השאלון השבועי

Angel On Earth

New member
../images/Emo41.gifהשאלון השבועי../images/Emo41.gif

שם: גיל: -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי: -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, -היית בהופעה של אביב גפן: -בכית ביום רצח רבין: -בכית ביום הזיכרון לשואה: -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -היית בהלוויה: -היית בפיגוע: -היית בתאונת דרכים: -היית ברמת השרון: -היית בבאר שבע: -היית בטירת הכרמל: -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: -קראת ספר של עמוס עוז: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לך היד/הרגל וכו': -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו: *נלקח מפורום סקרים ושאלונים.

Angel On Earth

New member
עונה ../images/Emo13.gif:

שם:צליל גיל:14 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:אממ...כשהייתי חולה לפני 3 שבועות בערך.. -ראית את סבתא שלך:אתמול -נסעת רחוק:לפני חודשיים..לצפון -טסת:אף פעם -אכלת שניצל:אתמול -קנית משהו:אתמול - גרביים. -קנית משהו שהוא לא אוכל:כנ"ל -היית בהפגנה:אף פעם -היית בקניון:לפני מלאאא זמן....אני קיבוצניקית.. -היית בבית מרקחת:אמממ...מהחופש גדול.. -למדת למבחן:לפני 10 דקות -התקלחת:אתמול -רבת עם בנאדם:אתמול -הלכת מכות:אני כבר לא הולכת מכות מאז שהייתי בת 10 -ראית סרט טוב:לפני יומיים -ראית סרט מפגר:אמממ לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:ביום ראשון! -דיברת שעה בטלפון:ממזמן.. -בכית:לפני 3 ימים -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:לא -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:כן -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:לא -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:קרוב.. -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כן -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):לא -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:נטלי -דיברת איתו באמת:דני -דיברת איתו אונליין:יעל -שלחת לו sms:נועה -כעסת עליו:אחותי -ישבת לידו בשיעור:נועה -נסעת איתו לאנשהו:עם נטע לפני שבוע -לאן נסעתם?באר - שבע -לקחת ממנו משהו:מדני -מה זה היה?מכנסיים -היית אצלו בבית:אתמול אצל נטע -היה אצלכם בבית:אתמול,דני. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:נועה -ראית איתו סרט:דני -צחקת עליו:אמממ..על נועה נראה לי חחחח

../images/Emo205.gif.

שם:כרמית. גיל:18. -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:פפפ לפני כמה שנים טובות. -נסעת רחוק:תשאלו אותי ביום ראשון הבא
. -טסת:ספטמבר 04. -אכלת שניצל:כמעט שנה :X. -קנית משהו:אתמול. -קנית משהו שהוא לא אוכל:לפני כמה שבועות. -היית בהפגנה:אף פעם. -היית בקניון:אתמול. -היית בבית מרקחת:חודשים. -למדת למבחן:חצי שנה. -התקלחת:אתמול. -רבת עם בנאדם::X. -הלכת מכות::X -ראית סרט טוב:יום רביעי. -ראית סרט מפגר:שלישי שעבר. -קיבלת מאה במבחן:שנה. -דיברת שעה בטלפון:שנה. -בכית:כמה ימים. -האם אי פעם: -התעלפת:
. -היית בכנסת:
. -היית במשחק של מכבי:
. -היית באיקאה:
. -נסעת לאילת באוטובוס:תשאלו יום ראשון הבא
. -טסת לאילת:
. -עשית צניחה חופשית:בקרוב
. -הרגת מישהו:
. -נעצרת:
. -הצטלמת עם סלבריטאי:
. -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,
. -היית בהופעה של אביב גפן:
. -בכית ביום רצח רבין:
. -בכית ביום הזיכרון לשואה:
. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
. -היית בהלוויה:
לצערי
. -היית בפיגוע:לא, אבל קרוב ל.
. -היית בתאונת דרכים:לא משהו רציני
. -היית ברמת השרון:
. -היית בבאר שבע:
. -היית בטירת הכרמל:
. -היית במעלה אדומים:
. -היית בערד:
. -היית ב-"תנובה":
. -היית בכותל:
. -קראת הארי פוטר:
לצערי. -קראת ספר של עמוס עוז:
. -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
. -נשבר לך היד/הרגל וכו':היד יצאה מהמקום.ושברתי שן. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
. -עשית קורס מד"א:
. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:טל. -דיברת איתו באמת:מה זה 'באמת'
-דיברת איתו אונליין:גילי. -שלחת לו sms:לא זוכרת. -כעסת עליו::X. -ישבת לידו בשיעור:מורן
. -נסעת איתו לאנשהו:לוזוכרת. -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו:לא זוכרת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

שם:נועה גיל:14.5 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לא זכור לי שהקאתי.. -ראית את סבתא שלך:לפני חודש...חחח -נסעת רחוק:אמממ היום! -טסת:לפני שנתיים -אכלת שניצל:שלשום.. -קנית משהו:אממממממ אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל:אממממממממממ מזמן.. -היית בהפגנה:לא הייתי -היית בקניון:לפני שבוע או שבוועיים -היית בבית מרקחת:מזמן.. -למדת למבחן:אתמול..
-התקלחת:היום בבוקר
-רבת עם בנאדם:היום -הלכת מכות:היום...חחחח -ראית סרט טוב:חודש.. -ראית סרט מפגר:לפני איזה חודש בערך..והוא היה ממש מפגר!! -קיבלת מאה במבחן:102!!!! חחחח
-דיברת שעה בטלפון:שלשום -בכית:אממממ...אני אוהבת לחייך
-האם אי פעם: -התעלפת:
-היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:
-נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו:
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין:
-בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
-היית בהלוויה:
-היית בפיגוע:
-היית בתאונת דרכים:
-היית ברמת השרון:
-היית בבאר שבע:
-היית בטירת הכרמל:
-היית במעלה אדומים:
-היית בערד:
-היית ב-"תנובה":
-היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:
-קראת ספר של עמוס עוז:
-קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
-נשבר לך היד/הרגל וכו':
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):
-עשית קורס מד"א:
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:חבר שליי כפרעליו..
-דיברת איתו באמת:אמא שלי -דיברת איתו אונליין:דניאל -שלחת לו sms:חבר שלי
-כעסת עליו:אממממ לא כעסתי
-ישבת לידו בשיעור:ימוש -נסעת איתו לאנשהו:דניאל -לאן נסעתם?בצפר חיחיחיחי -לקחת ממנו משהו:ימושש -מה זה היה?צעיף...חחח -היית אצלו בבית:עדי -היה אצלכם בבית:ים -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:אמממ אמא
-ראית איתו סרט:אממממ אחותי -צחקת עליו:שחר חח ילדה שרוטה בטירוף..איך אפשר לא לצחוק?!

למעלה