הראיון השבועי

../images/Emo41.gifהראיון השבועי../images/Emo41.gif

והשבוע.... אנו נראיין את בר הידועה בכינויה ברווז גומי. (פססססט..יש לה יום הולדת עוד שלושה ימים...) התחילו להפציץ שאלותיכם...

פוליס...

גיל:15 שם:בר...אבל גיסין זה הכינוי... מיקום:כפר-סבא מה ההבדל בין סינים ליפנים?: אמממ...יש יותר סינים?

מאור 87

New member
בר, my love ../images/Emo23.gif

בר..
י' או אני?
א' או אני?
ג'וני או אני?
אני או אני?
הבארבי או ספיר?
(והפעם זה אלייך..
) כצה או היובל?
מחול או תאטרון?
מחול או תעו"נ?
תעו"נ או תאטרון?
או
?
או
?
או
?
או
? זהו לבינתיים.. אוהב אותך כמו החיים..

מאורוש אהובי היחיד והאמיתי!

י' או אני? אתה פי אללף עליו! א' או אני? אמממ לא היית מודע לזה אבל היינון חברים...אבל עכשיו זה רק אתה... ג'וני או אני? סורי, ג'וני יותר טובה...כשאתה תספק את מה שהיא נותנת אז זה יהיה אתה
אני או אני? אמממ אני! הבארבי או ספיר? וואו קשה...אני חושבת שספיר כי שם אפשר גם לנשום. לפעמים.
(והפעם זה אלייך.. ) כצה או היובל? אני לא יודעת! זו דילמה נוראית! אמממ כצה והיובל! מחול או תאטרון? בשניהם אני גרועה... מחול או תעו"נ? מחול. תעו"נ זה לחרשנים. תעו"נ או תאטרון?תיאטרון. נשיקה או חיבוק ? אם זה ממך אז נשיקה! קפה או שוקו ? שוקו! אהובי הנצחי! חוץ ממך כמובן...
יין או בירה ? בירה אבל עדיף בריזר. פינג'אן(?) או מנגל ? אמממ אם התכוונת לטיול בטבע וכל זה אז הפינג'אן. ואני אוהבת אותך כמו החיים פלוס פלוס! יאיי!

דיתוּש

New member
בר בר בר ברווז(כמו הפרסומת לגלגל"צ)

מה שלומך מוייתק?
איך הגעת לרעיון של החתימה שלך? (זה גאוני, אגב)
מוייזל טוב!!!
מה יותר טעים - גלידת שוקולד או גלידת תות?
גלידת פיסטוק - בעעעעעעע או בעעעעעעעעעעעעעעעע?
יש לך שני שקלים בכיס, מה תעשי איתם?
!

וול וול ולל דיר דיתוש...

מה שלומך מוייתק? שלומי בסדר גמור...אני קרועה מעייפות כי הייתי עד עכשיו ביריד של יזמים צעירים אבל נהדר. איך הגעת לרעיון של החתימה שלך? (זה גאוני, אגב) מה, הרעיון של העגבנייה? מישהו מהקן שלי אמר פעם משפט מוזר של " יש לי רעיון אדיר! בוא ניקח צינור ונסגור אותו בצד אחד!" ואז אמרנו לו שאפשר גם לקחת עגבנייה ולהפוך אותה..אני מקווה שלזה התכוונת
מוייזל טוב!!! הממ תודה...למרות שאני דיי לא אוהבת את ה-yomuledeath... מה יותר טעים - גלידת שוקולד או גלידת תות? המממ טאף צ'וייס. נראה לי שאני אלך על תות. משום מה אני מעדיפה בזמן האחרון דברים עם פחות קלוריות. עלק. פשוט חברה שלי תרצח אותי אם אני לא אגיד את זה. גלידת פיסטוק - בעעעעעעע או בעעעעעעעעעעעעעעעע? יאמי! המממ זו לא אופציה, רייט? יש לך שני שקלים בכיס, מה תעשי איתם? אלך ואקנה גרעינים ואז אתפלל שיהיו לי עוד כה שקלים בכיס ואז אני אקנה גם קולה ואז יהיה לי קולהגרעינים! ותודה על הנשיקה! בחזרה!

loba

New member
יריד יזמים צעירים!? באיזה קבוצה את?

לי גם היה לפני כמה ימים יריד יזמים... (רק באזור דרום), מאיפה את?

אלרוס

New member
צעצוע אמבטיה שלי

שוקולד או וניל? ג'ון או פול? ג'ורג' או המנצח מבין הקודמים? רינגו סטאר אחו ריצ'רד סטארקי? מהי ההוכחה למשפט פיתגורס? אם 8+8 זה 16, אז כמה זה 20:0? מי יהיה המרואיין הבא?

אלרוס היקר

(זה נשמע כמו התחלה של כתיבה ביומן...) שוקולד או וניל?שוקולד! תמיד תמיד תמיד! ג'ון או פול?פולפולפולפולפול! ג'ורג' או המנצח מבין הקודמים? המממ אני לא יכולה להחליט. רינגו סטאר אחו ריצ'רד סטארקי? רינגו. זה יותר מאגניב. מהי ההוכחה למשפט פיתגורס? a בשנייה+b בשנייה=c בשנייה, לא? אם 8+8 זה 16, אז כמה זה 20:0? 0 מי יהיה המרואיין הבא? הממממ מי שאני אבחר, לא?

ברווזה!!!

1. איזה שיר של הביטלס את הכי אוהבת? 2. איך הגעת לפורום הזה מלכתחילה? 3. האם כבר שלחת שאלון לחידון של ארועי השנה? 4. מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי?

סינתיה

1.. איזה שיר של הביטלס את הכי אוהבת? המממ זה משתנה...נראה לי שעכשיו זה "golden slumbers" 2. איך הגעת לפורום הזה מלכתחילה? אמממ מצאתי אותו בטעות וזה היה בדיוק בתקופה שהתחלתי לאהוב את הביטלס... 3. האם כבר שלחת שאלון לחידון של ארועי השנה? המממ לא. בפעם הקודמת שהכנתי חידון הוא לא יצא טוב כ"כ...
4. מה את הכי אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? אמממ...כשיהיה לי כזה דבר אני אגיד לך

גרמה

New member
ברווז!!!

שלום..:) 1. מה היית מאחלת לעצמך? 2. איזו מוזיקה שמעת לפני הביטלס? 3. אלבום האהוב? 4. מה את הכי אוהבת בפורום? ביי..:)

גרמה...

היי... מצטערת על האיחור... 1. מה היית מאחלת לעצמך? לא להיות כ"כ מטומטמת בדברים מסויימים...אה, ומאושרת
2. איזו מוזיקה שמעת לפני הביטלס? אמממ...אני מעדיפה להשאיר את זה חסוי (*שיעול* היי פייב *שיעול*...) הבושה! 3. אלבום האהוב? אבי רואד כמובן! ודארק סייד אוף דה מון...:] 4. מה את הכי אוהבת בפורום? אותך! (חנפנות אף פעם לא גרמה למשו רע...
)

למעלה