הקורבן

s u s h i m i

New member
../images/Emo41.gifהקורבן../images/Emo41.gif

טוב בפעם שעברה היה לנו אין לי כינוי 2 שלצערי הרב הוא לא ענה על השאלות אבל... יש לך עוד זמן לענות הפורום במילא קצת ריקני ככה שאתם תגיע לדף השני מאוחר אז היום יש לנו את:
moton
הלא הוא מוטי המנהל היקר לנו יאללה תתחילו בשאלות...

שאלות ../images/Emo13.gif

1. פורומים: 2. קומונות: 3. למה בחרת בשם הזה
4. תחביבים: 5. סדרות אהובות:

moton

New member
עונה...../images/Emo13.gif

1. פורומים: בחתימה 2. קומונות: כמעט ולא גולש בקומונת... 3. למה בחרת בשם הזה? כינוי שהדביקו לי במקרה בתקופה שנרשמתי לתפוז... כבר לא קוראים לי ככה.. אבל בפורום כן 4. תחביבים: גרפיקה, עריכת וידאו, וכו' 5. סדרות אהובות: האלופה, השיר שלנו 3, מועדון לילה[!!!], כוכב נולד 4, חברים, אלי מקביל ועוד הרבה

../images/Emo13.gif

מה המטרות שלך לעתיד יש לך דמות הערצה(לא מדברת על מפורסמים) איזה זמר אתה אוהב מכוכב נולד 4
איזה להקה אתה אוהב
מה אתה הכי אוהב לעשות
כמה אחי או אחיות יש לך
יש לך חיה מסויימת
ספר משהו עלייך-

moton

New member
../images/Emo26.gif

מה המטרות שלך לעתיד? לסיים תיכון ולעבור את הצבא בשלום ואח"כ גם לעבוד במשהו שאני אוהב יש לך דמות הערצה(לא מדברת על מפורסמים)? לא... אני לא מעריץ.. אבל יש הרבה אנשים שאני אוהב ומעריך איזה זמר אתה אוהב מכוכב נולד 4? הייתי רוצה שבגמר יהיו מאיה, זהבית וג'קו. איזה להקה אתה אוהב? אין לי להקה אחת אהובה.. אני שומע כל סוג של מוזיקה.. זה בעיקר תלוי בשיר עצמו מה אתה הכי אוהב לעשות? לעצב כל מיני דברים בפוטושופ.. לערוך סירטונים, ולישון כמה אחי או אחיות יש לך? 2 אחים קטנים ממני יש לך חיה מסויימת? יש לנו בבית דגים
ספר משהו עלייך- כבר סיפרתי המון בשאלות מעליי

../images/Emo214.gifשאלות../images/Emo98.gif

זה כיף להיות מנהל? היה לך כבד כשהרמת את אוולין [
]? טלי שרון או שמ"ש? על מי היית מוותר בתכנית- מיה או ארז? עפר או אביעד? עפר או אורי גוטליב? אביעד או רמי הויברגר?

moton

New member
../images/Emo98.gif

זה כיף להיות מנהל? זה נחמד...
היה לך כבד כשהרמת את אוולין? לא ממש.. היא קלה
טלי שרון או שמ"ש? טלי... על מי היית מוותר בתכנית- על רמי.. למרות שלכולם היו קטעים טובים מיה או ארז? ארז.. מיה פשוט שותקת לאחרונה
עפר או אביעד? עפר עפר או אורי גוטליב? עפר אביעד או רמי הויברגר? אביעד

למעלה