הקורבן השבועי!

yaelrs

New member
../images/Emo41.gifהקורבן השבועי!../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif

הקורבן השבועי שלנו היא..
ThE 70s GiRL
הלא היא הילה :] אז שתפו פעולה ותשאלו שאלות D:

Noa Tsror

New member
פחפחפחפחפח

שיו. מה כבר ישלי לשאולאותך? אני ממש לא יודעת עלייך המון דבריםםם שיאללה איפה את גרה? נץץץץץנץץץץץץץץץנץץץץץץץץ מה? מי שכנה שלך לעתיד? יופי. מי תגור איתך? יופי. למה את שמנה ואת לא תהיי ביום רביעי כשאני באה? כי את לאאוהבתותי יותר? אואואואואואא|בוכה| שיאללה. מתי את באה אליי? את יודעת כמה זמן לא היית אצלי? את יודעת שזה ממש הרבה? למה את לא באה? את זוכרת איך קוראים לרחוב שלי? XD למה את לא אוכלת?אנהאנהנאה נכון האלופה זה יפה? מתי את באה לראותיתי? למה את רעה וגנבת לי תבגד ים? איפ. -.- עכשיו זה יהיה עצוב ללכת איתך לבריכה. צ'יו. אינלי מה לשאול XD 333333333333333333333>%(@#)%!@_()$_!$

ThE 70s GiRl

New member
עונה^.^

איפה את גרה? לא מדברים על זה
נץץץץץנץץץץץץץץץנץץץץץץץץ מה? שששש מי שכנה שלך לעתיד? את! יופי. מי תגור איתך? את! ^.^ יופי. למה את שמנה ואת לא תהיי ביום רביעי כשאני באה? כי אני בת"א[[: כי את לאאוהבתותי יותר? חחח אני שונאתותך למוות אואואואואואא|בוכה| שיאללה. מתי את באה אליי? לאדעת את יודעת כמה זמן לא היית אצלי? דווקא לא הרבה.. את יודעת שזה ממש הרבה? :| למה את לא באה? כי אני בת"א ואת לא באה את זוכרת איך קוראים לרחוב שלי? XD דודאים 14 *שליטע* למה את לא אוכלת?אנהאנהנאה אני כןןןןןןןןןן נכון האלופה זה יפה? לא נכון מתי את באה לראותיתי? את חופרת משו אש מגיל שש [: סתםסתם כשאני אחזור מת"א אני באה למה את רעה וגנבת לי תבגד ים? יההההההה י'חצופה!!!!!!! הבגד ים שלי משנה שעברה עוד ואת קנית אותו השנה@#$(!_$( לכי תזייני נמלות! איפ. -.- עכשיו זה יהיה עצוב ללכת איתך לבריכה. ]:

Rose131

New member
גנבתי מפורום שאלונים../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

תשני לנקבהXD מה קורה? בן כמה? מאיפה? צבע אהוב? צבע שנוא? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? איזה עדה אתה? כמה אחים? יש לך מחשב בחדר? יש לך טלפון בחדר? יש לך טלויזיה בחדר? איזה צבע החדר שלך? מאכל אהוב? מאכל שנוא? משהו שלא תאכל לעולם? תאכל אותו תמורת מיליון שקל? יש בעל חיים? אם כן איזה? יש חברה? בעד או נגד: סמים: הומואים ולסביות: ג'וקים? ערבים? לשבת 10 שעות במחשב? אורח חיים בריא? חופשה באילת? האם פעם... אכלת סושי? עברת על החוק? הרגת ג'וק? טסת? היית באילת? ישבת במקלט? הלכת מכות? נשארת ערה כל הלילה? צחקת עד שכאבה לך הבטן? בכית עד שכאבו לך העיניים? ספר על פאדיחה שהייתה לך: חיה אהובה? מאמין בה'? זה או זה פיצה או המבורגר? חופשה בארץ או בחו"ל? ים או בריכה? מים או מיץ? מתוק או מלוח? חמוץ או חריף? חורף או קייץ? אביב או סתיו? שלג או גשם? כדורגל או כדורסל? יס או הוט? האלופה או השיר שלנו? אמא או אבא? אח קטן או אח גדול? סבא או סבתא? קולה או מיץ תפוזים? תות או בננה? כלב או חתול? אוגר או עכבר? עכביש או תולעת? פיל או ג'ירפה? במבה או ביסלי? צ'יטוס או דוריטוס? קוקה קולה או פפסי? ספריט או פנטה? איך היה השאלון? חפרתי? אתה חושב שאחרי השאלון הזה אתה קורבן? שמח שיצאת בהגרלה? שמח שענית על הכל?

ThE 70s GiRl

New member
..

מה קורה? כל בסדר, מה איתך? בת כמה? 16 מאיפה? חור ליד ב"ש.. צבע אהוב? ממ שחור לבן סגול.. צבע שנוא? זהב וכסף.. זמר אהוב? - זמרת אהובה? - להקה אהובה? יש הרבה
איזה עדה אתה? אשכנזייה גאה! כמה אחים? 2 יש לך מחשב בחדר? יאפ יש לך טלפון בחדר? עודמעט יש לך טלויזיה בחדר? נופ]: איזה צבע החדר שלך? כרגע מגעיל, עודמעט יהיה פסים מאכל אהוב? ממ אוכל איטלקי מאכל שנוא? תרד משהו שלא תאכל לעולם? בשר תאכל אותו תמורת מיליון שקל? סושי חחח יש בעל חיים? כן אם כן איזה? דג יש חברה? לא בעד או נגד: סמים: נגד הומואים ולסביות: בעד ג'וקים? נגד ערבים? נגד, למרות שיש כמה טובים לשבת 10 שעות במחשב? חח בעד אורח חיים בריא? בעד חופשה באילת? נראהלי בעד האם פעם... אכלת סושי? לא עברת על החוק? חח כן הרגת ג'וק? לא.. תנו לחיות לחיות טסת? כן היית באילת? יאפ ישבת במקלט? שהייתי ממש קטנה הלכת מכות? חח כן נשארת ערה כל הלילה? יה צחקת עד שכאבה לך הבטן? יה בכית עד שכאבו לך העיניים? כן:\ ספר על פאדיחה שהייתה לך: חחח סגדתי למכונית שאני אוהבת ביישוב שלי ובאמצע חברה שלי לחשה לי "מסתכלים עלייך" ורצנו.. חיה אהובה? חתול מאמין בה'? נראהלי זה או זה פיצה או המבורגר? פיצה חופשה בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או בריכה? ים? מים או מיץ? מיץ מתוק או מלוח? מתוק חמוץ או חריף? חריף חורף או קייץ? חורף
אביב או סתיו? שניהם שלג או גשם? שניהם כדורגל או כדורסל? כדורסל יס או הוט? הוט האלופה או השיר שלנו? חח האלופה אמא או אבא? ממ שניהם, אבל אני ילדת אבא אח קטן או אח גדול? אחגדול סבא או סבתא? כולם קולה או מיץ תפוזים? שניהם תות או בננה? תות כלב או חתול? חתול אוגר או עכבר? אוגר עכביש או תולעת? עכביש פיל או ג'ירפה? ג'ירפה במבה או ביסלי? במבה צ'יטוס או דוריטוס? לא אוהבת קוקה קולה או פפסי? קולה ספריט או פנטה? שניהם איך היה השאלון? חופר חפרתי? חח כן אתה חושב שאחרי השאלון הזה אתה קורבן? יה שמח שיצאת בהגרלה? יהיה שמח שענית על הכל? ^.^

NUMB2

New member
שאלות =]

טוב אני בקושי מכירה פה אנשים אז אני סתם אזרוק שאלות כמה זמן את בפורום? מי החברים הכי טובים שלך בפורום? מי החברים הכי טובים שלך מבצפר? השיר האהובעליך של דה יוזד- השיר האהוב עליך של כל להקה אחרת - את מי את הכי אוהבת מחברי דה יוזד? מנגנת על כלי נגינה כלשהו? איזה? היית אי פעם בחו"ל? איפה? איפה בעולם היית רוצה לגור?

ThE 70s GiRl

New member
עונה:)

כמה זמן את בפורום? ממ חודש אם אנלא טועה מי החברים הכי טובים שלך בפורום? נועה גלד וזה.. מי החברים הכי טובים שלך מבצפר? מממ נועהכפרעליה, בלונדי, לירון.. השיר האהובעליך של דה יוזד- on my own וall that i've got השיר האהוב עליך של כל להקה אחרת - יש הרבה
את מי את הכי אוהבת מחברי דה יוזד? בארט[: מנגנת על כלי נגינה כלשהו? איזה? מממ לא ממש היית אי פעם בחו"ל? איפה? אירופה בעיקר איפה בעולם היית רוצה לגור? אנגליה

Let it Bleed

New member
שאלותותותותות../images/Emo217.gif

איך הגעת לדה יוזד? עוד להקות אהובות: את אלרגית למשהו? למה? מתי קראת בפעם האחרונה פאנפיק? איך הוא היה? על מה? להת'!

ThE 70s GiRl

New member
../images/Emo9.gif

איך הגעת לדה יוזד? נועה הכריחה אותי
סתםסתם הייתי פה כמה פעמים ואז החלטתי להגיד שאני קוראת פה עוד להקות אהובות: ממ Epica, משינה, דפש מוד, Air, panic, אפרת גוש[למרות שהיא לא להקה :X] ויש עוד, אבל אנלא בבית כרגע אז אנלאזוכרת :\ את אלרגית למשהו? נופ[: למה? ^ מתי קראת בפעם האחרונה פאנפיק? אני בורה, מזה פאנקפיק? :\ איך הוא היה? על מה? להת'!

למעלה