הרגעים הגדולים - עונה 5

JohnLocke

New member
../images/Emo41.gif הרגעים הגדולים - עונה 5 ../images/Emo41.gif

הגענו לרשימת עשרת הרגעים הגדולים של עונה 5. כמו שכתבתי, אני אחכה עם רשימת עונה 6 עד אחרי שהפינאלה תשודר, אז זו הרשימה האחרונה לבינתיים.

JohnLocke

New member
פרק 503 –הרפתקאות הלוסטיז ב1954

בזמן הקפיצות בזמן הלוסטיז מגיעים לשנות ה50, כשהאחרים חושבים שהם מהצבא האמריקאי, שהביא בעבר פצצת מימן לאי. בנוסף, פראדיי פוגש שם את אמו כשהייתה בת 17, ולוק פוגש את ווידמור בן ה17, שניהם היו אחרים.

השורד

New member
היי! ../images/Emo2.gif הייתי שם החודש, יש לי תמונה משם ../images/Emo9.gif

הייתי בהוואי, ובין היתר בדארמה-ויל... והמתקן שמצולם פה נמצא ממש בצמוד! צילמתי אותו (אותם ליתר דיוק) ובאמת תהיתי אם השתמשו בהם בסידרה מתישהוא...

JohnLocke

New member
זה צמוד מאוד לדארמה-וויל בגלל

שכמו שגילינו בפרק סוף עונה 5, ב1954 האחרים קברו את הפצצה בתוך המנהרה העתיקה, אבל אז דארמה בנו את דארמה-וויל מעל המנהרה הזאת. אז הנוף שרואים ב1954 הוא אותו נוף שרואים מדארמה-וויל בהמשך הסדרה. נ.ב. אני מקנא בך על הוואי.

דווקא לא.

יתכן שגם אני אהיה בהוואי בקרוב, ואני מתכוון לחפש אתרי צילום של אבודים. כבר חקרתי קצת באינטרנט, וגיליתי איפה נמצאת דהארמה-וויל, והיא מאד רחוקה מהחווה שבה צילמו את סצינות 1954 עם הפצצה (שהמתקן שלה עוד נמצא שם). למעשה, הם ממש בקצוות שונים של אוהאו. בסדרה הם דווקא קרובים.

השורד

New member
אז איפה המתקן?

יש מתקנים מאד דומים ליד דארמה-ויל. אגב - הם קצת מייפים את דארמה-ויל בצילומים. הגדר לא קיימת במציאות, ואין אדניות על המתקן העגול... במציאות זה אמנם חלק ממקום פעיל (YMCA Camp Erdman), אבל ה"כפר" נמצא בחלק נפרד ונראה די נטוש, לפחות בתקופה שהייתי שם.

השורד

New member
אז איפה המתקן?

יש מתקנים מאד דומים ליד דארמה-ויל. אגב - הם קצת מייפים את דארמה-ויל בצילומים. הגדר לא קיימת במציאות, ואין אדניות על המתקן העגול... במציאות זה אמנם חלק ממקום פעיל (YMCA Camp Erdman), אבל ה"כפר" נמצא בחלק נפרד ונראה די נטוש, לפחות בתקופה שהייתי שם.

JohnLocke

New member
פרק 505 – סמוקי תוקף את הצוות הצרפתי

לאחר שגילינו שג'ין בחיים, ואחרי שהוא נאסף ע"י הצוות של רוסו, אנחנו רואים איך הכל התחיל בשביל רוסו על האי. סמוקי מדביק את חברי המשלחת שלה במחלה, ולאחר מכן היא הורגת את כולם. בנוסף, אנחנו גם מגלים סוף-סוף איך מונטנד איבד את היד שלו (אחרי ששמענו על זה בעונה 1).

JohnLocke

New member
פרק 506 – הם שוב על האי

לאחר 3 שנים מחוץ לאי, ג'ק, קייט והארלי חוזרים לאי, אבל פוגשים את ג'ין לבוש בחליפת דארמה. מסתבר שהם הגיעו לשנות השבעים.

JohnLocke

New member
פרק 507 - לוק חוזר לחיים

אנחנו מגלים שלוק חזר לחיים לאחר נחיתת אג'ירה על האי. רק בסוף העונה אנחנו מגלים שזה לא באמת לוק, אלא האיש בשחור.

JohnLocke

New member
פרק 507 – בן הורג את לוק

באותו פרק שבו אנחנו רואים את לוק חוזר לחיים (או לפחות חושבים ככה), אנחנו גם מגלים איך הוא מת בעולם החיצון. מסתבר שבן הרג אותו בבית מלון בלוס אנג'לס, לאחר שסיפר לבן מה צריך לעשות כדי לחזור לאי. סצינה עם משחק מעולה כרגיל של טרי אוקווין ומייקל אמרסון.

JohnLocke

New member
פרק 508 – סוייר נהיה לה-פלור

אנחנו מגלים שאלו שקפצו בזמן נשארו 3 שנים בשנות השבעים והצטרפו לדארמה. סוייר נהיה ראש אבטחת דארמה ועובד עם מיילס וג'ין, והוא עכשיו בזוגיות עם ג'ולייט.

JohnLocke

New member
פרק 514 – פראדיי מת ע"י אימו

לאחר שחוזר מאן-הרבור כדי לנסות לפוצץ את פצצת המימן ולגרום להתרסקות 815 לא להתרחש, אלואיז הוקינג הורגת אותו, ואנחנו מגלים שהיא בעצם שלחה את בנה לאי כשהיא יודעת שהיא הולכת להרוג אותו. טוויסט מסע-בזמן, כראוי לעונה שמלאה בכאלה.

JohnLocke

New member
פרק 516 – ג'ייקוב והאיש בשחור משוחחים

שני יריבים וותיקים (וכפי שנגלה בעונה הבאה, אחים) שחיים אלפי שנים, מדברים על פילוסופיה, טבע האדם ותכניותיהם ארוכות-הטווח – ג'ייקוב רוצה להוכיח שהאיש בשחור טועה, האיש בשחור רוצה להרוג את ג'ייקוב.

dar dahan

Member
השיחה הכי מרתקת בכל הסדרה

שיחה מרתקת ונורא מסתורית ובקיצור מדהים

reasonforall

Active member
../images/Emo45.gif מסכים

שיחה שגרמה לנו לרצות עוד ועוד מ-2 הדמויות המסתוריות האלו.

JohnLocke

New member
פרק 517 – לוק באמת מת

בפעם השלישית ברציפות, ג'ון לוק נמצא בתוך ארון קבורה בפרק סיום עונה. הפעם אנחנו מגלים שכל הזמן הזה הוא היה מת, ושהאדם שקורא לעצמו ג'ון לוק הוא בעצם מתחזה, אותו האיש בשחור מהסצינה הפותחת את הפרק.

למעלה