זה היה? זהו #:

JumpInTheFire

New member
../images/Emo13.gif

5 סרטים אהובים: מבחינתי, כל הסרטים של אדם סנדלר 5 אלבומים אהובים: מה שעולה לי כרגע וזה גם בטוח ישתנה עוד שבוע Pink Floyd- Dark Side Of The Moon Pink Floyd- Wish You Were Here The Who- Tommy Led Zeppelin- Presence Iron Maiden- Seventh Son Of A Seventh Son 5 ספרים אהובים: - משהו שתמיד רצית להגיד ולא יכולת: למישהי, שאני ממש ממש מצטערת משהו שתמיד רצית לעשות ולא יכולת: לא עולה לי משהו כזה... מאיזה אנשים מורכבת להקת החלומות שלך? וואי... בונהאם, גילמור, סטיב האריס ורוברט פלאנט אם יכולת לחזור בזמן לפעם אחת בלבד, למה זה היה? למשהו בחיים שלי או משהו בהיסטוריה? בחיים שלי ללפני שנה, בהיסטוריה למעמד הר סיני

MilkShack

New member
יאללה

אני שולט? מי כבר יותר שולט ממני? ראית שעת שיא 3? ראסטות זה טוב נכון? חזירים לשלטון? מיאו רולז? יאללה שבת שלום O=

JumpInTheFire

New member
../images/Emo151.gif

אני שולט? כן מי כבר יותר שולט ממני? אף אחד ראית שעת שיא 3? לא ראסטות זה טוב נכון? לא בשבילי :) חזירים לשלטון?
מיאו רולז?

M e n s R e a

New member
או, מצאתי שאלה לשאול את שיר

לא זוכר אם זה עלה באחד הפורומים או לא, אבל זה די מתבקש: מטאליקה או מגהדת'?

MilkShack

New member
זה פייט טוב בגלל הסיפור של הלהקות

אבל תכל'ס מטאליקה P=

M e n s R e a

New member
מטאליקה במה?

כן, מטאליקה מכרה הרבה יותר, ויש לה הרבה הרבה יותר קהל. אבל האלבומים האחרונים שלה לא משהו בכלל, וזה בלשון המעטה. ולא בטוח שזה ישתפר.

JumpInTheFire

New member
חחחחח

האמת שמגהדת'. למרות שאני חושבת שהאלבום הכי טוב של מטאליקה (Master Of Puppets) יותר טוב מהאלבום הכי טוב של מגהדת' (Rust In Peace). מטאליקה די איבדה את הערך שלה בעיני, לעומת זאת מגהדת' (ואפשר להגיד דייב) נשארו כפי שהיו, הם לא פרינססות שתופסים מעצמם יותר מדי והכי חשוב- הוציאו אלבום אחרון מצויין שלא נופל מכמה אלבומים מהתקופה ה"צעירה" שלהם. אם מדברים על מסחור אז נכון שגם דייב פירסם כל מיני דברים שונים וכו' אבל לא על גבי המוסיקה שלו. אין, הבן אדם הזה תותח על תמיד היה קשה לי לשפוט להקה באופן אובייקטיבי רק ע"פ המוסיקה שלה, אז זו התשובה שלי ועכשיו, אפשר לשאול אותך את אותה השאלה?

M e n s R e a

New member
קשה לענות על זה

כי אומנם 5 האלבומים הראשונים של מטאליקה מצוינים, אבל מצד שני מגהדת' לא פספסו באף אלבום מ-11 אלבומי האולפן שלהם, פרט ל-Risk, שגם בו יש כמה שירים נחמדים. ואי אפשר שלא להעריך את דייב, שהוא הלהקה, בניגוד למטאליקה, שיש בה שני אנשים שעושים את העבודה, מבחינת כתיבה והנהגה. אני בכל זאת הולך על מטאליקה, אבל רק בגלל שאני מכיר את הלהקה הזו לעומק הרבה יותר מאת מגהדת', מה שנקרא For old times sakes.

JumpInTheFire

New member
תכלס ../images/Emo45.gif

"כי אומנם 5 האלבומים הראשונים של מטאליקה מצוינים, אבל מצד שני מגהדת' לא פספסו באף אלבום מ-11 אלבומי האולפן שלהם, פרט ל-Risk" אחד הדברים המדהימים שבמגהדת' כל הנגנים התחלפו כמה פעמים ועדיין בכל אלבום אתה שומע שזה פשוט מגהדת'

AeroTom

New member
היי שיר

שאלתי היא כזאת - אם היית יכולה להרכיב סט-ליסט חלומי של הלהקה בשבילך כיום של נגיד 16 שירים (14+הדרן של 2), איך הוא היה נראה? (השירים בסט לא האהובים עלייך בכלליות, אלא לתקופה זו).

JumpInTheFire

New member
היי תומר ../images/Emo13.gif

וואי... קשה. מנסה: Immigrant Song Whole Lotta Love Dazed And Confused Since I've Been Loving You What Is And What Should Never Be Babe, I'm Gonna Leave You The Song Remains The Same We're Gonna Groove Royal Orleans Moby Dick When The Levee Breaks Over The Hills And Far Away Achilles' Last Stand Stairway To Heaven
זה מה שיצא... אני לא בטוחה שאלה ה14 האהובים עלי דווקא. יש שירים אהובים עלי יותר מסטרווי למשל, אבל אם אני מרכיבה סט ליסט חלומי שאני רוצה לראות אני לא יכולה לא להכניס אותו

AeroTom

New member
זהו, התכוונתי אהובים כרגע, לא בכלליות

בלי פרות קדושות וכדומה ש"אי אפשר לא להכניס". אלא ה-16 (לא 14, אבל לא משנה
) באמת הכי אהובים עלייך כרגע, בתקופה הזו. לא נורא אבל.

למעלה