השבוע

B l a c k tears

New member
../images/Emo41.gifהשבוע../images/Emo41.gif

- זאת אולגה..
-
שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד:
דיסק השבוע: |אזהרה| תכתבו פה את השירים שחרשתם עליהם השבוע, לא שירים שאת ממליצים... נאאאמ

ראשונה!! (?)

שיר השבוע של דה יוזד: השיר של ברט והמתופפים ההם לקריסמס שיר השבוע לא של דה יוזד:Alkaline Trio - Mercy Me ו-Evanescene - Anywhere דיסק השבוע: ממ.. נימרוד של גרין דיי

UrBaN Man

New member
אולגה! ../images/Emo46.gif גרררר ברחתן מהמסנג'ר.../images/Emo10.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Maybe Memories שיר השבוע לא של דה יוזד: My Chemical Romance - To The End
דיסק השבוע: לא יודע . השבוע לא בדקתי אלבומים.

Noa Tsror

New member
שלעע

שיר השבוע של דה יוזד: Choke Me שיר השבוע לא של דה יוזד: Control דיסק השבוע: In Love And Dead

female drummer

New member
mine

שיר השבוע של דה יוזד:eek:n my own שיר השבוע לא של דה יוזד:sweet child o'mine- gunz n' roses don't cry- gunz n' roses דיסק השבוע:אני נראית לכם כמו נצר למשפחת רוטשילד? מאיפה יש לי כסף לדיסקים?

JaNuAr

New member
שלייי

שיר השבוע של דה יוזד : yesterday's feelings (אני בשבוע הבלדות שלי..) שיר השבוע לא של דה יוזד : blur - the universal דיסק השבוע : אממ אין כלכך, הרבה הקשבתי לIN LOVE AND DEATH אז כנראה שהוא!! האא וגם אפשר AMERICAN IDIOT

ME ME ME ME

שיר השבוע של דה יוזד: Blue and Yellow שיר השבוע לא של דה יוזד:Bullet for My Valentine - Tears Don't Fallדיסק השבוע: Hidden In Plain View

DisturbedDoll

New member
עונה ^ ^

שיר השבוע של דה יוזד:poetic Tragedy
שיר השבוע לא של דה יוזד:Betzefer-Black Inside. 36Crazyfists-at the end of august Betzefer-Downlow Betzefer-Early Grave דיסק השבוע:Betzefer-Downlow :)

yaelrs

New member
עונההנהנהנה../images/Emo163.gif

שיר השבוע של דה יוזד: noise and kisses שיר השבוע לא של דה יוזד: nirvana- heart shaped box דיסק השבוע: green day- nimrod

whatascene

New member
מי!

שיר השבוע של דה יוזד: alone this holiday שיר השבוע לא של דה יוזד: mae - sun דיסק השבוע: pearl jam - lost dogs חדששש :)

O L g i T

New member
אניאניאני!!

שיר השבוע של דה יוזד:
alove this holuday נכנסת לרוח החג P: שיר השבוע לא של דה יוזד:
finch - ink system - toxicity דיסק השבוע:
american idiot

L:../images/Emo163.gif

שיר השבוע של דה יוזד:On My Own
שיר השבוע לא של דה יוזד:Tight Rope-Lacuna Coil
דיסק השבוע:Comalies-Lacuna Coil

MeetLofe

New member
me me me

שיר השבוע של דה יוז: Let It Bleed שיר השבוע לא של דה יוזד:מטרופולין-הנהג דיסק השבוע:דונט נואו מייבי אביתר בנאי

בטלקאפ

New member
אני

שיר השבוע של דה יוזד:Noise and Kisses שיר השבוע לא של דה יוזד: ארקדי דוכין-אוהבת לא אוהבת
. דיסק השבוע: המ,דיסק עם שיירים מהסרט שרק

שלי!../images/Emo41.gif

שיר השבוע של דה יוזד:ALL THAT I'VE GOT וBLUE AND YELLOW
שיר השבוע לא של דה יוזד:
דיסק השבוע:

rebel girl

New member
יאמ...אנוכי?

שיר השבוע של דה יוזד:take it away,וברגע זה ממש כבר בפעם העשירית אני שומעת את all that i've got שיר השבוע לא של דה יוזד:אמ...נראה לי ש...dance dance של פאל אווט בוי דיסק השבוע:---

למעלה