השאלון השבועי!

BjiJiNaaA

New member
../images/Emo41.gifהשאלון השבועי!../images/Emo41.gif

כןכן, כבר עבר שבוע!
אין לי מושג מה אני עושה ערה עכשיו, אבל החלטתי שאם כבר קמתי מוקדם לפחות אני אהיה מועילה
אז הפעם שאלון ממש ממש דפוק
, אבל תענוו! ואני מודיעה מראש שלא אני כתבתי אותו! לא לשכוח
שיהיה בהצלחה וסופשבוע נעים! תהנו.. 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

RTur

New member
תשובותיי:

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור חזרה? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? עזבו אותי מילות קישור עכשיו, אני ת'בגרות שלי כבר עשיתי 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד פרה רגיל 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר יותר טוב 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? שוב הדיסקו כאן 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? ריחוק חח 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? אממ מעדיף סקוטשים, אבל יש לי גם את שני האחרים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אקדח מוצמד לראש 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
חחח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה? 14. יש לך כרטיס תלמיד? מה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? מה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? ציון 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אוי ואבוי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מאיפה לי? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). חחחח 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא נופל נפילה חופשית, כלומר G=10m/s, כלומר התאוצה שלו כל שניה תגדל ב-10 מטר עד שלבסוף הוא ישבור רגל/יד/צוואר/מפרקת/צלעות/ימות חחח 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי יש להם אוזניים גדולות
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא? ואם הם עשו ניתוח לשינוי חיה? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? בואו נתחיל בזה שאין לי בכלל קלמר חח.. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? הפנו כן, אבל זה לא אומר שהלכתי.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את המחשב, את הדיסקים, וכרטיס חזרה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? סניף של טאוור רקודר'ס 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ישראל, כי אני לא רוצה מקום אחר.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תקנח ת'אף? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? טאוורלנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? עזבו, בואו לא ניכנס לזה כי אני בטוח שלאף אחד לא יהיה כוח לסיים לקרוא.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? חחחח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "מבצר דיגיטלי" של דן בראון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? ברור, כת השטן
NOT! 36. האם אתה חבר בכת השטן? ^^ 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי? 38. האם אתה אלוהים? אולי, לא יודע 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? אני? מה פתאום.. כן בטח יא שקרן למה אתה משקר לקוראים? אני? אתה משקר אל תעצבן אותי.. יאללה שתוק שתוק.. לא רוצה ולא רוצה..
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא הוא לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? עלמה חחח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחח לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? כשאגיע ליום הזה אז אדע.. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אממ כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן

RTur

New member
המשך..

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכר 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמר 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכר 54. על מה אתה חושב כרגע? השאלון הזה יקח עוד הרבה זמן? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להתפלל שיפול עליה פסנתר כנף ברגע זה.. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אולי אחי הקטן כשניסה לעצבן אותי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יש לי איזה תנועה שאני עושה בידיים.. לא יודע איך להסביר חח 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אוכל שאין מצב שאני אגע בו 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבל אני לא.. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חחח לא יודע.. אממ נודיסטית? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו השיער של אפרת גוש בערך חח (לפני שהיא התקצצה..) 62. מה עושה לך את זה? תגדירי "אתה זה" 63. מה זה היפי? קיצור של היפופוטם? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן.. כי מגיע לו/לה/להם 65. מה היית בגלגול הקודם? חמוס 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? חמוס.. כי החמוס ישן 18 שעות ביממה ובשאר ה-6 שעות הוא משתולל.. ככה אני אוכל להשלים את השעות שינה שחסרו לי בגלגול הנוכחי.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פסל של תרנגולת שנתנו לי ליומולדת חח 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בזמן האחרון אני כמעט חולה כל הזמן.. כאב גרון, צינון, כאב בטן וכו'.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי נשר לו השיער אבל הוא חייב לשמור על התדמית של איש שעיר מאוד.. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא.. לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? דובון אכפת לי.. כי לאף אחד לא באמת אכפת ממנו.. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? פיזיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפרוץ לדירה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? על טמטום חיים 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? איכס לא! אל תדברו איתי ביולוגיה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אני לא יודע.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי והסלון 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אבא 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא עולה לי כרגע 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? דודו טסה חח 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא לא אוהב מספרים זוגיים 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? דג 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שהמורה יוכל לנוח בזמן שאנחנו רצים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תביא תביא את העלים שלך.. 92. מה חי בעליית הגג? גג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? יצפאן 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא תואמות למה? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? כי קרחת זה סקסי? חחחח
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני דווקא בדודה לצ'ה צ'ה צ'ה.. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אמממ אני אספר לכם סיפור אמיתי משנה שעברה על אחת הפקאצות.. שנה שעברה במהלך החזרות לפופרה אחת הפקאצות עשתה את התפקיד שלה ממש גרוע.. היא הקריאה את הטקס שלה בלי פסיקים, נקודות וכו'.. ואז הבמאי אומר לה: "את יודעת שלנכדה שלי יש בובה של פיל והיא קוראת לה פילפילונא.. את יודעת למה? כי יש שיר כזה: "פילפילונא.. פה ארוך.." (יעני זה אמור להיות פילפילון אפו ארוך..") ואז הפקצע הזאת אומרת: "נו.. אז מה הבעיה בזה? אני לא מבינה.." חחחחחחח
99. למה ג'ורג' הלך לפארק? אה?
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני אוהב שאלונים חח

red butterfly

New member
אני ../images/Emo9.gif

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אממ
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? תזכירו לי מה זה מילות קישור?
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? קינדר
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? זה תלוי עד כמה אני עייפה, בדר"כ לא יותר מ9 שעות 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז בזזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סתם צלצול מעאפן :X 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי יחס מיוחד אליהם :X 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? חחח לא יודעת.. אין לי בעיה 11. האם יצא לך לשבור קיר? יש מצב
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אמ :| 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן
14. יש לך כרטיס תלמיד? יש דבר כזה?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? אין לי רעיון :| אני לא מקורית 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? זה תלוי מה הייתה העלילה
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). הייתה לי גלימה בפורים לפני כמה שנים, אדומה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא יודעת אבל אני יכולה לנסות את זה על המורה שלי משנה שעברה
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? אין לי שמץ, אני אומרת שנעשה מחקר! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? יש דבר כזה חתלתלת?
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 5 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אממ לא ממש
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? גיטרה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? קודם תורמת חצי לכל מיני ארגונים, אחרי זה עושה טיול מטורף מסביב לעולם
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? רק פה
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "איך זה קרה?"
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם של אילת (?) 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? להעלים איזשהי בעיה רפואית שיש לי
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא ניסיתי
34. מה היה הספר האחרון שקראת? שחר 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? חחח לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? בלע 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בולי ;[ 38. האם אתה אלוהים? יש אנשים שטוענים שכן
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? חחח לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אנאערף 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לא אוהבת מסטיקים :X 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא שאני זוכרת 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? יאפ :/ 44. האם ננשכת ע"י עז? יש מצב
45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולים? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שיהיו לכם חיים טובים
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? מקדונלדס זה איכסה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני אנסה :X 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית, ואני עדיין רוצה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? בלון 54. על מה אתה חושב כרגע? אני עייפה מדי בשביל לחשוב :| 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להמשיך בחיים כרגיל 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחח לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נזהרת לא לדרוס אותו ;[ 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מתכון לרצח :| 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אמ
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? סקוטי
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע :X 62. מה עושה לך את זה? הרבה דברים
63. מה זה היפי? היפי.. נו.. לא יודעת להסביר
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אני אסגוד לבנאדם שיקנה לי גיטרה חשמלית וMP3
65. מה היית בגלגול הקודם? עכבר מעבדה :/ 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ילד מורעב באפריקה
חח סתם לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? בדיוק לפני כמה ימים השמדתי דברים מוזרים שהיו לי בחדר
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לפעמים, זה תלוי
69. האם אתה בעד אונס דובים? לא :/ 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שבועיים או יותר, וירוס של חורף :X 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? לא יודעת
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן וכן 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה? :X 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הייתי אומרת שתנ"ך והיסטוריה אבל אז לא יהיו לי ציטוטים מאגניבים של מורות לרשום
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא נראה לי שיהיה לי חשק עז שכזה :X 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לא יודעת ;[ 78. על מה תקבל פרס נובל? עצלנות
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מה זה?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אף אחד :X 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? עדיף לא לדעת :X 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שלא נתנו לי לעשות תיאוריה :/ 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "תעשו סימן שווה"
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 3 זה מספר אי זוגי!! |חכמה| 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי לאכול חיות מתות זה מגעיל
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חיה מתה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא יודעת ;[ 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? :X 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? כל העולה על רוחו
92. מה חי בעליית הגג? בעיקר ג'וקים למיניהם 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? הארכיון
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו? 96. למה מגלחים כבשים? סבל :/ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי לישון ;[ 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. כא*ל! ש*!א! תJ!ח! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? בשביל הכיף 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? שאלה טובה

יהלי יהליייי

את עושה לי חיים קשים
*סתם כפרעליך
* 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? קקה! *ועכשיו אני נזכרת שכבר עניתי על השאלון הזה* 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלבבבב
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי הוא 15 5. באיזה צבע הפוני שלך? ורוד
WTF 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז בזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? לכל קבוצת מתקשרים יש משהו אחר
, לחברים יש לי את אקונה מטאטאא, למשפחה יש יו יה ולכאלה לא ברורים צחוק הגורל.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכיםם 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לויודעת 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן
, אבל בקטנהה 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? הצחוק שלייייי
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבןן 14. יש לך כרטיס תלמיד? יאפ
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שיהיה קצת פחות אדוםם 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מייייייייייי מעזזז לקרוא לכרס שלי?!?! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? הא? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? חחחחח אם הייתי עונה על זה שנה שעברה הייתי אומרת : "נשבר לי הגב"
השנה אני יכולה להגיד שהיא הייתה מתפוצצת וכל השומן היה נוזלל 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה קצת בעייתי. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אין כזאת מחלה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? תתפלאו אין
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? הגיטרות שלייי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? המממ 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בלונדון, כי כיף שםם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "יש לי גולה בנחיר, איה" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מיצילנדדד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה דברים 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? הזוי הזויי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? משהו במרחק נגיעה, זה היה ספר באנגלית לבוק ריפורט
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חתולה^^ 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הא? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? זה מתחלף
אני אוהבת בזוקה^^ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחחחחחחחחחחחחח לא
45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? נו באמתמת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כשאני רעבה^^ 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 אבל 3 זה סתם לקישוט
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני מקווהה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית כדורגל
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כדור נוצה
54. על מה אתה חושב כרגע? חחחחח על הכדור נוצה
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום, אני פשוט מתרחקת 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? המממ
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מיקסססס
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? הא? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חחחחחחחחחח 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? ליפההה 62. מה עושה לך את זה? אוכל
63. מה זה היפי? ^^ 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אני סוגדת למורה שלי להיסטוריה הוא פשוט מלך
65. מה היית בגלגול הקודם? לויודעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לויודעעתת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? מההה?! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? יש יותר מדייי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? תחילת שנה, שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא זקן ואין לו שיער
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? לשון 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לויודעתתתת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? חחחחחחחח אני אתאבד או משהו
78. על מה תקבל פרס נובל? על תרומה לאנושות במדע או משהו
*nott* 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, שהצמחים יעשו את זה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לא מבדילה ביניהםם 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר האינטימי שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חחחחחחחח שאמרתי משהו שהייתי הכי בטוחה בו וכולם אמרו לי שזה לא נכון ואז גיליתי שזה לא נכון וכולם צחקו עליי
זה היה עצוב
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אררר בוחן בלשון 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין כזה בזמן האחרון 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? ככה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אין כזה דבר אני שמה הכללללל 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה ספורט
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? לויודעת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אפשר להתחיל איתך"? 92. מה חי בעליית הגג? מפלצתת
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? הממ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מלאאא
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת עליו
96. למה מגלחים כבשים? כדי שיעשו משהו עם הפרווה שלהם וגם כדי שלא ימותו מחום?
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני לא יודעת לרקוד טנגו
98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? זהו אין כבר מה לשאול?
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי יהלי ביקשההה..

BjiJiNaaA

New member
אני עונה ../images/Emo88.gif../images/Emo9.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ישתלט על העולם 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו
אממ אבל.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מה זה משנה! העיקר שיהיה שוקולד.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12? 5. באיזה צבע הפוני שלך? ורוד WTF
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אממממ ב"ה 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחס טוב (?) 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? נעלי ספורט זה דבר מגעיל, אבל שרוכים.. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? למה לגרום?! ורוד זה יפה!
11. האם יצא לך לשבור קיר? אמממ לא בזמן האחרון..
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יודעת מה יהיה המצברוח של דנעע
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן?.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן, והוא ממש ממש ממש מכוער ואני מכחישה כל קשר ביני לבינו! ): 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן, אממ.. בהיינס |פאקצה| 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אע מה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? יונתן הקטן 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? עצוב
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני ממש לא מעניינת ואי אפשר לכתוב עליי ספר..אז הייתי בוחרת בסתם דמות דמיונית.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורוד עם נצנצים. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? וואי, זה לא חינוכי..חחחחח הוא היה נופל על הרצפה בגלל כוח המשיכה (?) ורוב הסיכויים שהוא היה פצוע קשה, או אפילו מת. עזבו אותי פיזיקה!
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי כדור עף זה משחק דפוק ופילים יודעים מה טוב בשבילם. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? חחחחחחח
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? כרית, שמיכה והרבה אוכל 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מלאמלאאא דיסקים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בבית של פיסטוק, כי הוא מלא הפתעות ): 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חחחחחחחחחחחח "אלוהים ישמור!" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? סקסמים וטל מוסרי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אוי הרבה, אבל לא בא לי להתבאס עכשיו אז אני מדלגת
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ספר לא עושה קולות, טפשים. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? אוי חחחחחחח
אממ לא. 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? הרבה בלונים כדי שאני אחשוב שאין לי רק בלון אחד;( 38. האם אתה אלוהים? לא. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא שאני יודעת 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי יש בו צמחים..?! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה של מאסט 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? ^ 44. האם ננשכת ע"י עז? לא, אבל כמעט!!!
45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אממ כאילו השמיים בחוץ? תכלת? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אלוהים ישמור! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, אנלא רעבה..תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן, למה לא? אני לא עצלנית כמו אנשים אחרים

BjiJiNaaA

New member
המשך!../images/Emo6.gif

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? סתם אישה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? עורכת דין..אבל כבר עבר לי 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אווץ'
לא נראה לי שאם היה נופל לי משהו על הראש הייתי זוכרת.. 54. על מה אתה חושב כרגע? מה זה חשוב. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להשתלב ולהיות כמוה!!!1111
סתם לא. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אח שלי ]; 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לאדעת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? איכס יא מגעילים אלוהים ישמור 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אשים כתר על הראש 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט..כמה מפתיע? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נורא ואיום. 62. מה עושה לך את זה? השמיניה..סתם נו מה זה פה 63. מה זה היפי? בדקתי במילון: כינוי בימינו לסוטים מאורח החיים ומן הנימוסים המוסכמים בחברה, חיים חיי נוודים, מגדלים שיערות-פרע ומרושלים בלבושם. אוקיי?
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? דג 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אריה, לאדעת.. בא לי להיות מפחידה ושולטת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? סבון ממש מסריח שקניתי לפני איזה 10 שנים. אין לי מושג מה הוא עושה פה עדיין..
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא. ככה. 69. האם אתה בעד אונס דובים? מה? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ספגטי
וקטשופ 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? טוב שאני לא חולה כל דקה בערך!!11
לפני איזה שבועיים..סתם וירוס 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו פאה?! כאילו, זקן? כדי שאנשים יוכלו להתחפש אליו ולא יזהו אותם 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה. הוא היחיד שלא חיה, וגם אין בו את האות פ'. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט ופיזיקה בעיקר. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגנוב במבה מהסופר או משהו. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? איכס נו 78. על מה תקבל פרס נובל? לאדעת, אין לי כשרונות או משהו. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? בדיוק אתמול הגעתי למסקנה שאין לי מושג מה זה פוטוסינתזה. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפינה השמאלית בכניסה לבית. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? וואי, קורים לי מלא כאלה אבל כשכותבים את זה זה נשמע דבילי.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? איבדתי כ"כ הרבה כסף בטעות, אני כזאת לא אחראית
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אני שונאת את זה" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני..
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא מתחלק, זה יוצא 1 וחצי. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש להם טעם של גלגלים? איכס נו לא יפה ): 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גלידה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורים אוהבים לראות אותנו סובלים או משהו. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם הייתי רוצה לחקות חתול. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? חחחחחחח מאיפה לי
92. מה חי בעליית הגג? ג'וקים ועכברים:( 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אולפן ערוץ הילדים?
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולם תואמים (גרביים זה זכר דרך אגב) 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצתת על כפתור. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה להם חם בקיץ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בכיף. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לN* קX7ת 9ק3Xה?!?!?!? א[* N!שי N!שלNת!!!!!!!!!!!1
99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי בא לו להתנדנד בנדנדה. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי נגמר השבוע ושמתי אותו בשאלון השבועי
סופשבוע נעים! אם מישהו בכלל קרא.. חחחחח ולא נראה לי

A t z a

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגיד "איטי פואון הואוםםםם" כמו בסרט
(אגב, אני יודעת לחקות את איטי
) 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו' החיבור
....וגם "כאילו"
למרות שזה מילת קישור רק אצלנו הפקאצות.
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?המממ...ח..לב....? כזה עם דברים טעימים כמו קינדר בואנו
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה...תלוי במידת העייפות 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי
(בשיער יש חלקית
והוא כמו שאר השיער-חום) 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "באק באק" כמו חתול
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? למשפחה-סתם קקע מקפיץ,לחברים מסויימים-חולצת פסים עברי לידר, למתקשרים הקבועים-ריקוד המכונה משינה,ולאנשים לא מזוהים או שלא ברשימה-קולנוע
(איגי וקסמן
)! 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חולה עליהם! יש לי עם כל הציורים בעולם
בזה הרגע מיקי מאוס 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?הרצון
??לבשתי אותה כבר השבוע
11. האם יצא לך לשבור קיר? אמממ לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? יש
קצת 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?יאפ..("צליל"-החנות דיסקים) 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק
! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? מיצי מיאו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?חחחחחחחחחחחח
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? איכס מה זה השאלה הזאת?!?! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא בך 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).-אין לי
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?-חחחחחחח לאדעת אבל אנחנו בטוח נצחק.
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? שמנים מדי
? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי להם יש כלבת
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 נראה לי אבל 3 לא עובדים
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן
. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקים משפחה חברים טלויזיה מחשב אוכל ואיגי שתופיע לכולנו
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?דיסקים
בגדים
...לאדעת 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ת"א..יותר מגניב שם מפה.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "את מטומטמת"
? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם דמיוני
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבהההההההה מאוד דברים אין לי כוח להתחילללללל בכלל ...זה לא יגמר ואני לא צוחקת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? המממ...לאדעת
34. מה היה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? חחחחחחחחח פורום איגי וקסמן נחשב
? 36. האם אתה חבר בכת השטן? ממש לא
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי ענק
38. האם אתה אלוהים? אין אלוהים
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא
! רוב הזמן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הממ..שאלה טובה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה עדין 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא זוכרת 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? יאפ 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחחחחחחח כמעט
45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא\שעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול תכלת!
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הלו לא מדברים על זה
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא רעבה
תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3...ישנה עם אחת 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? מקווה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? איש?
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לאזוכרת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא דעת
54. על מה אתה חושב כרגע? שאני צריכה ללכת 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להגיד לה "וואי את פקאצה" 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אני מניחה שהאדם האחרון שדפקתי לו בעיטה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הולכת ללטף אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו דוחה! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? הממ לאדעת
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? ערום אחד 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? על הפנים תרתי משמע 62. מה עושה לך את זה?
63. מה זה היפי? נו
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? סגידה אמיתית?לא 65. מה היית בגלגול הקודם? כלב
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כלב
?לאדעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הממ... 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא
69. האם אתה בעד אונס דובים? איכס לא! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? לאדעת נו 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכרת
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? הוא קירח
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? הפורץ
? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אכניס את עצמי לכלוב אוגרים 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אבכה ממש ואלך לטיפול 78. על מה תקבל פרס נובל? לאדעת 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? חחחחחחחחחחחח 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הירוק
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? זאת 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?ה-י-ו-ם!!!!!
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? השבועיים האחרונים היו גרועים אז אני מניחה שהכללללללללללללללללל יחד
...אופטימית עדיין
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "המכנס גדול עליך באיזה 80 מידות" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אפחד 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? ככה זה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? איכססססססססס
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אוהבים להתעלל בנו 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דבר

A t z a

New member
המשך../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דברים
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? הרבה מאוד דברים 92. מה חי בעליית הגג? אני
? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא הייתי רוצה
תודה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה
. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? בשביל הצמר הדוחה שלהן 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם
שנרקוד? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית-נו כל המשפטים שלי הם פקאציים
99. למה ג'ורג' הלך לפארק? התחשק לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? חחחחחח כי יהלי שמה אותן פה

../images/Emo6.gif איזה שאלון../images/Emo6.gif עונה../images/Emo26.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה
... ["איטי פון הום" למי שלא ראה ת' סרט] 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "ו".. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? בלגי
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 14 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני... היה... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזז
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? the scientist- coldplay 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אותו יחס לתחתונים שיש עליהם פסים... [מה זה השאלה הזאת
] 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ מכנסיים לבנים עם פסים ורודים
חחח לא יודעת! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לא ידוע לי עליהם 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק- לבן! 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לאמא יש
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום חחחחח
אוייי איזה פרסומת ישנההההה אמא'לההה! חח
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? פופו ההיפופוטם
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בעצמי
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מממ תשאלו אותה! 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? למה? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? למה? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 5
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירת מנוע, משקפי שמש, בגד ים ובגדים
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדים, בגדים ובגדים
עזבו זה חולני אצלי! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בהוואי... ים, שמש, בטן גב בטן גב
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? הא?!?!?!
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?
לא יודעת... אני גרועה בדברים האלה! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האצבעות ברגליים
חחח פשוט בגלל שאני שונאת רגליים!!! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא חשבתי על זה... שנייה אני אבדוק ואחזור אליכם
34. מה היה הספר האחרון שקראת? אהבת נעורים 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
36. האם אתה חבר בכת השטן?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את עברי לידר ואיגי וקסמן ושיעשו לכל אחד בועה כזאת ושיכתבו בפנים "מזללל טובבבב לצלילל!" חחח
38. האם אתה אלוהים? לא, אין לי אלוהים
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא שידוע לי
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? למה? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אמממ לא מתה על מסטיקים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא אבל סבא שלי כן
45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא! 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולים עננים לבנים! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודעת...
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן
אני חושבת

המשך../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? הכלבה שלי
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אממממ
לא זוכרת... 54. על מה אתה חושב כרגע? על "מעניין מה תהיה השאלה הבאה בשאלון הזה!" 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא זוכרת [כאילו שהיו כ"כ הרבה... כן?] 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום... לא מאמינה בזה
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? איכססס לא יודעת... 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? שאלה קשה... מי שירצה שיאמין לי מי שלא, לא. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט...(
) 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אמממ אתם לא רוצים לדעת! חח 62. מה עושה לך את זה? חוש הומור...
חחחחח 63. מה זה היפי? ?! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת... 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מממ אין לי שמץ... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמממ אף פעם לא חשבתי על זה! 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? חחחחחחח
לא... יודעת... 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סלטחסה [כן, כן סלט חסה! חחח] 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? הייתי חולה בדלקת ריאות...
לפני שנה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? מי אמר שזו פאה?
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? הא?! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? לא יודעת
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנ"ך...
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא יודעת... אפרוץ לאנשהו ואתקשר למשטרה בקול של אישה מטומטמת ויצרח "גנבים גנבים!!!!!!" ואז המשטרה תבוא ותיקח אותי
חח סתם מה זה השאלה הזאת?! ממתי בנאדם מרגיש חשק עז להגיע לכלא?! 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אלך להסרת שיער בלייזר! 78. על מה תקבל פרס נובל? לא יודעת 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסיייייי!!!!!!
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי... 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? וואוו קרו המון בזמן האחרון! חחח... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שחברה שלי שרבה עם חברה טובה שלי אומרת לי לא ללכת איתה והיא כל הזמן רבה איתי בגלל שאני איתה...
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "תהרגי אותי וזהו..." 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? א-נ-י!! חחח סתם סתם! לא יודעת 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? למה? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים... בגלל שהגלגלים עשו לזה טעם של צמיג... 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מיונז בעעעעע 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מי אמר שצריך? חח 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום... 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אין לי מושג
92. מה חי בעליית הגג? אממ שכחתי.. שנייה אני אבדוק...
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? שישי עם מיכל
חחח סתם, לא! נראה לי שאת יאיר לפיד... או Y בעשר 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת עליו או שומעת את השיר push the button 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לנו צמר..
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה... 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. א!ק**, ש*!א! אנ* 2ש!ק 7א*ת את ה5ק הפ33ה הזה שאמא ש5* קנתה 5*?! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי... הוא רצה
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי משעמם לי

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ימות. אני לא חושבת שהגוף שלו בנוי כדי לנשום כאן ולהתמודד פה עם הכל ^^ 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לאיודעת. כולן
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? טים טם. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון ^^ 5. באיזה צבע הפוני שלך? כאילו, הסוס או השיער? >< 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? אם הייתי זבוב בעל המוח שלי, הייתי מבינה שרעש של זבובים זה מעצבן ושותקת. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון. ואם היה, הוא היה על רטט. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סבבה איתם. קצת ילדה בת חמש, אבל תחתונים שם כדי להוריד אותם, בסופו של דבר>< 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכיםשרוכיםשרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? צריך משהו כדי לגרום לי לעשות את זה?:-O 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? סופר-משכרתאנשים, סופר-חתולה, וסופר-מפשיטהכוסיות במסיבות רק בשביל האתגר. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום. זה פחות חזק, אבל זה יותר טוב לאיכות הסביבה 14. יש לך כרטיס תלמיד? כע 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שניהם. לא ביחד. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? הממ,. היטלר. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? |מיאו| 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בטח אני בגירסה ארופאית
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגול^-^ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? פיזיקה? מה זה?
(גרפיקה) 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זה כואב. באמת. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אז זהו, שהם יכולים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אחד. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כע 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? חברים ואוכל. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית מחסה לחתולים. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בחיפה. לשנה אחת. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "oO" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מה זה חשוב? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אהה. הייתי רוצה להיות קצתקצתקצת אחראית יותר. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מגרגר, מנהסתם. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מלך החומוס ומלכת האמבטיה. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן. אבל זה סודי ביותר^^ 36. האם אתה חבר בכת השטן? אוקיי, גיליתם איזו כת :\. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כוסית>> 38. האם אתה אלוהים? לא. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? בגלל הריח ובגלל הפירות. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה ירוק של אורביט. אבל אחד אחר, נו. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? בטלפון דווקא לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן! 44. האם ננשכת ע"י עז? אולי 45. מה מעיר אותך בבוקר? שלושה שעונים מעוררים+אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול כהה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני אגרגר 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שבע. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? זה נשמע מוזר, אבל לא עברתי היום כבישים. הלכתי בחניה וראיתי את דנה מהכיתה שלי, אם זה נחשב. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רציתי שני דברים: לצייר על המדרכות בגירים (
עשיתי) ולנגן על חליל צד (אני מתחילה בקיץ) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אני חושבת ששי (ראו תמונה בשרשור סופה"ש) 54. על מה אתה חושב כרגע? אפי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לדבר כמוה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? Oo לא זוכרת
. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? דואגת שלא יידרס\ 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג מולח על מצע חסה עם רוטב מאפרסק משומר? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לאיודעת^^ 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לצערכם הרב, נראה טוב. 62. מה עושה לך את זה? חוש הומר, חוכמה. 63. מה זה היפי? קטיה! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לסיגל, כי היא מושלמת^^ 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? חתול. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לאיודעת. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לפעמים. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? הכל^^ 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אנילא חולה טוב, אני צריכה ללכת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

mic22

New member
איכס איזה ארוך ../images/Emo6.gif

עונה 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? רק אני לא ראיתי את הסרט הזה?
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כל מיני של קינדר
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 גג אני חושבת.. לפעמים אני פשוט שוכבת במיטה ולא עושה כלום 5. באיזה צבע הפוני שלך? רק לי אין פוני?
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? :| 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? כוכבים דולקים על אש קטנה, להשתטות לפעמים, ואולי, ולפעמים חלומות מתגשמים
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? יש בעיה עם גופיות ורודות?
.. אבל לא ורוד פוקסיה
חרוש כלכךך 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא ממש
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לעצור זמן 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? למה אתם חשים בחול? יש לנו רק פלסטיק
14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? של רב חן
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו.. מקורי לא? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אוקי..... 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אוי ואבוי חס וחלילה 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). לא ממש יש לי
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא לומדת פיסיקה תודה לאל 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? ככה הם ... 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? איזה שאלון מפגר יהלי באמאשלך
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אחד ירוק 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את דיאגו לונה
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? דיסקים שאני צריכה ובגדיםםם
*פקציזם* 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל אני חושבת.. אין כמו בארץ 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? רק את הכפות רגליים
34. מה היה הספר האחרון שקראת? ביבר הזכוכית.. עכשיו אני קוראת את שער הניצחון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא ממש
36. האם אתה חבר בכת השטן? לאאא
38. האם אתה אלוהים? שש אתם לא אמורים לדעת 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא
סתם כן.. טוב לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? ממתי?
41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנגו-אפרסק
44. האם ננשכת ע"י עז? בטח כל יום בחווה שלי 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? חחחחח שחור מסתבר
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? האחרונות?
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית כשהייתי ממש קטנה וככל שגדלתי זה הקרב למה שהיום
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת
.... 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שהשאלון הזה מטומטם 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? למה זה בראשי תיבות?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לא מאמינה באמונות תפלות 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו ממש דוחה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא צריכה להוכיח
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? ג'יפה אלא מה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אין לי דברים מוזרים.. רק כאלה שאני צריכה
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא
! 69. האם אתה בעד אונס דובים? רק אני או שמי שכתב את השאלון חולה בראש?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? רביולי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מצוננת כל החיים 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? מה יש לו פאה?!
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? עוד לא
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה כי הוא לא נושם
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנך
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? רק לי לא ממש בא להיות תקועה בחדר מטר על מטר עם מלא עבריינים?
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אבכה |: 78. על מה תקבל פרס נובל?
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? חחחחחחח
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי וינקי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא עניינכם
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הרבה דברים 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני
.. סתם..
X4 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? ככה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? איכס די לדרוס חיות חולי נפש! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חרדל 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי מנסים להרוג אותנו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת?
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי כנראה שיותר משעמם לי ממה שהיה משעמם להן

למעלה