../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחרות השבוע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
במילה אחת-וואו (אוריארד-קריינות?
). בהמון מילים: תחרות רבת משתתפים הייתה לנו. משך שבוע שלם הציעו כאן מספר גדול של רעיונות למסרים ולעיצוב של חולצות. באמת שהיה קשה לבחור, היו המון הצעות מעולות... הרבה מהרעיונות לא עברו את מחסום הראליות. קמת קשה לצייר תמונות ממשקים באמצעים ביתיים. (גם קצת מגעיל ללכת עם זה ברחוב). השבוע יש לנו כמה זוכים בתארים שונים (כי לא הצלחתי לבחור
)
תואר העיצוב הכי יפה ומושקע מוענק ל
נטע התרנגולת
תואר המסר הכי מוצלח מוענק ל
מאור
(מתים על האוכל שלכם)
תואר חביב השופטים מוענק ל
דור
(ללקק למנהלות במקום לאכול חיות) (אפילו שקלתי להכין לי חולצה של "ללקק למנהלות במקום לאכול חיות" ולבוא איתה למפגש. בהתחשב במהלך האירועים במפגש, אני שמחה שלא עשיתי את זה!
) ועכשיו...
תחרות השבוע!
כמו שבטח שמתם לב (אפילו דיברנו על זה כאן קצת) בדף הקהילה הראשי שלנו ישנה תמונה חביבה של "חי על פי מוסר-טבעוני ומאושר". למרות חיבתי העזה לציור ולצייר, נשמעות מדי פעם גם טענות כנגד הציור, מאחר שהוא לא בהכרח עוזר למסר שאנחנו רוצים להעביר. (אבל הוא עוזר לסתור את טענת עודף הפחמימות, לא?
). הציור היפיפה ישאר בגלריות, כמובן (יש לו פרוטקציות, אחרי הכל), אבל הגיע הזמן להחליפו ולמקם בדף הקהילה סמליל (לוגו) לפורום. ולכן -
תחרות עיצוב סמליל פורום רשמי!
הסמליל הזוכה יככב בדף הקהילה ויעניק ליוצרו כבוד מנצנץ עם פסים זוהרים בחושך! הקריטריונים שיגדילו את הסיכוי שלכם לזכות השבוע הם:
טכני (רמז-שימו לב לגודל התמונה, אל תשבצו פרטים קטנים מדי)
התאמה (רמז-נושא הפורום)
מקוריות (רמז-כבר הוכחתם את עצמכם בתחום הזה) וכמובן, הקריטריון הנוסף, זה שמשתלט על תרבות הכתיבה בפורום עד כדי סיפוק ריגושים יום יומיים לכולנו (בעיקר לי):
חנופה לחבר השופטים! (רמז-חנופה לחבר השופטים!) יום טוב לכולם, ואמצע שבוע שמח! נטע (שמש, ירח וכוכבים)
במילה אחת-וואו (אוריארד-קריינות?