הקרנה מיוחדת של הפרק האחרון

../images/Emo41.gifהקרנה מיוחדת של הפרק האחרון../images/Emo41.gif

60 הגולשים הראשונים שיורידו שיר מתוך פס קול הסדרה שבתות וחגים וישיבו לשאלה מי מבצע את שיר הנושא של הסדרה יזכו בהזמנה זוגית, להקרנה מיוחדת לפני כולם, של הפרק האחרון בסדרה "שבתות וחגים" שתתקיים ב-15/8 במועדון הפיצ'ר בהרצליה. *הכניסה מגיל 23*

just me2

New member
../images/Emo3.gif

תודו שהיא דומה לדנה ברגר בתמונה הזו לא אשמתי, רשמו שזו תמונה של דנה..

qt1

New member
שיחקת אותה just me2../images/Emo45.gif

גם אני לא מצאתי תמונות שלה אחרי הבלונד... מעניין למה. אולי כי זה היה לתקופה קצרה, אולי צריך להמשיך לחפש... אחלה חיפוש, אחלה מצאת. מה עם יורם חטב? יש משו? ראיתי שזואי מצאה תמונות , יש אולי משו על הרקע המקצועי של שאר האורחים?
השאלה כמובן מופנית אל כולם...

just me2

New member
היא כנראה פשוט לא הצטלמה הרבה

אבל אני יודע שהיא השאירה את הצבע.. הייתי בקולהרוק בניצנים והיא הייתה עם הצבע הזה, בכל אופן, יותר יפה לה ככה. אה ורפרוף קצר במומה מעלה את הביוגרפיות הבאות: אתי אנקרי מוקי(ואת מוזמנת לתקן את הטעות בהתחלה - מכופף הבננות הוא של אריק איינשטין ולא של שלום חנוך)

טוארג

New member
היא כבר המון זמן עם השחור

ראיתי אותה ככה ברוק עצמאות 2003 שהיה לפני כמעט שנה וחצי.

just me2

New member
ועוד שאלה - למי שיודע

ה15 יוצא יום ראשון.. אז איך בדיוק זה הולך? ההקרנה לפני השידור של הפרק בערוץ 3, אחריה או שישודר שם גם הפרק הזה?

just me2

New member
מזתומרת אין קשר לפרק?

אז כל מי שמגיע לשם יפספס את הפרק לפני אחרון?

אוי ../images/Emo93.gif לי ../images/Emo70.gif

פתאום ראיתי שזה ב 15 לחודש
אני קסת עסוקה בלהצביע לסקעת

zoeid

New member
מה באמת עושים עם זה?

לצערי אין לי וידיאו ואצטרך להתחלק בין לבין

qt1

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון../images/Emo70.gifאני אקליט ואשלח

אני לא יכולה לנסוע להרצליה, ולכן אני אוכל להקליט ולשלוח לאלה מכם שיפספו את הפרק, אבל בתנאי
שתהיו סבבה ותשלחו לאלה שאני כותבת לכם במכתב שמחכים לוידאו מכם אוקיי? כדי שאף'חד לא ירגיש שהוא הפסיד טוב? אם זה מקובל עליכם אז סבבה ואם לא, אז תאלצו לחכות לשידורים החוזרים ואין לי פתרון אחר. אני יכולה לבקש ממכרים להקליט את הסדרה בתאריך הנ"ל אבל בלי נדר שזה אכן יתבצע מפני שזה כבר ממש לא תלוי בי. מה שתלוי בי , כל עוד אין הפסקות חשמל ואין שביתות דואר אז בכייף. שבת שלום, תחשבו על זה ולגבי השאלות, אלו הן החלטות של ערוץ 3 כנראה ולא של
, אני מאחלת לכולם צפיה נעימה ומאוד מבקשת לא לקלקל לנו בלי
. שלכם תמיד

למעלה