..
מה קורה? כל בסדר, מה איתך? בת כמה? 16 מאיפה? חור ליד ב"ש.. צבע אהוב? ממ שחור לבן סגול.. צבע שנוא? זהב וכסף.. זמר אהוב? - זמרת אהובה? - להקה אהובה? יש הרבה
איזה עדה אתה? אשכנזייה גאה! כמה אחים? 2 יש לך מחשב בחדר? יאפ יש לך טלפון בחדר? עודמעט יש לך טלויזיה בחדר? נופ]: איזה צבע החדר שלך? כרגע מגעיל, עודמעט יהיה פסים מאכל אהוב? ממ אוכל איטלקי מאכל שנוא? תרד משהו שלא תאכל לעולם? בשר תאכל אותו תמורת מיליון שקל? סושי חחח יש בעל חיים? כן אם כן איזה? דג יש חברה? לא בעד או נגד: סמים: נגד הומואים ולסביות: בעד ג'וקים? נגד ערבים? נגד, למרות שיש כמה טובים לשבת 10 שעות במחשב? חח בעד אורח חיים בריא? בעד חופשה באילת? נראהלי בעד האם פעם... אכלת סושי? לא עברת על החוק? חח כן הרגת ג'וק? לא.. תנו לחיות לחיות טסת? כן היית באילת? יאפ ישבת במקלט? שהייתי ממש קטנה הלכת מכות? חח כן נשארת ערה כל הלילה? יה צחקת עד שכאבה לך הבטן? יה בכית עד שכאבו לך העיניים? כן:\ ספר על פאדיחה שהייתה לך: חחח סגדתי למכונית שאני אוהבת ביישוב שלי ובאמצע חברה שלי לחשה לי "מסתכלים עלייך" ורצנו.. חיה אהובה? חתול מאמין בה'? נראהלי זה או זה פיצה או המבורגר? פיצה חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או בריכה? ים? מים או מיץ? מיץ מתוק או מלוח? מתוק חמוץ או חריף? חריף חורף או קייץ? חורף
אביב או סתיו? שניהם שלג או גשם? שניהם כדורגל או כדורסל? כדורסל יס או הוט? הוט האלופה או השיר שלנו? חח האלופה אמא או אבא? ממ שניהם, אבל אני ילדת אבא אח קטן או אח גדול? אחגדול סבא או סבתא? כולם קולה או מיץ תפוזים? שניהם תות או בננה? תות כלב או חתול? חתול אוגר או עכבר? אוגר עכביש או תולעת? עכביש פיל או ג'ירפה? ג'ירפה במבה או ביסלי? במבה צ'יטוס או דוריטוס? לא אוהבת קוקה קולה או פפסי? קולה ספריט או פנטה? שניהם איך היה השאלון? חופר חפרתי? חח כן אתה חושב שאחרי השאלון הזה אתה קורבן? יה שמח שיצאת בהגרלה? יהיה שמח שענית על הכל? ^.^