הקטע שעושה לי טוב היום

kikona126

New member
../images/Emo41.gifהקטע שעושה לי טוב היום../images/Emo41.gif

קודם כל תודה רבה לדרור דרור על ההשראה. ההודעה שלך על האהבה גרמה לי לחשוב על זה. במשך היום כולנו חווים דברים שנותנים לנו תחושה של כיף ושל עוד. לפעמים זה קטע שקראנו בספר, סדרה שראינו בטלויזיה או איזה ילד קטן שמשחק עם כלב ברחוב. מהו אותו הדבר הטוב שבו הייתם רוצים לשתף אותנו? מוזמנים לשתף בהכל, ואם יש תמונות גם זה יתקבל בברכה

happines s

New member
בטח

לראות את האהבה של אנשים אחרים לחיים זו שבין היתר, ניתן לראות בהנחה שלהם את הדברים שלהם,כמו העיצוב של הבית, הלבוש של התינוק, האדנית שנמצאת במרפסת, המרפסת הקטנה שמכילה בקושי שתי כיסאות ושולחן-והיא המרפסת שהם כ"כ אוהבים לשבת בה שהם מצטופפים בה צלונים של פו הדוב שתלויים על החלון באוטו-ונקנו ונתלו רק בזכות האהב שלהם לילדה קטנה-בשבילה

liza26

New member
עשה לי את היום

אמא שלי שקנתה לי חולצות בדיוק מה שרציתי חיבוק מהבת שלי והזכות והאפשרות הנדירה לקחת אותה אל ומהגן נשיקה מהבעל אחרי שהגיע מאוחר הביתה הישיבה הזו אצל דודות שלי והשמחה על המשפחה הנפלאה המורחבת שלי.

CrazySheep111

New member
יאי אני רוצה!:

אתמול ציירתי על בת דודה שלי ועשיתי עליה קצת ניסויים, ואני מרוצה שהיא מרוצה
ויצא יפה
ודבר נוסף שהיה אתמול, מישהו מהת.דלק אצלנו התחיל איתי, והפעם הוא ממש התכוון לזה ברצינות (רצה לשלם את הדלק, הזמין אותי לצאת איתו וארוחה וכאלה...) לא ידעתי איך לצאת מזה, וכבר אמרתי לו מזמן שיש לי מישהו... אבל זה היה מחמיא
והיום מישהו עשה לי את היום כי הוא הצחיק אותי
. מה שקרה, הייתי בדרך לעבודה והגעתי לרמזור, והירוק התחיל להבהב והתחלתי להתלבט אם ללחוץ גז ולעבור או לעצור. החלטתי לעצור... ואז אני קולטת את זה שהיה מאחוריי במראה- מתחיל לצעוק ולעשות עם הידיים
יענו למה לא עברתי
נקרעתי מצחוק עליו
יותר מאוחר הגענו לעוד רמזור שהנתיבים בו התפצלו אז הוא עקף אותי והסתכל לאוטו שלי לראות מי בפנים- אני חשבתי לעצמי "כן כן בחורה נוהגת", ססס לאנשים אין סבלנות...כאילו אני לא איחרתי לעבודה!!!
למרות הכל אני מקווה שאותו בחור צוחק על זה עכשיו כמוני ושהיתה לו אחלע דרך...
לי הוא בכל אופן עשה את היום
יום מקסים לכולם!

kikona126

New member
ואו אז גם אני אספר משהו...

היה לי היום מבחן טוב!!! ופיירי! על השאלות שלא ידעתי לענות המרצה ענה
אני יצאתי עם הרגשה מעולה! החומר היה ממש קשה וזאת הפעם הראשונה שהרגשתי שהמרצה בא לקראת התלמידים. תמונה שעושה לי טוב - התמונה של המסך שלי במחשב. חתול יושב על הדשא ויש סביבו אפרוחים. תמונה תמימה וחמודה

Z o A n I

New member
אז ככה...

הדברים שעשו לי הכי טוב היום: יום פעיל במיוחד. בעבודה עשיתי פצצה של מכירות
ראיתי את האחיין החייכן המהמם שלי ועוד ילדה מקסימה וחכמה איתו
שנת צהריים קצרה במיוחד שהטעינה מספיק מצברים כדי ללכת לספינינג
ו...אמנם זה לא היה היום, אבל כן היה בלילה
שיהיה לכולנו ליל מנוחה וחלומות פז...

הדבר הקטן ../images/Emo13.gif

לא כל כך קטן.. הפתעה נעימה חיכתה לי כששמעתי את יתרתי בחשבון הבנק.. מסתבר שקיבלתי עוד משכורת זעומה, בדיוק על הסכום שהייתי צריכה כדי לא להכנס למינוס החודש, כנראה על הימים הממש אחרונים שלי בעבודה לשעבר שלי, בדיוק כשכבר התחלתי להשלים עם זה שכנראה אצטרך להשתמש הפעם בחיסכון הקטן שלי.. עכשיו אני הרבה יותר רגועה.

למעלה