הקורבן השבוע

michalushK

New member
../images/Emo41.gifהקורבן השבוע../images/Emo41.gif

~טדאם טאדם~ והקורבן השבועי היא/הוא.. :] לוש Hilary duff - המצטרפת [הדי] טריה לפורום :][: אז קדימה.. שאלות :]

michalushK

New member
לוש Hilary duff הקורבן השבועי! אז

להציף
המחשב שלי מת.. הייתי מגיבה קודם אבל.. מת
אז.. מנשמע? מה קורה? איך החיים? איזה צבע את אוהבת? מאיפה את? יומולדת? נכון שג'נס אקלס הוא מושלם? ~שאלה ריטורית~ גרה עם ההורים או בדירה לבד? נכון שנטוש כאן קצת? צריך לעשות משו לדעתך? מה את אוכלת? מה את רוצה לאכול? נכון שהמבורגר זה טעים? נכון שג'נס זה יאמי? [עוד פעם אני והשאלות הריטוריות שלי] זהו

darklighter

New member
טוב אני אנסה לשאול../images/Emo190.gif

ממצב? איך החיים? נכון שג'נס שקסי?
נכון שאני לא היחידה ששואלת את זה? איזה עוד סדרות את רואה? זמר? זמרת? להקה? סרט אהוב: ספר אהוב: שחקן: שחקנית: מה תקחי איתך לאי בודד? ואת מי? אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת? מה את אוהבת לאכול? ולשתות? התנשקת פעם? היית מאוהבת פעם (חוץ מבג'נסן/ג'ארד)? רגע מפדח בחיים שלך: מתי בפעם האחרונה: צחקת? בכית? כעסת? קיבלת מחמאה? נתת מחמאה? עשית מעשה טוב? עשית משהו שהתחרטת עליו? אגב מה את חושבת על הפורום? טוב אין לי כוח להמציא עוד שאלות "מקוריות" אז בכיף שיהיה לך

michalushK

New member
אנלא ממש יכולה

כי אני מגיבה ועושה הכל דרך הפלא כי המחשב שלי התפגר.. תוכלי את לשלוח לה? אחרי שהיא תענה על השאלות נבחר את הקורבן הבא

michalushK

New member
אנלא ממש יכולה

כי אני מגיבה ועושה הכל דרך הפלא כי המחשב שלי התפגר.. תוכלי את לשלוח לה? אחרי שהיא תענה על השאלות נבחר את הקורבן הבא

עונה =]

אז.. מנשמע? סבבה מה קורה? הכול טוב איך החיים?אמממ בסדר איזה צבע את אוהבת? אממ שחור לבן אדום תחלת תורקיז ובורדו =] וכמובן גם את כול השאר אבל הם הכיי מאיפה את?ראש העין יומולדת?עוד מאת עוד שבועים כככה ישש חח 17.12 נכון שג'נס אקלס הוא מושלם? ~שאלה ריטורית~ למרות שזה שאלה ריטורית ..כןןןןן גרה עם ההורים או בדירה לבד? עם ההורים כי אני רק עוד מאת בת 16 הלוו חחח נכון שנטוש כאן קצת? אממ לא ממש =] צריך לעשות משו לדעתך?לא יודעת מה את אוכלת?עכשיו כלום מה את רוצה לאכול?אממ כלום נכון שהמבורגר זה טעים?כע נכון שג'נס זה יאמי? [עוד פעם אני והשאלות הריטוריות שלי] כן החי בעולם אהההה loev is indir חח איך שלא רושמים את זה =] ממצב? אחלה בסדר סבבה =] איך החיים? אממ חיים נכון שג'נס שקסי? אהאההה נכון שאני לא היחידה ששואלת את זה? כע איזה עוד סדרות את רואה?וואי את כולםםם חח כול מה שב ערוץ 13 ביס את סמויויל על טבעי כמובן מיגרש ביתי אוסי פלישה מעמקים טירוף בבית אנטומינה של גי וסבגס איך שלא קוראים לזה ו..נמלטים ויש עוד מלאה כי אינ לא זוחרת הכול עכשיו זמר? אמ כולם זמרת? גם כולם אבל הכי הילארי דאף להקה? אממ סרט אהוב:הכול אינ חולה אל סרטים ספר אהוב:אממ קשה אינ בקושי קוראת בכלל אבל אינ קוראת אין אהוב שחקן:כולם חח שחקנית:גם כולם חח אאני ממש מטורפת אל הכול . שתהם ממש ארוקים אז פשוט כולם חח מה תקחי איתך לאי בודד? אמ מחשב -כי זה גם המצעי קישור ואוכל +מים וכלו החברים והמשפחה והכלבה שלי חח ואת מי?רשמתי למאלה אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת ? שלום בעולם ובריאות לי ולמשפחה שלי ו...אממ קשה קשה.. ו...ו...ו...אושר כושר יושר ועושר (חח זה כולל הכול +כסף שיעזור לנו כמו לכולם=]) מה את אוהבת לאכול?אמממ לא יודעת הרבה דברים בעיקרון עכשיו בה לי סלט חסה חח ולשתות?אמ גם הכול חח קימאת התנשקת פעם?כן היית מאוהבת פעם (חוץ מבג'נסן/ג'ארד)?חחח כן במפורסמים אחרים כולל היום בכולם חח אבל במציעות לא רגע מפדח בחיים שלך:וואי חח אןי נירה לי יעני היה משהו אבל אף אחד לא היה לא היה לי מפדח והכול חח עם אתם רוצים אינ יספר =] מתי בפעם האחרונה: צחקת?חח עכשיו בכית?אממ לא ב3 או 4 שנים האחרונות חח כעסת?אמ ביום שישי קיבלת מחמאה?כולם יום סתאאםם נתת מחמאה?אמ אמ אופס לא זוחרת עשית מעשה טוב? אממ כמו מה? עשית משהו שהתחרטת עליו?לא כן במקום להיות היום בבבית חולה רציתי ללכת לבית הספר כי גם ככה לא למדתי היום =] אגב מה את חושבת על הפורום?שהוא הכי הכי +סבבה =]] סיימתי =]

למעלה