הרצאה בנושא רפואה סינית... יש דבר כזה ?

SUMMER8

New member
../images/Emo41.gif הרצאה בנושא רפואה סינית... יש דבר כזה ?

מקווה שהגעתי למקום הנכון. האם ידוע למישהו אם יש בקרוב הרצאה על רפואה סינית, באזור ראשל"צ והסביבה ? תודה מראש למשיבים

הרצאות ברפואה סינית

היי, יש דבר כזה- הרצאה ברפואה סינית
, שווה לבדוק במרכזים קהילתיים, לפעמים מטפלים פונים אליהם על מנת לקיים הרצאה שכזו. בהצלחה, יעל

RanLoel

New member
הרצאות

בוקר טוב, כדאי לך לחפש בבתי הספר לרפואה סינית. מעבר לזה אני לא חושב שקיימות הרצאות מסודרות בנושא. ואולי אני טועה. בהצלחה, רן

ravitzon

New member
הרצאה ברפואה סינית

שלום ,אני מעבירה הרצאות ברפואה סינית אשמח לעדכן אותך בהרצאות הקרובות אם אפשר דרך המייל [email protected] לבקש ואשלח הזמנה יום נעים רווית, רפואה סינית 0508824185

haimhen

New member
הרצאות רפואה סינית בקריות

אמנם לא באזורך אך אנצל את הבמה להזמין את כולם לסדרת הרצאות על רפואה סינית שתיערך בבית הטבע - "דרך הטבע" בקרית מוצקין תהיניה 4 הרצאות בתדירות של אחת לשבועיים הראשונה - תהיה על הרפואה הסינית מבחינה כללית השניה על רפואת נשים על פי הרפואה הסינית השלישית על תזונה סינית והרביעית על תפיסת הנפש ברפואה הסינית ההרצאות יהיו בימי חמישי משעה 20:30 ויארכו כשעה ורבע עלות סמלית של 25 שח להרצאה וכוללות שתייה חמה ועוגיות בריאות :) ניתן להירשם אצל עוזי - 077-5548081 ההרצאה ראשונה תתקיים ביום חמישי בעוד שבועיים בתאריך 2.12 ותכלול גם הדלקת נר ראשון לפרטים ושאלות ניתן לפנות גם אלי - חיים חן - 050-3445305 לפרטים על המרצה - בקישור המצורף

למעלה