הרייטינג ממשיך לרדת

duduamar

New member
../images/Emo41.gif הרייטינג ממשיך לרדת ../images/Emo4.gif ../images/Emo41.gif

השבוע חלה ירידה נוספת ברייטינג, ל-19.5%, מקום 12 ברשימה השבועית. לקוח מYNET

מילי17

New member
זה הכול יחסית

יחיסת ליהורם גאון וערוץ 10 זה פאקינג בסט
יחסית לגולת הכותרת של יאיר לפיד
זה ממש רחוק מזה... אבל שלושתנו יודעים את האמת נכון....=]

vitamin P

New member
19 זה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

רק יחסית לשעה וליום ציפו ליותר.....

KiShKooSh

New member
אממ... הקדימונים רעים

הסידרה טובה, הקדימונים זה מה שמביא אנשים לראות את זה והם רעים לי הם לא גרמו לראות את הסידרה ולהתעניין בה ראיתי בטעות וגיליתי שהיא טובה

זה לא אומר כלום.

מבקרי הטלויזיה אוהבים לרדת על תוכניות. חוץ מזה, אני לא רואה תוכנית רק בגלל הרייטינג שלה. (נמוך או גבוה).

duduamar

New member
לא אמרתי שזה אומר משהו...

רייטינג הוא לא מדד לאיכות, וגם ככה לדעתי לכל אחד טעם שלו ואין דבר כזה תוכנית איכותית או לא.

לדעתי הסדרה קצת מדרדרת...

ולפני שתצאו בהצהרות תזכרו שזו דעתי. נו בחייכם, מדובר בסדרת נוער. פינטו עם זורר, איש המחשבים עם גלית, אסי לוי עם רענן (זה שמו לא?), הפסיכולוג עם הדוברת.. לכל אחד יש את האחת שלו.... חוץ מזה הביזיון של אתמול: 2 ילדים הצליחו לחדור למחשבים ולקח ימבה זמן לאתר זאת, יש להקה שמוכנה לשיר בבית קברות, והאלוף הבדאוי גמר אותי. יש המון ילדים חולים בעדה הבדאוית המון פיגור (אין לזה שום קשר אולי לעובדה שאין שם ערבוב גנטי? כאילו הם מתחתנים בינם לבין עצמם), אין ביוב אין חשמל (כאילו מדובר בהמון המון התיישבויות לא חוקיות). קחו לדוגמה את רהט תמצאו שיש ביוב ויש חשמל. אבל אם משפחה שלמה מחליטה להתיישב בנקודה מסויימת ואח"כ המשפחה מתרבה ומצטרפים אליה עוד ועוד זה מה שקורה. יחד עם זאת אני לא חושבת שהמדינה צריכה להקל ראש בדבר. מדובר באזרחים שזכאים לתנאים הסניטריים האלה. בקיצור התיאשתי. אני עם איש העטלף.

מילי17

New member
אוקיי אומנם לא מסכימה

אבל אם זו דעתך.. ולא הבנתי איך בדיוק המידע על הבדוואים תורם ל"אמינות" של הסדרה ולתדמית של סדרת נוער?

למעלה