הקורבן השבועי!

yaelrs

New member
../images/Emo41.gifהקורבן השבועי!../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif

סורי שלא פתחתי שבוע שעבר ^^" בכל מקרה, הקורבן שלנו השבוע היא...
Mg14
הלא היא מור :]] אז יאללה, לשאול -,^

may90

New member
או שיש לי דה ז'ה וו

או שהיא הייתה כבר לא מזמן

yaelrs

New member
טוב אממ../images/Emo192.gif

אני לא ממש זוכרת מי היה ומי לא ואיו לי כח לעבור על כל הארכיון, אז אם לא אכפת לכם, שמי שעדיין לא היה ירשום פה.

zivid

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo129.gif

אבל נראה לי שאני לא מספיק פעילה בפורום בשביל זה

yaelrs

New member
אין כזה דבר לא מספיק פעילה:]../images/Emo192.gif

אם את בפורום ואת רוצה להיות אז סבבה :]]

yaelrs

New member
טוב אז../images/Emo192.gif

הקורבן השבוע היא מישל :]
Let it Bleed

may90

New member
sdgsdgzv

איך בביצפר? כבר היו מבחנים? אילו ספרים קראת החופש? איזו כיתה את? קשה שם? מתכננת משהו גדול לחופש שהכי קרוב? להקה אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? שיר אהוב? ואממ זהו.

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

איך בביצפר?כיף כבר היו מבחנים?לא אילו ספרים קראת החופש?לא קראתי ספרים ><" איזו כיתה את?ט'2 קשה שם?בינתיים לא ממש.. מתכננת משהו גדול לחופש שהכי קרוב?כע.. סופרלנד להקה אהובה?שאלה מכשילה
זמר אהוב?אין זמרת אהובה?פרגי שיר אהוב?אין

GD ROCKS

New member
*משתפת פעולה*../images/Emo24.gif

אז........ איך בביה"ס? כייף? את נואשת לחופש, כמוני? מה המקצוע שאת הכי אוהבת? איזה את הכי שונאת? באיזה צבע המחברת שלך בהיסטוריה חחחח?! *טוב חלאס עם ביה"ס.. שאלות אחרות* מה המאכל האהוב עלייך?! מה המשקה אהוב עלייך? איזה להקה את גם אוהבת, חוץ מדה יוזד? את מנגנת? חחחח את אוהבת גבינה מותחת?! *פשוט כל העולם אוהב את זה ורק לי זה עושה בחילה* נמנמנמ מה התוכנית האהובה עליך? את הולכת לקוקהקולה לייב?! איך עבר היום?! מממ.. נגמרו לי השאלות [:

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

איך בביה"ס?סבבי כייף?כע את נואשת לחופש, כמוני?לא מה המקצוע שאת הכי אוהבת?כל שיעור שאני הכי מאחורה עם כמה מהחברה ועושים שטויות איזה את הכי שונאת?ספורט באיזה צבע המחברת שלך בהיסטוריה חחחח?!וורוד *טוב חלאס עם ביה"ס.. שאלות אחרות* מה המאכל האהוב עלייך?!הכל מה המשקה אהוב עלייך?העיקר מים איזה להקה את גם אוהבת, חוץ מדה יוזד?נו.. כל מיני.. את מנגנת?כע חחחח את אוהבת גבינה מותחת?!כעע *פשוט כל העולם אוהב את זה ורק לי זה עושה בחילה*XDD נמנמנמ מה התוכנית האהובה עליך?סטרדיי נייט לייב את הולכת לקוקהקולה לייב?!לעע.. מה אני יעשה שם?!?! הכל ישראלי.. איך עבר היום?!נחמד פלאס

למעלה