הריקוד אוטוטו מתחיל....

../images/Emo41.gifהריקוד אוטוטו מתחיל....../images/Emo41.gif

התוכנית הראשונה של העונה החמישית של רוקדים עם כוכבים אוטוטו יוצאת לדרך(בשעה 21:00) כל הדיבורים על המתמודדים,הרקדנים,והשופטים(במיוחד על שופט אחד יחיד ומיוחד) אך ורק בשירשור הזה
צפיה מהנה לכולם

ניקול110

New member
יווווו איזה יפהה הווווואאא

מדהיייםם..... ואווו הולכת להיות עונה מדהיממה

ניקול110

New member
היילה נחשון עכשיו בראיון

עם אמיר וכמה רקדים באתר של רשת http://reshet.ynet.co.il/11656.aspx

או קיי לאחר שצפיתי במתמודדים

יש לי שני פייבורטים: השחקן זהר שטראוס והשחקן/בדרן איציק כהן זהר:מלבד העובדה שהוא שחקן מצויין ומוכשר ואני מאוד מעריכה אותו התרשמתי מיכולת הריקוד שלו על כך שהצליח להגבר על הפציעה ולרקוד עד כמה שיכל בכל זאת קרע בשריר זה כאבים איומים וכל הכבוד לו שהוא הצליח להתגבר על המיכשול הקשה הזה וכמו שקושניר אמר אם הוא רוקד ככה עם פציעה אז בכלל כשהוא יחלים הוא ירקוד מעולה. איציק: ללא ספק ההבטחה הגדולה של התוכנית ובעיקר מוכיח לכולם לאפשר לעשות הכל בכל מצב אנשים בעלי עודף משקל מרבים להתבייש בעצמם גם אני ההייתי כבדת משקל(מאז הורדתי 32 ק"ג)התביישתי בעצמי מאוד וגם עכשיו שנשאר עוד קצת להוריד בכדי להגיע למשקל המתאים לגוף עדיין חסרת ביטחון ועל לרקוד בכלל אין על מה לדבר.איציק לימד אותי כבר בתוך ערב אחד לא להתבייש בעצמך ואם בא לך לרקוד אז פשוט לקום ולהשתולל כאילו אין אף אחד סביבך.וכך צריכים לתנהג כל הסובלים בעודף משקל. בהחלט שניהם ראויים להיות בגמר
וכמובן איימיר שלנו מקצוען אמיתי,לא מהסס לומר את דעתו בדיוק כמו ששופט צריך להיות

OOOO0

New member
הייתה תוכנית מאוד יפה!

לי כולם נראו בסדר גמור, התקשיתי להבין את השופטים אבל כנראה הם רואים בעיניים מקצועיות מה שאנחנו כצופים לא רואים. אהבתי מאוד את השיפוט של אמיר! הוא היה קשוח אבל התנסח במילים יפות ולא מעליבות וגם נתן להם טיפים לעתיד שזה מאוד חשוב! עדיין אין לי פייבוריט, אני רק מקווה שהמתמודדים יתקדמו בתוכנית רק על סמך כישוריהם והעבודה הקשה שהם משקיעים ולא על סמך כמה מעריצים יש להם כי אז זה לא הוגן.

קשוח=סקסי../images/Emo99.gif

אמיר קשוח מעודן יותר בלי העלבות וקטילות חריפות כמו אלו של אלי מזרחי. בכלל אני אוהבת את אמיר הקשוח

אני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא../images/Emo9.gif

מי היה מאמין שאני אתמכר לרוקדים עם כוכבים?רק אמיר מסוגל היה לגרום לי לכך

TetiBETTY

New member
היה ממש יפה!! נהניתי מהביקורות של אמיר

היא היו מכוונות ומועילות.. עדיין אין לי פייבוריטים..

למעלה