../images/Emo41.gifהשבוע בפורום../images/Emo41.gif
שבוע לא קל עבר על כוחותינו בפורום. כמו בכל סוג של יחסים בין אנשים ,גם ביחסינו הוירטואליים זה מתחיל בנימה חיובית עם מלא אנרגיות חיוביות ,ברכות,והכרויות ופתאום נתקלים בציפיות,שאלות וקצת חילוקי דעות...זה התחיל מדלית שכל הכבוד לה שאלה שאלת סקר והתייעצות ובקושי עניתם לה ,המשיך בציפיות של print שחשבה שאנשים שיש להם כבר עסק ייתנו טיפים , ישתפו ויתמכו, אני חושבת שהציפיות של הרבה פה היו לשמוע טיפים על עבודה מהבית... הפורום הזה שונה מפורום מוגדר על נושא ממוקד אחד כי יש פה 3 סוגים של נושאי שיחה , אנשים שעובדים מהבית,עקרות בית, וכאלה שמחפשים עבודה. אז בואו ננסה לשלב את שלושתם ביחד, מה קרה בהתחלה התגאנו בזה שאנחנו עובדות מהבית ,מבשלות ומטפלות בילדים בוא זמנית ועכשיו היא אפשר לדבר על 3 נושאים ביחד
פיצי מה קרה לך תראי איזה מתכונים נתנו לך פה ממי היית מקבלת אותם אם לא מאיתנו
אהובה את עשית בשכל
לך לאורלנדו אבל את תיהיה איתנו גם משם נכון?אפילו תקני לנו המון מתנות וירטואליות...את טסה ופנינה ושלושת הדובים חזרה אלינו אחריי שהתנתקה מהאינפוזיה ברוכה השבה
ריטה מה יהיה אף אחד לא ענה לך ?מה אם הקורס תפירה מצאת משהו????? כמה טיפים בכל זאת שאספתי פה על עבודה מהבית הם שהכנת חומר פירסומי מאוד עוזר,פליירים,פרסום במקומונים,העברה מפה לאוזן אבל בואו נתחיל לשתף אחד את השני בחוויות ממה שקורה ביום יום במהלך העבודה מהבית ,כמו באיזה קשיים נתקלתם ,או על לקוחות בעייתים...וככה נוכל ללמוד מהסיפורים של המנוסים יותר בעניין על העולם הזה. אז כמו בכל יחסים יש עליות יש ירידות ,יש אכזבות יש ציפיות אז יייאלללההה לעלות את המורל ולהתחיל לשרשר סיפורים בדיחות ושאר ירקות והכי חשוב לענות על שאלות ,צוצנה תזמין אותנו לג'חנון וכולנו ניהיה שבעים ומרוצים. אוויר לנשימה אולי תיתן לנו קצת אוויר פה
וענת מה זה אין לי זמן איו לי זמן? תחזרי מהר מה נהיית דודו טופז. שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים , חג שמח והרבה אושר
שבוע לא קל עבר על כוחותינו בפורום. כמו בכל סוג של יחסים בין אנשים ,גם ביחסינו הוירטואליים זה מתחיל בנימה חיובית עם מלא אנרגיות חיוביות ,ברכות,והכרויות ופתאום נתקלים בציפיות,שאלות וקצת חילוקי דעות...זה התחיל מדלית שכל הכבוד לה שאלה שאלת סקר והתייעצות ובקושי עניתם לה ,המשיך בציפיות של print שחשבה שאנשים שיש להם כבר עסק ייתנו טיפים , ישתפו ויתמכו, אני חושבת שהציפיות של הרבה פה היו לשמוע טיפים על עבודה מהבית... הפורום הזה שונה מפורום מוגדר על נושא ממוקד אחד כי יש פה 3 סוגים של נושאי שיחה , אנשים שעובדים מהבית,עקרות בית, וכאלה שמחפשים עבודה. אז בואו ננסה לשלב את שלושתם ביחד, מה קרה בהתחלה התגאנו בזה שאנחנו עובדות מהבית ,מבשלות ומטפלות בילדים בוא זמנית ועכשיו היא אפשר לדבר על 3 נושאים ביחד