השאלון שבועי

Berliner star

New member
../images/Emo41.gifהשאלון שבועי../images/Emo70.gif

-מה קורה
-יש לך טלפון בחדר
-מה דעתך על כלבים
-יש
-מה דעתך על ילדים
-רוצה ילדים
-אומרים אסקימאים או אסקימוסים
-קרמבו או גלידה
-שמן תינוקות.. לא נישמע קניבלי מידי
שאלות שבועיות............
-היום הכי טוב השבוע
-מה עשה לכם את השבוע
-תמונת השבוע
-מה הצחיק אתכם השבוע
-שיר השבוע
-משפט השבוע
-מצפים למשהו בשבוע הבא
קצת רובי...
-מה אתן אומרות על רובי וכדורגל
-מה אתן אומרות על הקאבר לLola
(עכשיו ניראה מי באמת פותחת את הקישורים שאני מעלה...
) -מה אתן הכי אוהבות באופי שלו
-מה אתן הכי אוהבות במראה שלו
- אם לא רובי, אז מי כן
שיהיה לכולכן סוף שבוע מעולה

דרקולה90

New member
עונה!!!

-מה קורה-הכל בסדר -יש לך טלפון בחדר-לא, יש לי קו משלי -מה דעתך על כלבים-רק כלבי פג ופודלים כמו בשרק 2 חמודים בעיניי -יש-לא -מה דעתך על ילדים-כמובן אבל לא כרגע -רוצה ילדים-ראה תשובה לשאלה קודמת -אומרים אסקימאים או אסקימוסים-אסקימואים -קרמבו או גלידה-קרמבו! -שמן תינוקות.. לא נישמע קניבלי מידי ?-ממש אבל ממש כן... -היום הכי טוב השבוע-היום שבו אני אחזור מהטירונות -מה עשה לכם את השבוע-ללכת עם חברים למקס ברנר -תמונת השבוע-בסוף תגלו.. -מה הצחיק אתכם השבוע-היום ראיתי את תוכנית המיטב של קונאן אובריאן -שיר השבוע-do it well של ג'ניפר לופז -משפט השבוע-אני אתרגם כי אני לא זוכרת איך מאייתים את המילה הזו:"חג המולד הגיע מוקדם בשביל סנטה"-קונאן אובריאן -מצפים למשהו בשבוע הבא-יום שלישי אני מתחילה טירונות קצת רובי... -מה אתן אומרות על רובי וכדורגל-הרבה זיעה והוא סקסי במדים -מה אתן אומרות על הקאבר לLola (עכשיו ניראה מי באמת פותחת את הקישורים שאני מעלה...)-אני מודה, עוד לא ראיתי -מה אתן הכי אוהבות באופי שלו-שהוא צוחק על עצמו הרבה -מה אתן הכי אוהבות במראה שלו-את החזה השעיר שלו, העיניים שלו והתחת שלו - אם לא רובי, אז מי כן -יש מלא אבל אם לא רובי אז ג'וד לאו שיהיה לכולכן סוף שבוע מעולה

may0rw

New member
=]

-מה קורה? אחלה מה אתך?? -יש לך טלפון בחדר כן.. אבל לא קו פרטי -מה דעתך על כלבים מתה על כלבים! -יש -מה דעתך על ילדים ? תלוי כמה הם מציקים -רוצה ילדים? לבנתיים לא -אומרים אסקימאים או אסקימוסים? אסקימואים נראה לי -קרמבו או גלידה? גלידה -שמן תינוקות.. לא נישמע קניבלי מידי? לא..חח שאלות שבועיות............ -היום הכי טוב השבוע.. ממ יום שישי.. הייתי בהופעה חביבה -מה עשה לכם את השבוע? 94 במתמטיקה! הל יה!! -תמונת השבוע אין לי כוח..חח סורי -מה הצחיק אתכם השבוע חברים -שיר השבוע dire stairs- money for nothing -משפט השבוע לא היה איזה משהו .. -מצפים למשהו בשבוע הבא להצליח בשני מבחנים.. שתהיה חזרה טובה..וזהו קצת רובי... -מה אתן אומרות על רובי וכדורגל...שיפרוש ושימשיך לשיר :) -מה אתן אומרות על הקאבר לLola (עכשיו ניראה מי באמת פותחת את הקישורים שאני מעלה...) חחחח אופס -מה אתן הכי אוהבות באופי שלו..שהוא כזה הכל תכלס -מה אתן הכי אוהבות במראה שלו.. ממ את התחת שלו.. ואת השפתיים שלו - אם לא רובי, אז מי כן.. ממ יש הרבה אחרים. שבוע טוב[=

sasha22222

New member
אני :)

-מה קורה -הכל טוב -יש לך טלפון בחדר? בטח -מה דעתך על כלבים? רק שלא ינבחו, מעדיפה חתולים
-יש? לא -מה דעתך על ילדים? חמודיייים
-רוצה ילדים? ברור! -אומרים אסקימאים או אסקימוסים? אסקימואים -קרמבו או גלידה? גלידה -שמן תינוקות.. לא נישמע קניבלי מידי? אף פעם לא חשבתי על זה אבל כן!
שאלות שבועיות............ -היום הכי טוב השבוע - שלישי
-מה עשה לכם את השבוע? החברים שלי
-תמונת השבוע - אין -מה הצחיק אתכם השבוע? שוב יצפאן >< -שיר השבוע? rule the world -משפט השבוע - "זאת כנסייה או בית כנסת?" XD -מצפים למשהו בשבוע הבא - משהו מעניין
קצת רובי... -מה אתן אומרות על רובי וכדורגל - אחלה שילוב
-מה אתן אומרות על הקאבר לLola (וכן הקשבתי) - אמ.. בסדר, אל ממש האבתי את השיר עצמו -מה אתן הכי אוהבות באופי שלו? חוש הומור -מה אתן הכי אוהבות במראה שלו? עיניים וכמה קעקועים
- אם לא רובי, אז מי כן? אמ... קשה להחליט, יש הרבה

Berliner star

New member
אני../images/Emo192.gif

-מה קורה
מסתדרת, תודה. אחרי עיקום רגל באמצע ריצה על הליכון.. לא הכל יכול להיות טוב
-יש לך טלפון בחדר
לא -מה דעתך על כלבים
מכירים- "הכלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם"? זו דעתי
-יש
כן
-מה דעתך על ילדים
תלוי באיזה גיל... -רוצה ילדים
כן -אומרים אסקימאים או אסקימוסים
אסקימואים? -קרמבו או גלידה
גלידה
-שמן תינוקות.. לא נישמע קניבלי מידי
רק כשחושבים על זה
שאלות שבועיות............ -היום הכי טוב השבוע
ממממ נגיד.. שלישי -מה עשה לכם את השבוע
שום דבר
טוב, קצת.. חברות שלי
-תמונת השבוע
הפעם זה לא רובי......
-מה הצחיק אתכם השבוע
במשך חודש כבר שאני לא מפסיקה לראות את הפיספוסים של Friends
בין הדברים המצחיקים ביותר שראיתי
מת'וי פרי פשוט בן אדם קורע! -שיר השבוע
Get a little high של רובי
-משפט השבוע
"מכירה את ממממ רובי.. רובי וויליאמס?"
אחרי ששאלתי שכן מה הוא שמע באותו הרגע -מצפים למשהו בשבוע הבא
לקבל את Somebody Someday
קצת רובי... -מה אתן אומרות על רובי וכדורגל
אני אוהבת לראות אותו משחק ונהנה מכדורגל, וגם מצחיק אותי בהרבה מהפעמים
-מה אתן אומרות על הקאבר לLola
אהבתי
-מה אתן הכי אוהבות באופי שלו
החוש ההומור הבריטי המטורף שבו
הוא בין האנשים היחידים שבאמת באמת מצחיקים אותי
-מה אתן הכי אוהבות במראה שלו
העיניים
. והאף. והפה
חחחחח - אם לא רובי, אז מי כן
מממ האמת שאני לא יודעת. לא חושבת שיש מישהו שיגיע לרמה שלו אבל.. TT או.. ג'יימס מוריסון
שבוע מעולה לכן

Lilush93

New member
../images/Emo60.gifאנוכי../images/Emo9.gif |../images/Emo15.gif

-מה קורה: סבבה
-יש לך טלפון בחדר: לא
-מה דעתך על כלבים: נסגדים
פשושים
-יש : ברור, כלבה קוראים לה במבי, היא פינצ'ר וציווא'ווה -מה דעתך על ילדים: כשהם לא בני 2- 10 אז הם סבירים . תינוקים זה הכי חמוד
-רוצה ילדים: הא
-אומרים אסקימאים או אסקימוסים: אסקימואים
-קרמבו או גלידה: שניהם
+
-שמן תינוקות.. לא נישמע קניבלי מידי, מזכיר לי את הבדיחות מהסוג הזה: אם שמן זית עושים מזיתים אז ממה עושים שמן תינוקות
ועוד אחד: לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שיש בו קרם כזה , אז למה קוראים לדמבו "דמבו"
שאלות שבועיות............ -היום הכי טוב השבוע כל השבוע , השביתה הקדושה הזאת
-מה עשה לכם את השבוע הנסיעה לת''א -תמונת השבוע...אין לי
-מה הצחיק אתכם השבוע שאמרתי למישהו שאני כאילו אבוא אליו שהוא לא ישים לב אז אמרתי "אני אבוא אליך בללה" במקום בלייייילה. ושצילמתי את עצמי קופצת בחצר בפיסוק ואז שנחתתי מהקפיצה אז נפלתי לרצפה ויש לי תעוד של זה בוידיאו.... אני אוסיף את זה שתראו מתישהו זה כל כך קורע
-שיר השבוע: 2 לא כלכך חדשים אבל עדין...: suddenly I see + the other side of the world שני השירים של Kt tunstall -משפט השבוע : נכון לקליוסטרו (הקוסם הזה) יש לו כובע בצורה של פרוזן יוגורט
-מצפים למשהו בשבוע הבא המשך שביתה, ולעשות כיף קצת רובי... -מה אתן אומרות על רובי וכדורגל: שילוב מנצח
-מה אתן אומרות על הקאבר לLola (עכשיו ניראה מי באמת פותחת את הקישורים שאני מעלה...) :בא לי קולה
סתם.. באמת יפה, לוווולה... אני פתחתי את הקישורים למרות שלא הגבתי...
-מה אתן הכי אוהבות באופי שלו: מצחיקול ג'נטלמן וזה שיש לו מוח של ילד בן 5 (לא שהוא לא חכם או משהו..
)
-מה אתן הכי אוהבות במראה שלו, שיער קעקועים , גוף , לבלב, הכל - אם לא רובי, אז מי כן :רק רובי אבל גם זאק בראף מסקראבס חמוד מאוד ( אם מישהי רואה סקראבס, אם לא אני ממליצה
) וגיליתי שהם גם באותו גובה זאק ורובי חחחחחח

../images/Emo150.gif

-מה קורה? הכל מאגניב -יש לך טלפון בחדר? לצערי לא -מה דעתך על כלבים? בוז'וז'ונים
אבל חתולים יותר
-יש? כן, אחת, סקסית רארר -מה דעתך על ילדים?
_
-רוצה ילדים? למה העלת את הנושא הזה! עשית לי חשק עכשיו אוף איתך מאיה
-אומרים אסקימאים או אסקימוסים? תלוי במצב רוח
-קרמבו או גלידה? It's a treaky one... תיקו בינתיים
-שמן תינוקות.. לא נישמע קניבלי מידי? בהתחשב בעובדה שלא אוכלים אותו... סתם נשמע דוחה ^^ שאלות שבועיות............
-היום הכי טוב השבוע? לא יודעת, הוא רק התחיל
סתם, נראה לי ש... יום שני... הלכתי לים עם החבר ועוד חברים שלי והיה כיף וטעים (אוף עכשיו בא לי כנפיים
) -מה עשה לכם את השבוע? כמה סרטים טובים על כמה שגברים הם עם נוראי D: (כמו "תמימות גנובה", "הבחורים שלנו") -תמונת השבוע? זה פשוט קרע אותי -מה הצחיק אתכם השבוע? http://www.explosm.net/db/files/Movies/daveshort2.swf -שיר השבוע? יש יותר מדי
-משפט השבוע? "אתמול באתי לבדוק כמה אחוז שומן יש בגבינה 5%" -מצפים למשהו בשבוע הבא? נסיעה מקודשת לת"א עם החכמה שאמרה את המשפט למעלה ועוד אחת
קצת רובי...
-מה אתן אומרות על רובי וכדורגל? רק מקשר עוד קצת בינו לבין יהודה לוי... ^^ מה שעושה לו טוב! -מה אתן אומרות על הקאבר לLola (עכשיו ניראה מי באמת פותחת את הקישורים שאני מעלה...
)? אני לא מכירה את המקור אבל השיר יפה בהחלט
-מה אתן הכי אוהבות באופי שלו? את הפרובוקטיביות והעובדה שלא אכפת לו מכלום
וגם הדרך שבה הוא מופיע, זה פשוט מדהים! -מה אתן הכי אוהבות במראה שלו? משהו אחד? - אם לא רובי, אז מי כן
? אנתוני קידיס/כריס קורנל... אני עדיין לא סגורה על זה

עכשיו אני../images/Emo152.gif

-מה קורה
אההה, סבבה, מה נשמע? -יש לך טלפון בחדר
לא, ומזל באמת שאין לי.....
-מה דעתך על כלבים
חולה על כלבים
אם הייתי תאילנדית, הייתי אוכלת אותם
-יש
לא..
אמא שלי מפחדת
-מה דעתך על ילדים