הרגעים הטובים שלנו

יעל :-)

New member
../images/Emo41.gif הרגעים הטובים שלנו ../images/Emo41.gif

זהו נסיון ליצור שרשור (או אולי פינה קבועה בעתיד.. בתקווה שתהיה הענות ואישור מההנהלה
) של הרגעים הטובים והמוצלחים שלנו בדרך. כולנו צועדים בדרך מסויימת ולפעמים נדמה ששום דבר לא הולך/מתקדם. אבל בין לבין יש גם רגעים טובים, רגעים של הצלחה. לפעמים נדמה שהם נמשכו לזמן קצר יחסית, או שבן אדם אחר לא ידע להעריך זאת כמונו. אבל כל רגע כזה הוא צעד חשוב. זהו המקום לשתף באותם רגעים שבשבילנו הם הרבה. ובין השאר, ברגעים אחרים... יהיה אפשר תמיד לקרוא ולזכור ש... "אנחנו יכולים!!" אז... מי מצטרף?

PhEoNiX FiRe

New member
אני מצתרפת

הממ אממ הצלחה (קטנה) שלי הצתרפתי לקבוצה פתחתי את הפה יותר מפעם אחת למרות שנההייתי אדומה כמו גמבה
לא נתתי לעצמי הנחות לא ישבתי בצד ושתקתי השתתפתי למרות הגמגום (זה צעד קטן אבל משמעותי בשבילי) שבוע טוב לכולם עוף החול

גם אני....

היום אחרי הרבה מאוד זמן, אזרתי אומץ, וביקשתי סליחה מאנשים שפגעתי בהם. זה היה רגע קשה, אבל בלי צל של ספק זה היה הרגע המשחרר, והמאושר ביותר שחוויתי מזה הרבה מאוד זמן....

../images/Emo42.gif בוקר אור../images/Emo42.gif

יש לי משהו קטן לומר: אני, חלק מכם. איני שונה בכלום "אינני הנהלה" גם אם שמי צבוע בכחול - כולי כמתוכם. עם ימים של אור, וימים של פחות, אם ימים של שמחה - וגם אחרים... הבית הזה הוא שלנו, לטוב, לרע, לאושר, לעצב, לכל. והבוקר, הוא בוקר אור!!!

יעל :-)

New member
סליחה

מצטערת, זה לא היה אמור להשמע רשמי שכזה. היה שם חיוך... לא אוהבת לעשות דברים על דעת עצמי. מעטים המקומות בהם אני מרגישה בבית. חששתי ליזום... לכן נאמרו הדברים. סליחה

היום...היום ../images/Emo141.gif

היום, נסעתי בכביש כדרכי יומיום, נהגת מאוד לא זהירה עקפה אותי מימין... חתכה את הנתיב שלי, וכמעט גרמה לתאונה... היום... עצרתי במהירות, נתתי לה לעבור, ואמרתי תודה שלא ארעה תאונה, היום - לא כעסתי. לא קיללתי... היום פשוט קיוויתי שמחר לא אתקל בה שוב...

בדדי

New member
../images/Emo57.gifעלייך

ומאחלת לך מחר שיהיה יום טוב בכביש, בעבודה (חחחח איך זה נשמע) ובכלל שיהיה יום מאיר...וזהיר!!

../images/Emo51.gif עלי ועל כל אותם...

שהכביש הוא חלק מעבודתם... (ואללה זה נשמע תרתי משמע...
) היום החלטתי שגם היום, ורק היום, אני לא אכעס, אני אחייך (ורק היום) גם לפנים זעופות, אענה לטלפונים בנימוס, אקבל את עצמי כמו שאני - ואפילו אוהב את מה שיש... אומר תודה על מה שיש, ואוהב את היום, רק היום...

למעלה