הראיון השבועי

../images/Emo41.gifהראיון השבועי../images/Emo41.gif

לכל החדשים בפורום רק נזכיר את הכללים: כל שבוע מישהו מהפורום ירואיין ע"י כל הפורום, הראיונות נועדו ע"מ שנכיר אחד את השני טוב יותר. בכל שבוע יפתח ראיון חדש , כל אדם רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין. אם אתם מעוניינים לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פתחו שרשור חדש אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני אנא עשו זאת במסרים אלי. אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא אדם שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות אל אנשים שרואיינו כבר , האנשים שרואיינו עד עכשיו: בתיה(Another Girl) ושראל (גרמה). והשבוע אנו נראיין את חברינו שעוד שבוע חוגג יומולדת, הלא הוא עמית - השומר של הגן. נו...למה אתם לא שואלים?

Another Girl

New member
עמית! ../images/Emo9.gif

נכון שאתה יודע שאתה דומה לג'ון לנון?
האם זה בייב מגנט?
מה הכי מצחיק אותך בעולם?
מה הכי מעציב?
איזה שיר של הביטלס אתה הכי אוהב בעולם? ו....זהו בינתיים

אז ככה

שמעתי אנשים שאומרים את זה...לדעתי הם מטורפים :)
לא ממש
וואי הרבה דברים מצחיקים אותי. אני בכלל אוהב לצחוק המון. בדיחות על מייקל ג'קסון למשל משעשעות אותי נורא, לא יודע למה. מה מצחיק אותי הכי בעולם? הממ אני אגיד קונאן אובראיין אבל בעיקרון המון דברים.
הכי מעציב...הממ כלבים עם שלוש רגליים...והקטע שאמא של במבי מתה...אה יש גם שירים שיכולים לגרום לי להתרגשות קלה.
שוב השאלה הזאת? אני אבחר בתשובה הדיפלומטית הקבועה והחביבה עליי - אין שיר אחד אולטימטיבי בשבילי. זה משתנה, יש להם כל כך הרבה שירים טובים :) אבל אם בכל זאת אתם רוצים תשובה אז Something.

גרמה

New member
עמית!

1. על איזה גם אתה שומר בדיוק? האם חייבים להיות רוסים כדי לשמור על גנים? 2. תן ביוגרפיה קצרה על עצמך. שנכיר. 3. מי הכי נחמד כאן בפורום? (רמז: זה לא אני) 4. מי יותר יפה? בתיה, סינתיה או חנן עשראווי? 5. מה רצית לעשות ומעולם לא העזת? שיהיה בהצלחה.

עוד שאלות? פפפ ../images/Emo13.gif

1. על הגן השמור המוקף חומה כמובן. ולא, אני לראייה, לא רוסי. 2. נולדתי ביום אביב בהיר אחד לפני כמעט 17 שנה (17 שנה פחות 6 ימים אם אתם מתעקשים) בשם עמית נאור ומיד שיניתי את שמי לג'ון כפעולת תגמול. גרנו בראשון עד שלפתע החליטו הוריי לקחת אותי לכפר, אי שם ליד כפ"ס, מתישו בחופשה גדול שעבר. מכאן לשם הספקתי לגדול קצת, לפתח תחביבים כמו מוזיקה, צחוקים, חברים, וכנראה שיותר מידי טלוויזיה והפכתי למי שאני היום. 3. הממ....אתה? 4. תראה, עם כל הכבוד לבתיה ועינב...חנאן עשראווי לוקחת בגדול, זה הרי מובן מאליו
5. מה רציתי לעשות ומעולם לא העזתי? וואו, שאלה שצריך אשכרה לחשוב עליה. הממ תמיד רציתי ללכת להופעה של ניסים גרמה, אבל לא העזתי מחשש שזה יגרום לי לנזק בלתי הפיך.

עמית!

למה דווקא "השומר של הגן"? איזה גן?
תה או קפה?
מנגן על...?
מה תעשה כשתהיה גדול? (יותר גדול מהיום...)
למה לדעתך יש רעב באתיופיה? (סתם, לא היה לי מה לשאול...)
המשפט הכי חכם ששמעת בחייך?
הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך?
פיצה או המבורגר? ו..זהו לבינתיים.

ווהו עוד שאלות!

עניתי כבר על איזה גן (הגן השמור המוקף חומה). למה דווקא זה? כי זה שם של שיר שאני מאוד אוהב.
הממ בעיקרון לא זה ולא זה. תה שותים כשחולים. קפה אני כמעט ולא שותה.
מנגן על קלידים ופסנתר
וואו שאלה טובה. אם הייתי מוכשר אז אולי מוזיקאי, אבל אני לא. אז אני פשוט אלך על הצד השני של הסקאלה ואשתדל לעשות משהו שמביא הרבה כסף :)
רעב? מה פתאום...הם סתם רזים.
וואו יש הרבה אני חושב. יש כמובן את "and in the end, the love you take, is equal to the love you make" שאני באמת אוהב. יש את "כי הדרך אל האושר לך בך רק בנו היא טמונה, כמו השמש שהחום פסק מזמן מלהעיק על מצפונה" שתמיד מדבר אליי, ו..הממ.."לב שבור הוא לב שלם". (האמת שאני לא מבין באמת את המשמעות של כל המשפטים האלה סתם רציתי להיראות אינטלקטואל).
לא זכור לי שום דבר כזה
פיצה, זה ברור.

עמית!! ../images/Emo24.gif

שלום לך אישי החביב! 1. למה כתבת בפורום בהיידפארק, שאני "גם יפה וגם אופה"? איך אתה יודע שאני אופה במקצועי? (
), מי סיפר לך על עוגות השמרים המדהימות שאני מכינה? רוצה אחת? אופס, כבר פסח...
2. מי הביטל שאתה הכי אוהב?
3. איזה אלבום של הביטלס אתה הכי אוהב?
4. למי היית עושה ילד: לג'ורג' האריסון או לברי סחרוף?
שא ברכה! :)

עינב!! ../images/Emo24.gif

1. ליל הסדר זה רק מחר, יש עוד כמה שעות לאכול חמץ... 2. אני לא יכול שלא לבחור בג'ורג'. גאון לא מוערך :( 3. מסוג השאלות הקשות, אבל הפעם בלי כל התלבטות אני אבחר בלילה של יום מפרך. (זה בטח ישתנה עד שאני אשלח את ההודעה) 4. הממ...לאנג'לינה ג'ולי

דיתוּש

New member
השומר של הגן...עמית...../images/Emo20.gif

מה שלומך?
מזל-טוב!
בן כמה תהיה?
חוץ מהביטלס, איזו עוד להקה אתה אוהב במיוחד [אם יש]?
יש לך מחשב נייד?
אחד באפריל - עשית משהו מיוחד? עבדו עלייך?

וואו יש עוד...

טוב, תודה
שוב, תודה
יש פה עוד מישהו שלא יודע? תמוה. 17. כבר לא ילדון :( עוד מעט ואוכל לנפנף לקטינות (עם שורוק, סוטים!) לשלום.
יש המון...בעיקר ישראליות - משינה, רוקפור, איפה הילד, איזבו וכולי. כמובן שגם קינג קרימזון ופינק פלויד והרשימה עוד ארוכה. אבל אין עוד כמו הביטלס.
לא
הממ אני לא עשיתי כלום, אין לי מוח מרושע ושנון מספיק בשביל זה. מצד שני אם יגאל שילון מסוגל אז למה לא אני...? ולא בדיוק עבדו עליי..

SmallVille Girl

New member
עמית !

היי מה נשמע ?
מה הינך מעדיף ? שוקו ?, קפה ?, או סתם תה?( משעמם !)
אנא השלם : אחיות פיק =
שאלה שאני שואלת תמיד .. נכון היית רוצה להיות פול מקרטני ???? ולסיום !!! תמונה =

הממ תפוז זה רע וזה לא שלח את ההודעה

הקודמת שכתבתי אז אני אענה שוב. - הכל בסדר, מה איתך? - שוקו, ברור. אבל קר. ושל יוטבתה. - האחיות פיק...אני מעריך את המפיק שלהן, אסף אמדורסקי...אבל הן...הממ..לא בדיוק המוזיקה שאני נוהג לשמוע. והקול שלהן גם תמיד מזכיר לי חתולות מיוחמות מתחת לחלון משום מה...אבל זה בטח זה רק אני... - להיות פול מקרטני מאיזו בחינה? לא הייתי מתנגד לקבל קצת מהכישרון שלו. וגם אולי קצת מהכסף :)

למעלה