הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo41.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif

חחח כמעט שכחתי מזה...
אוקי, אז הקורבן השבועי שלנו היא....
בנטליקע
אז יאללה, תתחילו לשאול
^-^

tomact

New member
מוחעחע

שלום. מה המצב? בת כמה את? שזה אומר שאת בכיתה: מאיפה בארץ? באה למפגש? מנגנת על משו? על מה? נכון שאת נוסעת על סקייט? יודעת אולי? וסלייד/גריינד? מה התרגיל הכי מסובך שאת יודעת? מה האחרון שלמדת? נסעת פעם בחצי צינור? נכון זה מפחיד כזה? ממתי את שומעת דה יוזד? איך הכרת אותם? רואה בובספוג? על כמה אנשים עבדת ב1 באפריל? וכמה מהם עלו עלייך לפני שאמרת להם? זהו.. משוב: אני יודע, אני כל כך גרוע בשאלונים...

בנטליקע

New member
מוהאהאה

שלום. היי. מה המצב? חחח סבבה חזרתי מטיול שנתי באילת בת כמה את? 16 באוגוסט שזה אומר שאת בכיתה: י' מאיפה בארץ? איזור נתניה-כפר סבא באה למפגש? תלוי מתי יהיה.. מנגנת על משו? כה על מה? חשמלית נכון שאת נוסעת על סקייט? INDEED :D יודעת אולי? כה וסלייד/גריינד? עובדת על זה בקרוב.. מה התרגיל הכי מסובך שאת יודעת? חח קיק פליפ..(וזה לא מסובך..) מה האחרון שלמדת? קיק פליפ נסעת פעם בחצי צינור? ממ לא נכון זה מפחיד כזה? הייתי דופקת ת'אימאימא של הפרצוף ממתי את שומעת דה יוזד? שנה שעברה איך הכרת אותם? חברה שלחה לי שיר וקניתי ת'דיסק ואהבתי.. רואה בובספוג? NO על כמה אנשים עבדת ב1 באפריל? הרבה וכמה מהם עלו עלייך לפני שאמרת להם? חחח אפחד

CheN Y

New member
בנטליקעעעע

מה נשמע? הכל טוב? אממ שומעת מוזיקה? איזה שיר? מתי יצאת עם הסקייט לאחרונה? שניצל תירס או עוף? קולה או ספרייט? שחור או לבן? ואנס או די סי? מה עשית היום? את מי את הכי שונאת? למה? אבל הוא בנאדם.. מה את עושה בזמנך החופשי? גיטרה חשמלית או בס? אורז או פסטה? מה בא לך עכשיו לאכול? אין לי כוח..X__X

בנטליקע

New member
../images/Emo194.gif

מה נשמע? הכל טוב =) הכל טוב? הכל טוב =) אממ שומעת מוזיקה? כה איזה שיר? hanson- mmmbop אין על הפאגים האלה מתי יצאת עם הסקייט לאחרונה? לפני 4 ימים בערך שניצל תירס או עוף? עוף קולה או ספרייט? קולה שחור או לבן? לבן ואנס או די סי? דיסי (אבל יקר פי אלף) מה עשית היום? הייתי בטיול שנתי.. את מי את הכי שונאת? אותי...כחחחקח *קולות חתיכה* יללה ביי למה? כי אני אימו אבל הוא בנאדם.. לא, הוא מוסטפה. מה את עושה בזמנך החופשי? אממ..מזדיינת גיטרה חשמלית או בס? חשמלית YEAH אורז או פסטה? פסטה יאמ מה בא לך עכשיו לאכול? האמת לא בא לי דפקתי היום קומבינה חח.. אין לי כוח..X__X D:

Rose131

New member
ממ.../images/Emo29.gif

הייD: משעמם לי.. משעמם לך? ממ.. אז את נוסעת על סקייטבורד.. מה הפציעה הכי חמורה שעשית? איפה את מתאמנת? את לא מפחדת ליפול ולשבור דברים? ממ.. איפה את גרה בכלל? ואת תבואי למפגש? ממ.. באיזה כיתה את? יש לך מורה נחמדה? מי המורה הכי נחמדה בבצפר שלך? והכי כלבה? יש לך חופש היום? מתי התעוררת? למה התעוררת? מתי הלכת לישון? ממ.. איזה שאלות דפוקות>< את מנגנת על משהו? מה השיר שאת הכי אוהבת של היוזד? ומה השיר שאת הכי אוהבת בכלליות? ומה השיר שאת הכי שונאת של היוזד? ומה השיר שאת הכי שונאת בכלליות? אני מאוד משעממת? לאנורא. תתגברי. ביי

בנטליקע

New member
../images/Emo68.gif

הייD: אלו, אלו. משעמם לי.. משעמם לך? דווקא לא:p ממ.. אז את נוסעת על סקייטבורד.. מה הפציעה הכי חמורה שעשית? השתפשף לי כל המרפק וירד מלא דם.. איפה את מתאמנת? ברחוב מאחורי הבית (ככה זה כשגרים במושב..) את לא מפחדת ליפול ולשבור דברים? האמת שלא ממ.. איפה את גרה בכלל? מושב בלב השרון(מועצה)..ליד נתניה וכפר סבא וכל אלה ואת תבואי למפגש? תלוי מתי יהיה.. ממ.. באיזה כיתה את? י' יש לך מורה נחמדה? כה מי המורה הכי נחמדה בבצפר שלך? לאומנות היא חמד והכי כלבה? כולם זונות חח יש לך חופש היום? כה מתי התעוררת?8 בבוקר
למה התעוררת? כי הייתי בטיול שנתי.. מתי הלכת לישון? 2 בערך ממ.. איזה שאלות דפוקות>< חח לאנורא את מנגנת על משהו? חשמלית מה השיר שאת הכי אוהבת של היוזד? i caught fire ומה השיר שאת הכי אוהבת בכלליות? כרגע lillix- its about time ומה השיר שאת הכי שונאת של היוזד? choke me לא יכולה לשמוע אותו.. ומה השיר שאת הכי שונאת בכלליות? שירים של צופים.WAA אני מאוד משעממת? ממ לא כל כך חחח

D a r k B o y

New member
חעחע [אני אשתוק]

מה שלומך? בת כמה את? איזה כיתה? באיזה איזור את גרה? יש לך חיות מחמד? אם כן איזה? באיזה צורה את יושבת כרגע? על מה את חושבת כשאת רואה זוג קופים ממן זכר שכל אחד מהם חושב שהשני הוא נקבה והם מנסים לעשות את שלהם...?
מתי היה החלום האחרון שלך שאת זוכרת? על מה הוא היה בקצרה? את חולמת הרבה? את תלמידה טובה? את יודעת מה זה 3? על מה את חושבת עכשיו? ועכשיו..? כשאת מסתכלת אחורה מה את רואה? ולצד ימין? ושמאל? באיזה צבע החולצה שלך? והמכנס? והשיער? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? איך היה היום הראשון של החופש? איזה חיה את הכי אוהבת? |נדגש| זה או זה: שניצל או צ'יפס? קטשופ חרדל או מיונז? חריף או חמוץ? חסה או גזר?
או
? ירוק או כתום? חרגול או חגב? אם היית יכולה לנסעו לאן שבא לך, לאן היית נוסעת? למה? מעדיפה להשאר לגור בארץ או לעבור לחו"ל? אוספת משהו? מה בחיים לא תאכלי? מה יש לך בכיסים? איזה דיסק נמצא עכשיו בכונן במחשב? מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו? מתי זה קרה? מה המילה הראשונה שאמרת? האם גם את היית תמימה[או יותר נכון טיפשה] והאמנת לסיפור החסידה והתינוקות? טוב נגמרו לי השאלות ויש לי רק עוד אחת שאמ.. את לא חייבת לענות עליה
אמא שלך פורייה?
[אל תנסי להבין למה אני שואל...בבקשה]

בנטליקע

New member
פאק

שברת את שיא השאלות מה שלומך? הכל טוב מה איתך? בת כמה את? 16 באוגוסט איזה כיתה? י' באיזה איזור את גרה? השרון יש לך חיות מחמד? אם כן איזה? כה BIATCH באיזה צורה את יושבת כרגע? מזרחית על מה את חושבת כשאת רואה זוג קופים ממן זכר שכל אחד מהם חושב שהשני הוא נקבה והם מנסים לעשות את שלהם...? ממ..שהם עומואים? מתי היה החלום האחרון שלך שאת זוכרת? יש לי טווח זיכרון קצר על מה הוא היה בקצרה? -_- את חולמת הרבה? כה אני מהמעופפים.. את תלמידה טובה? הייתי בעבר הרחוק את יודעת מה זה 3? זה מספר על מה את חושבת עכשיו? על אוכל ועכשיו..? על אוכל אחר כשאת מסתכלת אחורה מה את רואה? אותי (כי אני שמנה כמו החיים..חח סתם לא) ולצד ימין? כנ"ל ושמאל? כנ"ל DAMN SO FAT! באיזה צבע החולצה שלך? תכלת והמכנס? אפור והשיער? שטני וקצוות בלונדינים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? חברות שלי איך היה היום הראשון של החופש? מאגניב איזה חיה את הכי אוהבת? ארנבת שעירה (וכמה שיותר שעירה) |נדגש| זה או זה: שניצל או צ'יפס? צ'יפס קטשופ חרדל או מיונז? קטשופ דה חריף או חמוץ? חריף חסה או גזר? אף אחד או ? ! ירוק או כתום? ירוק חרגול או חגב? חגב..לא מציק אם היית יכולה לנסעו לאן שבא לך, לאן היית נוסעת? אירלנד למה? ארץ הבירה =) מעדיפה להשאר לגור בארץ או לעבור לחו"ל? בארץ..למה סתם לעבור לחו"ל ולנטוש את כולם..מטומטם לדעתי אוספת משהו? כסף מה בחיים לא תאכלי? דגים מה יש לך בכיסים? סמינט איזה דיסק נמצא עכשיו בכונן במחשב? כלום מי הבנאדם האחרון שהרבצת לו? לא זוכרת מתי זה קרה? שוב לא זוכרת מה המילה הראשונה שאמרת? כוס שלרבאק.. חח סתם לא יודעת האם גם את היית תמימה[או יותר נכון טיפשה] והאמנת לסיפור החסידה והתינוקות? לא לא עונה -__________-

may90

New member
בנטל D:

הלו כואבת לי הבטן אמ מה את עושה היום? ומחר? ואממ יש לך אוכל בבית?;[ ואמ נו אין לי מה לשאול אמ כע אמ אולי אמ מההההההההההההה התוכנית האהובה עלייך? [אחרי טופ מודל] ואמ זהו נו D:

בנטליקע

New member
מיציקט

אמ מה את עושה היום? ישנה ומחר? לא יודעת עדיין ואממ יש לך אוכל בבית?;[ חחח שלי לא יהיה אוכל בבית?... ואמ נו אין לי מה לשאול אמ כע אמ אולי אמ מההההההההההההה התוכנית האהובה עלייך? [אחרי טופ מודל] ורוניקה מארס זה נייס ואמ זהו נו D: חח מיידלע את אכזבה.

may90

New member
האוכל היחידי שיש לי זה קעקועי לשון

וגם זה נגמר *ראי את נפלאות העקבות כלבים*

למעלה