חעחע [אני אשתוק]
מה שלומך? בת כמה את? איזה כיתה? באיזה איזור את גרה? יש לך חיות מחמד? אם כן איזה? באיזה צורה את יושבת כרגע? על מה את חושבת כשאת רואה זוג קופים ממן זכר שכל אחד מהם חושב שהשני הוא נקבה והם מנסים לעשות את שלהם...?
מתי היה החלום האחרון שלך שאת זוכרת? על מה הוא היה בקצרה? את חולמת הרבה? את תלמידה טובה? את יודעת מה זה 3? על מה את חושבת עכשיו? ועכשיו..? כשאת מסתכלת אחורה מה את רואה? ולצד ימין? ושמאל? באיזה צבע החולצה שלך? והמכנס? והשיער? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? איך היה היום הראשון של החופש? איזה חיה את הכי אוהבת? |נדגש| זה או זה: שניצל או צ'יפס? קטשופ חרדל או מיונז? חריף או חמוץ? חסה או גזר?
או
? ירוק או כתום? חרגול או חגב? אם היית יכולה לנסעו לאן שבא לך, לאן היית נוסעת? למה? מעדיפה להשאר לגור בארץ או לעבור לחו"ל? אוספת משהו? מה בחיים לא תאכלי? מה יש לך בכיסים? איזה דיסק נמצא עכשיו בכונן במחשב? מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו? מתי זה קרה? מה המילה הראשונה שאמרת? האם גם את היית תמימה[או יותר נכון טיפשה] והאמנת לסיפור החסידה והתינוקות? טוב נגמרו לי השאלות ויש לי רק עוד אחת שאמ.. את לא חייבת לענות עליה
אמא שלך פורייה?
[אל תנסי להבין למה אני שואל...בבקשה]