הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo41.gifהקורבן השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif

פאק, שכחתי מזה לגמרי חח סורי ><" אממ אז אוקי, הקרובן שלנו השבוע הוא..
tomact
תנו כבוד, הבן הראשון!
חח אז יאללה, תתחילו לשאול

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifתום!!!!!!

חעחעחע...
|תלתןשאלות כלליות: אתה זכר? אתה בטוח? אולי כדאי שתבדוק שוב
? יש לך חיה כלשהי בבית? יש לך אחים או אחיות? מה התאריך יומולדת? מה הלהקה האהובה עליך חוץ מדה יוזד? היית פעם בחול? אם כן אז איפה? אתה אוהב חומוס[בע]? אתה אוהב מלפפונים חמוצים:]? אתה אוהב את החזירים המעופפים שחולים בשפעת העופות והפרה המשוגעת שנמצאים על הנעליים של גילי
? יש לך תאוריה לגבי הווצרות העולם? יש לך תאוריה כלשהי
? יש לך חיים? במה אתה נוגע כשאתה מושיט את הידיים לצדדים? מה נמצא מאחוריך? אתה מאמין באלוהים? אתה מעדיף בנות או בנים[במיטה כאילו..
]? מה המבחן הבא שלך? אתה אוהב בצפר? אתה אוהב חיות? מי המורה השנוא\ה עליך? מי המורה האהוב\ה עליך? מה השיר האהוב עליך כרגע? מה השיר הראשון ברשימת השמעה שלך? יש לך MP3 או אייפוד או משו כזה? אם כן, מה השיר הראשון? מה השיר האחרון? מה השיר האהוב עליך של דה יוזד? מה האלבום האהוב עליך?
שאלות או: צ'יפס או שניצל? טלויזיה או מחשב? חמוץ או מתוק? מלוח או חריף? ירוק או כתום? אור או חושך? יום או לילה? חורף אביב סתיו או קיץ? סוכות או חנוכה?
דברים שעליך: מה יש לך בכיסים? עם מי הייתה השיחה הנכנסת האחרונה? והשיחה היוצאת? יש לך ציורים\קישקושים על הגוף? יש לך משקפיים של ראייה? כמה זמן כבר לא הסתפרת? אמממממ.... לא עולים לי עוד דברים =\ אולי אני אמשיך אח"כ

tomact

New member
חה איזה כיף!

אתה זכר? כן אתה בטוח? אהא אולי כדאי שתבדוק שוב? זה שיש לי שיער ארוך וזקנים עיוורים חושבים שאני בת לא אומר כלום >> יש לך חיה כלשהי בבית? כלבה, חתולה והגור שלה יש לך אחים או אחיות? 2 אחיות קטנות. איזה כיף לי >< מה התאריך יומולדת? 29.11 מה הלהקה האהובה עליך חוץ מדה יוזד? בעע יש הרבה. אבל בזמן האחרון אני נורא מכור לRCHP היית פעם בחול? אם כן אז איפה? לא :X אתה אוהב חומוס[בע]? זה בסדר אתה אוהב מלפפונים חמוצים:]? כן. יאממי.... אתה אוהב את החזירים המעופפים שחולים בשפעת העופות והפרה המשוגעת שנמצאים על הנעליים של גילי? גילי? מי זאת? יש לך תאוריה לגבי הווצרות העולם? כן... יש לך תאוריה כלשהי? כן...לא מפרט :X יש לך חיים? לא ממש >< במה אתה נוגע כשאתה מושיט את הידיים לצדדים? במטוס המשופם שלי. מה נמצא מאחוריך? מרפסת... אתה מאמין באלוהים? לא יודע... אתה מעדיף בנות או בנים[במיטה כאילו..]? בנות >> מה המבחן הבא שלך? מתמטיקה =] אתה אוהב בצפר? שונא. אתה אוהב חיות? זה חביב ++ מי המורה השנוא\ה עליך? המורה לגיאגרפיה [אילנה] והמחנכת שלי [סימה] מי המורה האהוב\ה עליך? חסן, המורה לערבית. הבנדם גאון. מה השיר האהוב עליך כרגע? בוקס ודני קליפורניה. מה השיר הראשון ברשימת השמעה שלך? דני קליפורניה. יש לך MP3 או אייפוד או משו כזה? MP3 מקולקל. אם כן, מה השיר הראשון? school of rock מה השיר האחרון? Blink 182 - Online song מה השיר האהוב עליך של דה יוזד? בוקס, פואטיק וצ'וק מי מה האלבום האהוב עליך? הראשון של דה יוזד כרגע שאלות או: צ'יפס או שניצל? וואי...לא יודע טלויזיה או מחשב? מחשב. כל מה שאני רואה בטלוויזיה אצלי במחשב אז... חמוץ או מתוק? מתוק מלוח או חריף? מלוח ירוק או כתום? כתום אור או חושך? חושך יום או לילה? ערב חורף אביב סתיו או קיץ? קיץ סוכות או חנוכה? סוכות דברים שעליך: מה יש לך בכיסים? פקק של קוקה קולה. עם מי הייתה השיחה הנכנסת האחרונה? מחבר שלי. והשיחה היוצאת? מחבר אחר.. יש לך ציורים\קישקושים על הגוף? ברור...היה לי היום שיעור עם סימה. יש לך משקפיים של ראייה? לא כמה זמן כבר לא הסתפרת? כמעט שנתיים...

Rose131

New member
נמ^^../images/Emo29.gif

היי:) אז.. אממ.. איך קוראים לך בכלל?
בן כמה אתה? איזה כיתה? מאיפה? ממ... זה או זה.. מחשב או טלוויזיה? פורום או קומונה? דה יוזד או MCR? סרט או סדרה? ספר או סרט? גיטרה חשמלית או באס? חשמלית או קלאסית? תופים או גיטרה? הממ.. נוו אני לאדעת;[[ גמככה חפרתי><

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifאת חפרת? סתכלי על שלי../images/Emo6.gif

ואני עוד מכיר אותו בלי קשר לפורום

tomact

New member
../images/Emo3.gif

היי:) הלו אז.. אממ.. איך קוראים לך בכלל? תום >< בן כמה אתה? 13 וחצי איזה כיתה? ח מאיפה? ראשון ממ... זה או זה.. מחשב או טלוויזיה? מחשב. פורום או קומונה? תלוי דה יוזד או MCR? דה יוזד. סרט או סדרה? תלוי. ספר או סרט? תלוי גיטרה חשמלית או באס? באס. חשמלית או קלאסית? חשמלית. תופים או גיטרה? קשה מדי. הממ.. נוו אני לאדעת;[[ גמככה חפרתי>< לא ממש >< פעם הרכבתי ממלא שאלון שאלון של 430 שאלות...אני אוהב שאלונים P=

McFLYkid

New member
../images/Emo9.gifטחח נכון

צריך לחקור את זה עוד.. מממ הוא בח' באיזשהוא בית ספר אי שם בראשון.. עוזר לך?

חצילע

New member
D:

תום!111 מה קורה? האם אתה מודע לכך שיש אנשים שאוכלים גויאבות? אתה יודע למה? אתה מבין למה?
האם אתה חושב שצריך לתת לאנשים לאכול גויאבות בציבור? האם אתה חושב שגויבא זה מסריח? או שזה ממש בריח ניחוחות אקזוטי? זהו.

tomact

New member
^^'

תום!111 מה קורה? אחלה בחלה D: מה איתך? האם אתה מודע לכך שיש אנשים שאוכלים גויאבות? באמת?! אתה יודע למה? לא. אתה מבין למה? למה? האם אתה חושב שצריך לתת לאנשים לאכול גויאבות בציבור? כמו שאסור להסתובב בציבור עם סיכת ביטחון בלי סיבה הולמת [בא שוטר ואמר לנו את זה בבצפר><] אסור להרעיל אנשים בניחוח גויבה האם אתה חושב שגויבא זה מסריח? זה ריח לא קונבציונלי או שזה ממש בריח ניחוחות אקזוטי? רק בננה זה אקזויטי.

Noa Tsror

New member
טוםםם. וכע. זה טום. ../images/Emo11.gif

מה שלומך חומד? אתה גאה בי שבזכותי מצא תדרייבר? יופי. משו חדש אצלך? נימנימ. מתי לאחרונה הסתפרת? איך היה בבצפר? כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? אוי זה לא מעניין. ממממממ... כמה אחים ישלך? אתה הכי קטן/גדול/באמצע: מה הצבע שאתה הכי אוהב? ולאכול? ולשתות[לא אלכוהול יא כופר]? איזה הופעה אחרונה היית? באיזה הופעה הכי היית רוצה להיות? ובגלל שהרעיונות שלי מזה לא מעניינים נסיים פה :] יומטוב חומד.

tomact

New member
זה תום ../images/Emo3.gif

מה שלומך חומד? אני בהלם מפרק 17 של אבודים. אתה גאה בי שבזכותי מצא תדרייבר? ביותר יופי. משו חדש אצלך? פרק 16 ו17 שראיתי בדי וי די החדש! נימנימ. מתי לאחרונה הסתפרת? אני זוכר תאריך מדויק! 27.6.04 כמה אובססיבי מצידי >< איך היה בבצפר? התחלנו ב9, המורה לספורט לא הגיע, שעתיים עם המחנכת שלא עשתה כלום, מתמטיקה שגם ככה אני לא צריך ללמוד וערבית עם המורה הגאון שלנו. היה מגניביישן. כמה קיבלת במבחן האחרון שלך? לא זוכר >.< אוי זה לא מעניין. לא נורא
ממממממ... כמה אחים ישלך? 0. יש לי 2 אחיות. אתה הכי קטן/גדול/באמצע: הכי גדול מה הצבע שאתה הכי אוהב? אין ממש... ולאכול? מה הצבע שאני הכי אוהב לאכול? XD חום. מזכיר קקי אבל זה שוקולד. ולשתות[לא אלכוהול יא כופר]? חום-שחור [קולה] איזה הופעה אחרונה היית? רוק עצמאות. באיזה הופעה הכי היית רוצה להיות? דה יוזד כאילו! ובגלל שהרעיונות שלי מזה לא מעניינים נסיים פה :] הם בסדר יומטוב חומד. גם לך =]

GD ROCKS

New member
*לא קשורה*

אבודים? האאא מה קרה בפרק 17? אוף אני רק בפרק 16 ויקח לי זמן עד שאני יראה את כל הפרקים הבאים ]:

tomact

New member
השקעת ><

מה קורה? בסדר איך היה לדבר איתי אתמול במצלמה? נחמד D: ממ.. זהו..אני רעב.

MyMystery

New member
היי../images/Emo203.gif

היי?
נמ?
אמ?
טוב?
נו?
להתחיל.?
-מתחילה-
היום היית בביצפר[אני לא חעח]?
היום ראית חתולים?
נסה להזכר כמה?
תאר את החתול הכי יפה שראית?
מתי פעם אחרונה ראית ספונג'בוב?
מתי פעם אחרונה שטפת כלים?
מתי פעם אחרונה שמעת דה יוזד?
מתי פעם אחרונה נפלת מהחלון?
אתה שומע מוזיקה?
איזה שיר?
תכתוב שורה מהשיר:
רוצה חצאית באלט ורודה? ואי אנלא מכירה אותך ><" XD
נמנמנמנמ אתה חושב שאני מפגרת?
למה?!
מה עשיתי לךך??
טוב אז אני אסיים את השאלון.
שמח?

tomact

New member
D:::::

היי? היי נמ? היי אמ? אמם טוב? טוב נו? טוב נו... להתחיל.? טוב נו להתחיל. -מתחילה- היום היית בביצפר[אני לא חעח]? יאפ. אבל למדתי רק שעה אחת >< היום ראית חתולים? את החתולים דלי. נסה להזכר כמה? 2. תאר את החתול הכי יפה שראית? אההה לא יודע מתי פעם אחרונה ראית ספונג'בוב? XD אני מכור. אבל חסרים לי 3 הפרקים האחרונים ששודרו באמריקה. איזה עצוב. [ראיתי היום] מתי פעם אחרונה שטפת כלים? פייי...מזמן מתי פעם אחרונה שמעת דה יוזד? אני שומע עכשיו מתי פעם אחרונה נפלת מהחלון? אף פעם. אתה שומע מוזיקה? כן... איזה שיר? Sounds effects and.... תכתוב שורה מהשיר: רגע זה מילים לא מובנות....שנייה...Cunt it out ****** [זה מה שהבנתי] רוצה חצאית באלט ורודה? אם תמצאי שימוש הולם מספיק אז למה לא? XD ואי אנלא מכירה אותך ><" לא נורא. XD נמנמנמנמ אתה חושב שאני מפגרת? לא ממש... למה?! כי את אוהבת את המשומשים. מפגר מי שלא אוהבת את המשומשים. מה עשיתי לךך?? כתבת לי שאלון >< טוב אז אני אסיים את השאלון. חבל. שמח? לא. אין לי מה לעשות עכשיו. בעצם יש עוד שאלון למטה...

למעלה