הרייקי ששם בשבילי

MikeY fReAk

New member
../images/Emo41.gifהרייקי ששם בשבילי../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

טוב, כאן תספרו על כל מיני דברים שקרו לכם כמו המקרה הבא: היום יצאתי משיעור מ"מ כדי לשתות, ואז בדרך נדפקה לי הברך בספסל\: ממש כאב לי, אבל כמה דקות של רייקי מאוד עזרו לי! [רק כתבתי שאין לי רעיונות ו..הופ!
]

Anabel74

New member
רעיון נפלא!

תמי דמעניין לשמוע סיפוריי רייקי - זה כמו קסם... יש הודעה ישנה שלי שמתארת מקרה נחמד אם אמצא אותה אצרף קישור.

ofirush 14

New member
ממממ קרה לי מקרה נחמד

טוב..לא ממש לי..אבל לפני בערך שנתיים, הלכתי עם כמה חברות ואז חברה שלי דפקה ת'רגל באיזה קרש (אספנו קרשים לל"ג בעומר) וירד לה דם והיא בכתה ואז עשיתי לה רייקי...והופ! נעלם...וגם בכיתה ב' אז עשו עליי חרם...ואז עשיתי מן סוללת ביטחון וטענתי או שזה הטענתי..לא משנה..קיצר הטענתי/טענתי אותה ברייקי ובאתי לכיתה עם הרבה ביטחון עצמי (זאת הייתה תקופה רעה מבחינתי אז לא היה לי ביטחון עצמי) ובדיוק באותו היום כול השלימו איתי..אוהו...סיפורים יש לי פה...אני רק צריכה להיזכר

../images/Emo39.gif היום דווקא עשיתי רייקי לחברה

וזה דיי מוזר איתה. כשיש יותר מדי אנרגיות...נגיד כה... אז ניהיה לה כאב ראש. כבר כמה פעמים שהיא נכנסת לחנויות עם המון אבנים וכואב לה הראש מזה, והיום כשעשיתי לה רייקי היא הרגישה משהו בעיקר בראש ובגרון, גם כשכבר עברתי למקומות אחרים. ובסוף כשסיימתי היא אמרה שכואב לה הראש
מה דעתכם? מה עובר עליה?

../images/Emo39.gif ../images/Emo11.gifסבבה...

לא משנה... אממ... ואם כבר מדברים על זה, אז היום עשיתי לעצמי רייקי בבוקר על האוזניים כי כבר שלושה ימים כואב לי ולא יה לי כח לקחת שוב טיפות, ועד לפני כמה שעות זה לא חזר לכאוב :) אני צריכה לעשות שוב... אוף עם המתכונת בהיסטוריה!!!

280388

New member
המתכונת של י' קלה מוות

עשיתי אותה בתחילת השבוע

פגית

New member
מה י' ויא' ?

לא ממש לא כי אז מה אתה נבחן על אותו חומר פעמיים????????

280388

New member
לא ! כי שינו את התוכנית

מלחמת העולם ה-1 שנות ה-20 וה-30 תחילת המאה ה-20

פגית

New member
לפני מלחמת העולם השניה ואחרי

כולל שנות החמישים והמלחמה הקרה

EnigmaGirl

New member
אני לא יודעת מה אתכם חברה אבל

אני כבר גמרתי עם היסטוריה... איזה כיף!

280388

New member
יכול להיות שהיא מאד רגישה לאנרגיות

והיא לא שולטת בזה. תבדקי את הדופק שלה בחנויות עם אבנים ובחוץ, אם יש שינוי אז ככל הנראה האבנים "מרביצות" לה.

280388

New member
קראו לי הרבה מקרים

ריפיתי את סבתא שלי מדלקת ריאות תוך יומיים.

למעלה